Перейти до змісту

Заміна лобового скла

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, tihiy сказал:

Зараз пропонують українське автоскло для встановлення. В кого є досвід користування? Ціна вдвічі менеша за китай

Треба бачити те скло вживу. Колись ставив на Ланос клієнта куплене ним скло, то воно було з хвилями. Рукою відчуваться. З середини в  місцях хвиль зображення плаває. Також було скло на Октавію яке не прилягало до форми даху. Інше скло підійшло добре.

Опубліковано

Поставив все-таки китай. Доречі, по моніторингу вартості скла+установки вийшло на "вишкові" дешевше

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто де ставив скло? Сьогодні був на вишкові (автомодерн), і біля теремнівської (autolife). Кругом пропонували українське скло SAFEGLASS, вирішив його ставити. Ціна кругом однакова 1300 разом з заміною. Єдине що мене хвилює те що встановлюють за годину. Мені здається що цього не достатньо для того щоб все засохло нормально.

Хто де ставив, цікавить щоб зробили якісно. Ну і бажано за адекватну ціну :)

Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

Хто де ставив скло? Сьогодні був на вишкові (автомодерн), і біля теремнівської (autolife). Кругом пропонували українське скло SAFEGLASS, вирішив його ставити. Ціна кругом однакова 1300 разом з заміною. Єдине що мене хвилює те що встановлюють за годину. Мені здається що цього не достатньо для того щоб все засохло нормально.

Хто де ставив, цікавить щоб зробили якісно. Ну і бажано за адекватну ціну :)

на силікон ставлять?

Опубліковано
3 минуты назад, Oli сказал:

на силікон ставлять?

Не запитував. Я так розумію що будь яке скло ставиться на герметик типу силікону і т.д.

Опубліковано
4 хвилин тому, Amor сказано:

Не запитував. Я так розумію що будь яке скло ставиться на герметик типу силікону і т.д.

якщо силікон то 1 години буде мало, хоча....

ще десь чув є смола якась, може то вона.

Опубліковано
18 минут назад, Oli сказал:

якщо силікон то 1 години буде мало, хоча....

ще десь чув є смола якась, може то вона.

Я в цьому не спеціаліст, може цього достатньо, але я чув що десь день потрібен на повне застигання

Просто хочу знайти майстрів які роблять толково

Опубліковано
57 хвилин тому, Amor сказано:

Я в цьому не спеціаліст, може цього достатньо, але я чув що десь день потрібен на повне застигання

Просто хочу знайти майстрів які роблять толково

Це ж такий самий силікон що клеять акваріуми, години звичайно мало...

Опубліковано

ставлять не на силікон. в на спеціальний герметик, секафлекс( не впевнена що правильно написала, та щось схоже) прилипає моментально. вже за 10хв не відірвеш. по кругу фіксується скотчем скло і можна їхати. звичайно, що краще по наших дорогах в той день не гасати. а дати хоча б через ніч машині постояти для повного висихання

ніколи не бачила, на що клеять акваріуми)

Опубліковано
6 часов назад, lanima сказал:

на вишкові гарно клеять.

Доречі як тільни на вишкові скло встановлять, потрібно проїхати непогану смугу перешкод. Дорога там просто жахлива :)

Опубліковано

Є і Sikaflex 256 і інші клеї. Але на всіх написано, що їхати можна через 2 год після встановлення скла.  http://gflex.ru/upload/iblock/5ff/5ffca3dc12b5b46f477bac07470917a4.pdf    https://dinitrol-ua.com/admin/bindata/_0004077_file.pdf   Ну і цей клей можна наносити без грунтування скла( без праймера), а інші з праймером, що добавляє вартості. З досвіду через 2 год клей зовні висихає , але всередині ще як желе. А  за ніч він стає наче гума . Тому краще щоб авто постояло  годин 6.

Опубліковано

Я ж правильно розумію. Той сервіс що в вишкові рекомендують, знаходиться тут?

Автомоденр - вул. Героїв УПА, 76?

Опубліковано

Так, по дорозі на Жидичин, від  переїзду на Набережній . Там переобладнують буси.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Поміняв скло на Автомодерні, встановив SAFEGLASS українського виробника. Впринципі всім задоволений, приклеїли скло добре, тільки працівники хамлять

Опубліковано
3 годин тому, Amor сказано:

Поміняв скло на Автомодерні, встановив SAFEGLASS українського виробника. Впринципі всім задоволений, приклеїли скло добре, тільки працівники хамлять

Вже в дощ перевіряли, добрий дощ ? 

Опубліковано
20 часов назад, NeoN сказал:

Вже в дощ перевіряли, добрий дощ ? 

Ну поки всі дощі які тут були з 6того числа витримало

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Знову цікавить така послуга. Продзвонив всіх по Луцьку вприципі сама адекватна ціна в автолайфа, автокомфорта і автомодерна. Хто поділиться останніми відгуками про них? На автомодерні міняв минулого разу, ніби все супер, але відношення працівників просто жесть

Опубліковано
5 годин тому, Amor сказано:

Знову цікавить така послуга. Продзвонив всіх по Луцьку вприципі сама адекватна ціна в автолайфа, автокомфорта і автомодерна. Хто поділиться останніми відгуками про них? На автомодерні міняв минулого разу, ніби все супер, але відношення працівників просто жесть

Ром, ти що за рік вбив лобовуху?)

Опубліковано
6 годин тому, Amor сказано:

3 годин тому, sobchuk30k сказано:

Спробуйте тут

image.png.03b19319be7b824adb48a423d0320935.png

@sobchuk30k, ця візитка - це і є той же "автолайф"

Я на робочому Пижику міняв, на Автолайфі. Через тижні два чи місяць полізла тріщина від краю по зовнішньому шару. Приїхав, оглянули, сфоткали, замінили без питань. Рекомендую.

А колись (в 2011-му), на попередньому "Партнері" міняв на Рівненській, на СТО "Волинь-авто" - два дні чекали, вигнали з поцарапаним капотом. При чому явно видно свіжі царапки, і зрозуміло, що скло поклали прямо на капот і потягнули, то довелось ще з менеджером сваритись, щоб прийняли назад полірувати! Він "це ви так нам вже пригнали"! Але забрали, і відполірували весь капот. З тих пір я фоткаю машину зі всіх боків, з датою, і на фоні тієї СТО, куди заганяю.

Крім того маємо інші заморочки з ними, по інших ремонтах, тому Волинь-авто НЕрекомендую.

Опубліковано
3 часа назад, Dima4s сказал:

Ром, ти що за рік вбив лобовуху?)

Це вже інша машина) Ті поляки взагалі за машинами не слідкують :D

@jack74 Сьогодні ще раз передзвонив на автолайф, ціни там виявились найнижчі. Не підкажете якого виробника ставили? На вибір є BENSON i SAFE GLASS. Перше в інтернеті відгуки розділились на половину, або дуже позитивні, або ж навпаки дуже негативні. Незнаю що ставити :)

Опубліковано

та я навіть не вникав, якого... Вони, здається, сказали тоді, що якогось одного виробника ставлять (вродь українського), але я не вникав...

Єдине, що перше скло (в котрому тріщина полізла) було не схоже на моє оригінальне (в ньому було сильно низько місце кріплення дзеркала, що дзеркало майже посередині лобовухи висіло, і місце під датчик дощу), а от вже друге один в один як оригінальне.

На роботі глянув би рахунок і акт, можливо там щось написано, але то вже лише в понеділок, якщо цікаво

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...