Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

все цікаве почнеться після 20:00, отам би камери остались писати але ж то не ті гроші шоб так робити.

Вони залишаться писати. Та подивитись їх зможе дуже обмежене коло високопосадовців. Як сказали по ТБ - ця писанина для архіву...
Опубліковано

Последние новости с пьянок:

Соцгруппа "рейтинг": водка-34,вино-24,вдова клико-12,советское-13,гоноровепиво-12

Разумковцы: водка-32, вино-24, вдова клико-13, советское-11, гонорове пиво-7

Ресёрч энд брэндинг: водка-32,вино-23,5, вдова клико-11, советское-10,5, гонорове пиво-12

Группа грынива: водка-34,вино-24,вдова клико-12,советское-12,гонорове пиво-11... Всё по состоянию на 17:00

Опубліковано

Отакою дорогою прийшлось добиратися до виборів без вибору

post-2742-0-85334700-1351441469_thumb.jp

На зустріч жінка прокоментувала: - І тут вибору немає!

Певно через те, влаштували таке поєднання.

post-2742-0-50895900-1351441518_thumb.jp

Зі слів члена комісії в одній з дільниць в районі, станом на 18 год. явка менша 50%

post-2742-0-85334700-1351441469_thumb.jp

post-2742-0-50895900-1351441518_thumb.jp

Опубліковано

Поки чекав дружину з голосування, переглянув обличчя партій. Сподобалося: "Народно-трудовий союз України", №4 в списку, яка партія, такі кандидати (ну і їхні виборці мабуть) :)))

post-94-0-06630200-1351444479_thumb.jpg

post-94-0-06630200-1351444479_thumb.jpg

Опубліковано

Свобода таки проходить!

А що, були сумніви? :)

Я був впевнений, що Свобода набере не менше 10%.

Тепер залишається чекати результатів фальсифікацій... А що вони будуть досить масштабними, я теж, на жаль не сумніваюсь...

Опубліковано

Уже проголосовали более 45, 36% избирателей

Активнее всего голосуют в Волынской области.

По состоянию на 16.00 явка избирателей на избирательные участки по выборам народных депутатов Украины составляла 45,36%.

Соответствующие данные обнародованы в ЦИК информационно-аналитической системой ”Выборы-2012”.

Активнее всего голосуют в Волынской области - 52,58% избирателей. Также в тройке лидеров находятся Винницкая 51,14%, Черниговская 50,34%.

В столице на данный момент проголосовали почти половина избирателей - 47%.

Эти данные получены из всех 225 избирательных округов.

Напомним, секретарь Центризбиркома Татьяна Лукаш заявляет, что результаты парламентских выборов в Украине ЦИК будет устанавливать в течение 15 дней.

Опубліковано

Стою сегодня, перед входом на изб участок, жду пока жена проголосует, подходит бабушка старенькая-старенькая и спрашивает: "А где тут за Палицю проголосовать?" ................

Как-то грустно это все

................

"Вот приедет барин — барин нас рассудит,

Барин сам увидит, что плоха избушка,

И велит дать лесу", — думает старушка.

Некрасов. 1856 год

:))) Это я не против Палиці, это я против всех....

Опубліковано

В 19.30.. мала приходить.. і каже.. тат я вже одяглася.. пішли голосувати..))))

Планував йти голосувати однозначно.. хоча й почувався.. хреново... ОРЗ.. (((

На дільниці було спокійно, проголосував.. зі страшним порушенням.. зайшов в кабінку з малою.. каюсь..))))

Повернувся додому хвилин за 20...

Добробуту нам, діалогу між переможцями і головне, щоб не перегризлися обранці... дуже важко це все переживається Україною, яку я щиро люблю.

Опубліковано
КПУ-11,8

ППЦ.....

Мдя, неочікувано забагато.

Певно не тільки пенсіонери, а молода гаряча кров стала рушієм)))

2e95597edc26.jpg

Опубліковано

А чьо забагато? А за кого ж голосувати тим, хто зневірився в тих, хто порожняк не гонить? От і має кпу своїх 26 місць у новій ВРУ.

Опубліковано

екзит-поли мажоритарка:

Горохів: 1. Мартиняк. 2. Загрева. 3. Карпюк.

Ковель: 1-2 - Гузь та Івахів (два результати, цифри протилежні).

Луцьк. 1. Палиця. 2. Кравчук. 3. Алєксєєв.

Опубліковано

Азаров сказав, що це тривожна тенденція, що радикальна партія (Свобода) набрала такий високий %.

Треба було ще пару законів проти української мови прийняти :eusa_clap:

Опубліковано

екзит-поли мажоритарка:

Горохів: 1. Мартиняк. 2. Загрева. 3. Карпюк.

Ковель: 1-2 - Гузь та Івахів (два результати, цифри протилежні).

Луцьк. 1. Палиця. 2. Кравчук. 3. Алєксєєв.

І хай тепер кузаки та ударники скажуть, що вони не відібрали голоси в кандидата від ОбОпу. :(

Опубліковано

А чьо забагато? А за кого ж голосувати тим, хто зневірився в тих, хто порожняк не гонить? От і має кпу своїх 26 місць у новій ВРУ.

Ой, не певна, що джерело саме звідти. Вони ж то з "порожняком" в одній упряжці.

І взагалі, у мене відчуття, що саме регіонали забезпечили їм такий високий % - і підтримка, і прикриття (видимість демократії в парламенті) одночасно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...