Перейти до змісту

ПРОПОНУЮ відпочинок на озері Світязь

jack74

Рекомендовані повідомлення

Отже, мопед не мій :)

Колега здає окремі кімнати в одно- та двоповерхових будиночках на власному дворі в с. Світязь, поруч біля табору "Чайка".

Гарячий та холодний душ, "Русская баня", бесідки, мангал, дрова, човен, рибальські знаряддя і т.д.

Вода - криниця і свердловина.

Кухня - загальна, 6 холодильників, 2 електроплити.

Є кімнати з холодильниками та телевізорами (інтернету нема :) )

Ціни - 50-60 грн.

Контактні телефони: 097 4803274 Сніжана, 097 3866424 Руслан.

post-8369-0-58306100-1341572901_thumb.jp

post-8369-0-55053000-1341572908_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам їду туди чи сьогодні ввечері, чи завтра зранку... Повернуся - додам фотки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни - 50-60 грн.

То із людини, чи за кімнату :huh: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю з людини. А ФОТКИ закиньте обов'язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Одессі з однієї людини беруть 50 грн,а в гуртожитку можна зняти кімнату за ці гроші.Не бачу сенсу їхати на Світязь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Одессі з однієї людини беруть 50 грн,а в гуртожитку можна зняти кімнату за ці гроші.Не бачу сенсу їхати на Світязь

Сенс у відстані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожному своє... Я не бачу сенсу їхати у брудне велике місто з переповненими пляжами, щоб покупатись у брудному морі (біля берегів Одеси воно саме таке)

Якщо вже на море, то однозначно південний берег Криму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни - 50-60 грн.

за людину, звичайно :)

По-перше, а чому на Світязі мають брати меньше? Та й 50 грн - це не та сума, щоб казати, що це багато.

По-друге, Одеса - це бруд і сморід. Море - холодне. Для дитини - взагалі нема про що сперечатись. Хіба що щоб показати порт та великі кораблі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розумію порівнянь моря і Світязя.Я кожен рік їзжу 1 раз на море та 3-6 разів на Світязь.Вже мабуть 10-15 знайомих з Київа та східної України їздили на Світязь(а їм набагато довше їхати ніж нам) - всі залишились задоволені!!!

Думаю 50грн це цілком адекватно(щоб потім ще за людьми прибрати,попрати),але хотілось би побачити фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки не той двір вказав, виправляюсь :)

post-8369-0-47600800-1341578311_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни - 50-60 грн.

за людину, звичайно :)

По-перше, а чому на Світязі мають брати меньше? Та й 50 грн - це не та сума, щоб казати, що це багато.

По-друге, Одеса - це бруд і сморід. Море - холодне. Для дитини - взагалі нема про що сперечатись. Хіба що щоб показати порт та великі кораблі.

По-перше, а чому на Світязі мають брати меньше? - А дешевше знімати квартиру в Луцьку чи Києві?

По-друге, Одеса - це бруд і сморід. - Був у серпні сороду не замічав)А на початку сезону ,то море порівняно чисте.А зі Світязя бруд якимось дивним чином зникає?,а

Море +24 - це не холодно, і погода там практично завжди сонячна.

Одеса - велике місто зі своєю історію і сотнею цікавих місць , а не "Хіба що щоб показати порт та великі кораблі.".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VoLLuMe, і до чого тут ціна зйому квартир? Ціни на квартири залежать від багатьох чинників (зарплати Києва й Луцька ти ж не порівнюєш ;)), а от смітимо й, перепрошую, какаємо ми однаково, що на Світязі, що в Одесі :) То чому прибирати за нами в Одесі має бути дорожче, ніж на Світязі :)

Звичайно, Одеса - Велике місто (не в сенсі розміру, а в сенсі значимості), але я мав на увазі по відношенню до дітей, малих дітей

... Для дитини - взагалі нема про що сперечатись. Хіба що щоб показати порт та великі кораблі.
Їм, ти знаєш, якось все одно, яка в того міста історія... Їм треба мілкий теплий пляж...

