Перейти до змісту

Терміново потрібен сантехнік!

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

користувався пошуком, не знайшов вільного спеціаліста. той у києві, той у львові, а один взагалі... прийшов, подивився, сказав шо то складно і можуть бути проблеми і відмовився. як я його не вмовляв, шо за все заплачу, тільки зробіть! він не схотів. бо складна робота.

прорвало трубу, яка іде до бачка унітаза. а коли пробували її перекрити, то зірвався кран.

коротше, питання термінове. вже з суботи квартира фактично без води. 33 район.

063 68 55 998

або напишіть номер хорошого спеціаліста, який зробить швидко і якісно!

Опубліковано

та то би півбіди, шланг я би і сам поміняв. але кран зірвало і різьби там фактично немає вже. і труби може навіть прийдеться міняти, бо ржаві. аби ж хоча б кран, який перекриває воду поставили. бо вже навіть тумбу мусили розбивати в туалеті, за якою сховані труби.

Опубліковано

Знаю хорошого сантехніка

066 31 46 142 Андрій

Дзвоніть! Запитуйте

кому потрібно замінити, відремонтувати чи встановити сантехніку/каналізацію/опалення телефонуйте 097-937-07-66 або 050-438-68-64

Опубліковано

Bit, в приміщенні 6-го (здається) ЖЕК-у по Соборності, чи то уже Ветеранів є працівники ЛУцьктепло. Там є такий Міша (великий такий дядько), мобільним не користується.

Прийти туди запитати - пояснити що і як. Зробить. Я постійно його кличу в разі чого. Совісний ніби непитущий.

Опубліковано

вчора вирішили питання, викликавши майстра з магазину "мегавод". сам прийшов, подивився що треба, сам сходив у їхній магазин і купив те, що треба.

дуже вдячний всім, хто поскидали мені контакти майстрів!

п.с. живу у відносно новому будинку (років з 30 йому, будувався в 80х), а труби уже всі гнилі і ржаві.

Опубліковано

вчора вирішили питання, викликавши майстра з магазину "мегавод". сам прийшов, подивився що треба, сам сходив у їхній магазин і купив те, що треба.

п.с. живу у відносно новому будинку (років з 30 йому, будувався в 80х), а труби уже всі гнилі і ржаві.

а що ви хотіли 30років таки, тут в чайнику за місяць осаду набирається.....

Опубліковано

Це значить що шахта з трубами пагано вентилюється! Зв"яжіться з ЖЕКом нехай почистять, а бажано замінити стояк на пластиковий.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Шукаю сантехніка який би міг утеплити стояк з холодною водою (щоб не утворювався конденсат). Чи краще відразу в ЖЕК щоб міняли на пластиковий?

Опубліковано
щоб не утворювався конденсат

Доречі, хтось знає як можна з цим боротись? Думав, вентиляція поганя - коли сиджу в туалеті аж спину натягує. Але, майже щодня калюжка утворюється з холодного стояка. В квартирі нічого такого не вариться і не париться, звідки стільки конденсату?

Опубліковано
майже щодня калюжка утворюється з холодного стояка

Таже проблема. Пока на стенах были обои - проблем не было. Закрыли пол и стены плиткой - если жарко, то с бачка конденсату целые лужи натекает.

Опубліковано

была похожая тема - надо изолировать холодную поверхность - трубу можно в термоплекс замотать, с унитазом сложнее

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...