Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене через раз відправляє, налаштування брав на 4пда

я так розумію то приколи четвертого андроїда...

Опубліковано

В мене через раз відправляє, налаштування брав на 4пда

я так розумію то приколи четвертого андроїда...

Імхо, то приколи мТС...

Опубліковано

добрий вечір! після останнього оновлення програм dr.web знаходить загрозу Android.iconos.origin.1 в програмі сервіси гугл плей. Хто стикався, чи можна/треба його видаляти?

Опубліковано

Якщо ти про Dr.Web, то дійсно можна/треба видаляти :-). Або хоча б оновити бази. Повідомлення про цей вірус виводитись не буде. Напевно домовились.

Більше інформації тут.

Опубліковано

В якому файлі зберігається налаштування підсвітки екрану (backlight)? Там де вказано мінімальну і максимальну потужність підсвітки. Треба "підрихтувати" режим мінімальної підсвітки. Рут є, Андроід 4,2,2.

• +1 1
Опубліковано

nickel, gravity box

4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477959

в допомогу вам. Мені помогло.

На мій планшет не підійшло :(

"Кроме смартофонов поддерживаются планшеты на MTK8389"

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Оновилася аська на смарті, стало нещадно жерти акумулятор. :( Прошу поради - хто яким клієнтом користується для передачі повідомлень через сервіс ICQ ?

Опубліковано

Оновилася аська на смарті, стало нещадно жерти акумулятор. :( Прошу поради - хто яким клієнтом користується для передачі повідомлень через сервіс ICQ ?

ІМ+

На 4ПДА є безкоштовна версія Про - без реклами. Під'єднано всі соцмережі і навіть скайп.

• +1 1
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

HTC One SV

Android 4.2.2

Проблема: Коли абонент до якого телефонуєш піднімає слухавку, то телефон вібрує. Як вимкнути?

Опубліковано

HTC One SV

Android 4.2.2

Проблема: Коли абонент до якого телефонуєш піднімає слухавку, то телефон вібрує. Як вимкнути?

Ну вібрувати телефон повенен коли трубка при дзвінку не знаходиться біля вуха, тобто датчик приближення не активний. В мене була така проблема на старому HTC Wildfire S після того як поставив кастомну прошивку. Перевірте чи працює датчик приближення.

Опубліковано

В мене мото браво. Коли ти телефонуєш і проходить зєднання- телефон робить 1 бжик. Відключається в настройках.Прошивка Mui

Опубліковано

HTC One SV Android 4.2.2 Проблема: Коли абонент до якого телефонуєш піднімає слухавку, то телефон вібрує. Як вимкнути?

заходиш в меню дзвінків/викликів (скрін 1). Далі натискуєш кнопку (сенсорну) меню (чи налаштування, хз як вона називається, фото 2). Тоді заходиш в меню налаштувань викликів (скрін 3). Далі шукаєш пункт "Вібрація при відповіді абонента" чи щось в такому роді (скрін 4)

post-13465-0-62256300-1408218322_thumb.p

post-13465-0-81723900-1408218327_thumb.j

post-13465-0-50883100-1408218332_thumb.p

post-13465-0-45513100-1408218338_thumb.p

• +1 1
Опубліковано

Перевірте чи працює датчик приближення.

Працює 100%

Далі натискуєш кнопку (сенсорну) меню (чи налаштування, хз як вона називається, фото 2).

немає такої кнопки, вона в мене відкриває список відкритих програм.

HTC-One-SV-wo.jpg

все меню облазив і ніде не знайшов щоб відключити вібрацію.

Опубліковано

немає такої кнопки, вона в мене відкриває список відкритих програм.

я так розумію, дана кнопка в цьому тел. крайня справа. відкриваючи меню дзвінків/викликів цю кнопку не затискаєш на декілька секунд, а тиснеш 1 раз і все.

Опубліковано

все правильно, але в настройках банально немає пункту:

"відключити вібрацію"

можливо я раніше не звертав уваги, бо НТС каже шо така функція не відключається.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Як на Кит-Каті відключити рекламу від МТС меню?

Буває вискакує таке віконечко з рекламою і кнопки прийняти/відхилити?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...