"Море +24 градуси"? це вже як кажуть "як молоко"... гм... ніколи там такого теплого моря не заставав...

Зрештою, цей топік не для порівняння чогось з чимось. Море є море, а Світязь - є Світязь. Кожен сам обирає собі, що йому до вподоби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ТС, фотки викладіть, якщо є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, фотки викладіть, якщо є

я в там не був, вже не стало вільних місць, поки я впевнився, що їду :) Я був на Пісочному.

Але ми домовились, що сьогодні я перетягну фотки, які він сам робив, так що скоро :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Викладаю фотки, що робив власник "бази відпочинку" :)

Правда, по його словах, вони вже трішки застаріли, вже щось там ще змінилося, тому свіжі він ще зробить і я їх тут теж викладу...

Внутрішнього інтер'єру кімнат в цій "фотосесії" нема, я йому на цей недолік вказав, він обіцяв виправитись :))

Швидше за все, це з наступного понеділка буде...

Ну а поки - маємо те, що маємо :)

post-8369-0-89845200-1342445428_thumb.jp

post-8369-0-72407700-1342445456_thumb.jp

post-8369-0-30261500-1342445486_thumb.jp

post-8369-0-84139000-1342445517_thumb.jp

post-8369-0-48104400-1342445548_thumb.jp

post-8369-0-53082400-1342445578_thumb.jp

post-8369-0-95977600-1342445606_thumb.jp

post-8369-0-76150400-1342445635_thumb.jp

post-8369-0-17553100-1342445665_thumb.jp

post-8369-0-72353900-1342445694_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

скільки там метрів до пляжу получається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки там метрів до пляжу получається?

330 метрів до найближчого (якщо він ще не зробив прохід напряму через сусідів), і десь 600 метрів до пляжу навпроти ринку, "рибацького куточка"...

post-8369-0-86418600-1343465381_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

330 метрів до найближчого (якщо він ще не зробив прохід напряму через сусідів), і десь 600 метрів до пляжу навпроти ринку, "рибацького куточка"...

Далекувато за такі гроші. Та і пляж з мулистим дном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Море є море, а Світязь - є Світязь. Кожен сам обирає собі, що йому до вподоби.

Погоджуюсь море і велику калюжу порівнювати не доцільно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"велику калюжу"?! :_09: Хлопче, певно тато в дитинстві тебе обманув, коли казав, що привіз тебе на Світязь.

Люди з усієї України їздять, навіть з Росії, Польщі та й Білорусії! Певно, то жаби...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, Мені світязь також не дуже. Чесно. Я коли вперше приїхав туди, саме такі слова я і сказав.

Не вразило!

На Волині є дійсно гарні озера! Особисто для мене Світязь в їхнє число не входить. Нажаль.

Можливо, через величезну кількість"відпочиваючих", і через той срач, що там розвели.. не знаю. Дітям так - класно не глибоко, тепло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світязь, він різний. Є місця дійсно засрані, і крім відрази нічого не викликають, а є місця, які тільки віршами можна описувати.

Я не переконую нікого, але й калюжою обізвати, це вже перебор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чому ж? Луцьк он теж, малим селом називають.. І нічого. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погодься, це трішки різні "епітети" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось приїхав на Світязь переповненою маршруткою, пів-дня шукав де поселитись, врешті-решт під вечір взяв "аби де переночувати", далі села Світязь не виходив і крім "пляжу" проти базару інших місць не бачив, то я розумію емоції і враження тієї людини.

Але це не весь Світязь. Якщо ти туди приїздиш на машині чи на велосипеді, і ти маєш можливість покатати по всьому берегу, навколо Світязя, то там є безліч незабутніх куточків. Є навіть такі місця, де можна відчути себе як на безлюдному острові, де не ступала нога людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...