Перейти до змісту

Табуреткопоклонничество сучасної церкви?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коли вирішив тут перепостити мене роздирало багато сумнівів, це відноситься до релігії чи до політики, чи не спізнився я і ця подія уже баян?

Подія я вважаю дуже неоднозначна, на фоні зафотошоплених годинників, броньованих мерседесів, тепер святих табуреток - виникає питання а куди ж вже далі?

Мені нині все більше стають зрозумілими колишній розгром церкви більшовиками, ще трошки і люди теж почнуть громити цю бізнес-зграю...

Сам сабж цієї теми: В Святогорскую Лавру (Донецкая область) привезли кресло...

А на завершення ще одна непоняточка: до якої степені оболваненим має бути населення (донецкая область) щоб перетворитись в таких маріонеток, це ж купа прихожан без тіні іронії на обличях споглядають цю комедію?

Найбільш цікава думка людей яким справді релігія не пустий звук, а не віздєссущих тролів.

Опубліковано

Є Віра щира, а є показна.

Нажаль багато зараз пихи, блюзнірства, безсовісності, формалізма навіть нетерпимості у церковних справах.

Опубліковано

Є Віра щира, а є показна.

Нажаль багато зараз пихи, блюзнірства, безсовісності, формалізма навіть нетерпимості у церковних справах.

хоча не це саме страшне в вiрi, саме страшне, це слiпий фанатизм

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Подія я вважаю дуже неоднозначна, на фоні зафотошоплених годинників, броньованих мерседесів, тепер святих табуреток

Хоча б пристидити цю бізнес-зграю...

Без коментарів...

post-6584-0-15937700-1342385578_thumb.jp

Опубліковано

Горщок від Serafim Svaroffsky це клас!

Підкажіть якщо я помиляюсь, чомусь від українського патріархату я мало таких перлів чую, на мій погляд це саме московський патріархат "фонтанірує" подібним мракобєсієм?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...