Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

В мене навітел в телефоні - не чув, щобв "базарив" Може, просто, мало юзав. Цікавить використання планшета (часом!!) як навігатор в авто.

ломаний Navitel 7.5.0 з картою України за 03.2013 є на ex.ua

українська локалізація, потрібний voice pack спокійно доставляється через інтернет з самого девайса, також працюють сервіси типу погоди і заторів.

гарно та швидко працює, масштабується і під комунікатор і планшет.

мастхев

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ломаний Navitel 7.5.0 з картою України за 03.2013 є на ex.ua

link please! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ex.ua/view/19224167

один з продубльованих лінків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди я троха не розбираюсь в тому всьому: є sony xperia ion, часто вилітають програми так що аж шпалери пропадають( стають чорними) і не можу знайти як створити папки в меню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки подобається Навітел як программа, настільки її карти - лайно.

Їду на рибалку в с. Ставище (Млинівський р-н, Рівненська обл.), - не знає. Їду в Кузнецовськ, - центральних вулиць не знає. Володимир - дві вулиці. Ківерці - 0.

5N3y.th.png F3r0u.th.png A0Lol.th.png ern08.th.png

Недавно поставив City Guide. Карти від travelgps.com.ua (власне, ця програма - це їхній проект), знають практично все. По зручності City Guide Навітелу суб'єктивно уступає, але для мене в приорітеті - карти. Незважаючи на те, що в Play Маркеті зазначено "Бесплатно", ПЗ хоче грошей. На 4pda.ru, кому забагато тексту - сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В андроїд 4.1.2 перелистування робочих столів зробили "по кругу". При цьому не листається обоїна.

Можна якось вернути так, як було в попередніх версіях? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні цілий день проходив без флешки батарея розрядилась на 10%. Ніхто не бажає продовжити експеримент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пользуюсь большиствои програм из этого списка. В описании имеются крайне эмоциональные высказывания в виде мата.

androyd_prylozhenyia_sdelal_sam_dlynnye_kartynky_681094.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цікавить питання: є телефон, працював 3 міс. безглючно, потім при фотографуванні тел. вирубився і не реагує ні на які чинники(вкл./затримання клавіші/передьоргуванні батареї/заряджанні...(на екрані нічого не висвічується взагалі, і звуків ніяких.

Що то може бути? Його можна реанімувати?

Андроід 4.0.3...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Народ, як подружити планшет із Флешплеєром ?

Гуглив - читав - пробував. Результату - майже ніякого :(

Андроїд 4,1,1.

Флешплеєр встановлюється, але - не дає результату. Заходиш на сайт і відео не програється.

Мо' в кого є перевірена Опера Мобайл із працюючим флешплеєром!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андроїд 4,1,1

яким браузером користуєшся?

на http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=281 був?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там є інструкція із ссилками. Не допомогло. Або я щось робив не так. В інструкції сказано, що в Опері має бути опція "вкл / викл флеш" - я її не знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інструкції сказано, що в Опері

в мене в опері теж не грає флеш

спробуй в стандартному переглядачі

від себе скажу, що мені опера для андроїда взагалі не подобається, абсолютна протилежність опери для РС

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй в стандартному переглядачі

вийшло - дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрый день, есть непонятная проблема, 4.0.1 в последнее время примерно раз в день телефон зависает и потом перегружается. Не знаю что делать и в чем причина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго вечора. Порадьте антивірус для андроід 4.0.4. Чи потрібен він взагалі? Користуюся інтернетом з телефону на даний час небагато, в основному плеймаркет, борда, дивлюся погоду. Браузер Хром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також підкажіть, чи користується хтось програмою для блокування (гасіння) екрану, щоб не тиснути постійно кнопку вкл/викл? зараз користуюся програмою "Выключатель", але гасить екран через раз, в інші рази лише заблоковує.

Підкажіть альтернативу

Недавно поставив City Guide. Карти від travelgps.com.ua (власне, ця програма - це їхній проект), знають практично все. По зручності City Guide Навітелу суб'єктивно уступає, але для мене в приорітеті - карти. Незважаючи на те, що в Play Маркеті зазначено "Бесплатно", ПЗ хоче грошей

для навігації використовую Навітел та СітіГід (знайшов на просторах інету .арк-файл з "таблеткою" - не вимагає ліцензії + безкоштовні детальні карти Волинської, Рівненської та Львівської областей, є всі районні центри з вулицями та всі села)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго вечора. Порадьте антивірус для андроід 4.0.4. Чи потрібен він взагалі? Користуюся інтернетом з телефону на даний час небагато, в основному плеймаркет, борда, дивлюся погоду. Браузер Хром.

До недавнього часу не користувався, поки Доктор Веб не зловив вірус-спамер в Shazam

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До недавнього часу не користувався, поки Доктор Веб не зловив вірус-спамер в Shazam

дивився на плеймаркеті - доктор.Веб відносно безкоштовний - лише 30 днів безплатно. Скажіть, дуже грузить систему та виснажує батарейку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Dr.Web Light, він, здається, повністю безкоштовний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Dr.Web Light, він, здається, повністю безкоштовний

грузить систему та виснажує батарейку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На планшеті постійно зменшується внутрішня память.Доходить до нуля і перестають відкриватись программи.Спасає тільки повний зброс операційної системи.І приходиться заново встановлювати навігацію, відновлювати закладки в опері і т.д.

Флеш чистив, встановлено лише декілька програм.

Підкажіть де шукати і що робити?

Screenshot_2013_08_10_11_52_45.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Saddy, та я б не сказав... Чи грузить систему, сказати важко, все таки процесор MTK6589

Батарейку помітно не жере

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть де шукати і що робити?

Почисти Clean Master-ром))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...