Перейти до змісту

"Новая линия" будівельний супермаркет

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нарешті в Луцьку з'явиться нормальний магазин будматеріалів.

А то заїдеш в Польщу на ОВІ аж слюні течуть.Асортимент бомба.Ніби то в Нової лінії також асортимент нехілий і цінами мабуть порадує.

Здачу планують в кінці року.

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано
Нарешті в Луцьку з'явиться нормальний магазин будматеріалів.

А то заїдеш в Польщу на ОВІ аж слюні течуть.Асортимент бомба.Ніби то в Нової лінії також асортимент нехілий і цінами мабуть порадує.

Здачу планують в кінці року.

Атланта?

Опубліковано

Та ні я ж вроді написав "НОВАЯ ЛИНИЯ" так мережа називається.А хто власники я не знаю.Київськи мабуть

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Ну шо,погнали сьогодні на халявку?Хоча подарунки першим покупцям мене мало цікавлять(скоріш за все якісь лампочки-шурупчики дадуть).Більш цікавить чи дійсно зьявився нормальний гіпермаркет з широчезним асортиментом(типу OBI в Польщі).Заїду точно,аби тільки давки не було.

Опубліковано

Був,нічого не купив.Народу як з переляку,всі каси забиті.Машину поставити нема де.Але асортимент шикарний.Дещо придивився,але купляти поїду коли ажіотаж спаде.Кажуть ще в Ковелі такий збудують і таким чином покриють всю область.Да,БУМАм і базару варто задуматись.

Опубліковано

Так, народу дійсно, як з переляку. Два покупці навідь ледь не побились через останній килим. :jeer: Менеджери самі не очікували, що буде такий ажіотаж.

А асортимент дійсно руль! :jeer: Знайшов настільте дзеркало (в яке фарбуватись) за 1179 (здається) грн! О_о

Опубліковано

В неділю в вечері після розиграшу путівок та призів має бути має бути в годині 21-ій грандіозний феєрверк. Підтягуємся народ, має бути цікавенько...

Опубліковано

2 D@ve

В те зеркало і бритися можна, воно реально класне. Але мені здається шо ціна його аж занадто завищено, хоча...

Опубліковано

Я занимаюсь электрикой (кабель, провод, розетки, выключатели, автоматы и т.д.), так у меня в магазине цены ниже чем в Н.Л., ассортимент шире и качественней товары. Вся Новая Линия сплошной Китай, да и цены там далеко не низкие. Один плюс, что все что нужно для строительства и ремонта в одном месте. Только вот персонал толком не может объяснить что он продает и что лучше и почему.

Опубліковано

Мои прогнозы:персонал начиная от грузчика и заканчивая директором через 6-9 месяцев обновится на все 100%.Для открытия брали всех подряд.

• Адміністратори
Опубліковано

Шарашкіна кантора, з таким рівнем компютеризації могли б на сайті ціни вказувати на продукцію.

Чи може в их в кожному регіоні своя ціна ?

Опубліковано

2 Zevs_Isver

Наталя Володимирівна :) (хто така незнаю просто чув як об"являли переможця)

Салют так нічо відбабахкав, краще навіть чим на день незалежності :)

А магазин так собі, асортимент ніякий і ціни не зовсім гут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...