Pr0ektant Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:48 Автор #76 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:48 А за те, що ми ДОПОМОЖЕМО вам нам щось буде? А то виходить, приходиш, ризикуєш потрапити на недоробки, витратити нерви і часа у результаті нічого цікавого у кишені.....як мінімум - найсвіжіші та найкращі продукти у величезному асортименті
Skorpio76 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:59 #77 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:59 А за те, що ми ДОПОМОЖЕМО вам нам щось буде? А то виходить, приходиш, ризикуєш потрапити на недоробки, витратити нерви і часа у результаті нічого цікавого у кишені.....як мінімум - найсвіжіші та найкращі продукти у величезному асортиментіЯ забув, це ж ТД "КТ". Вони своє заберуть, а комусь заплатити, чи у іншій формі подякувати - дзуськи...Тобто людина забіжить в обідню пору купити щось. Система від реального навантаження завісне, людина витратить 20-30 хв в очікуванні, втратить обідню перерву і їй можливо мило посміхнуться? Круто, використали на халяву і ще й заробили... У дусі "КТ"...
difoto Опубліковано 11 Липня, 2012 в 21:21 #78 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 21:21 А я зайду Мені по-барабану усі оті ваші "КТ" - всі обдурять, і чим більший бізнес - тим ефективніше. А можливо й навпаки - от мені в ларьку під хатоу частенько 1-2 грн недодавали здачі. Ваші приватні домисли щодо ТД "КТ"(а шо то таке, доречі?) - лише ваші. Карочє - жизнь - г%вно, всє баби - ... і т.д.
Адміністратори kmd Опубліковано 11 Липня, 2012 в 21:33 Адміністратори #79 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 21:33 Ібо: © Мусорщик
NSL Опубліковано 12 Липня, 2012 в 07:49 #80 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 07:49 власник приміщення "Західна нафтова компанія"
Pr0ektant Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:49 Автор #81 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:49 Не знаю, як буде надалі, але цей "Вопак" був хорошим супермаркетом з досить великим асортиментом товарів.Новий супермаркет набагато кращий за Вопак, що там був. Він більш продуманий, з найновішим торговим обладнанням, має власну дільницю по виготовленню хлібо-булочних виробів, дільницю холодної та гарячоі кулінарії а також м"ясний цех, якого не було в Вопаку. Супермаркет вже працює і першим покупцям дали в подарунок шампанське.
Sidor Опубліковано 12 Липня, 2012 в 14:17 #83 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 14:17 Не знаю, як буде надалі, але цей "Вопак" був хорошим супермаркетом з досить великим асортиментом товарів.Новий супермаркет набагато кращий за Вопак, що там був. Він більш продуманий, з найновішим торговим обладнанням, має власну дільницю по виготовленню хлібо-булочних виробів, дільницю холодної та гарячоі кулінарії а також м"ясний цех, якого не було в Вопаку.Супермаркет вже працює і першим покупцям дали в подарунок шампанське.як працює? Тож пише що 14,07 відкриття. Не вспів відкритись а вже най**ують?
zaHARE Опубліковано 12 Липня, 2012 в 14:46 #84 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 14:46 Новий супермаркет набагато кращий за Вопак, що там був. Він більш продуманий, з найновішим торговим обладнанням, має власну дільницю по виготовленню хлібо-булочних виробів, дільницю холодної та гарячоі кулінарії а також м"ясний цех, якого не було в Вопаку.Супермаркет вже працює і першим покупцям дали в подарунок шампанське.Наскільки я в курсі,то у Вопаку був і мясний цех,і кулінарія(холодна-гаряча) і кондитерська та пекарна.Так шо не надо ля-ля.І до речі Вопак пече булочкі без хімії,а традиційним методом.А Там-Там лупить хімію.
difoto Опубліковано 12 Липня, 2012 в 15:05 #85 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 15:05 І до речі Вопак пече булочкі без хімії,а традиційним методом.А Там-Там лупить хімію. до речі мене це вже дістало! У Там-тамі, з його хімією, кондитерський цех огороджений склом від покупців, у Вопаці - непрозорою конструкцією. Я, як модератор, мушу сприймати ваш пост , як приховану рекламу Вопаку, тому що: ...а нехай інші здогадуються, як пропхнути рекламу магазину на мєстєчковом форумє.
frv Опубліковано 12 Липня, 2012 в 17:07 #86 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 17:07 як працює? Тож пише що 14,07 відкриття. Не вспів відкритись а вже най**ують?Сьогодні відбулось технічне відкриття, а в суботу буде святкове. Правильно зробили, що відкрили чуть раніше: є час виправити глюки в роботі програми, допрацювати асортимент, підучити персонал, перевірити роботу обладнання. Ніхто ж не хоче запороти святкове відкриття, коли буде значно більша кількість відвідувачів, ніж у звичайний день.
Korosy Опубліковано 12 Липня, 2012 в 18:24 #87 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 18:24 Ух ти, неочікувано придумалась прикольна назва. Родина - і українською і російською читається. В разі чого з Континіум-Трейд причетається!ух ти, тільки значення різні!а взагалі - "как корабль назовете... так на нем и напишите". сама назва ще не означає вдалого плавання. що і як там буде, побачимо після 14.07. і якщо буде ок, то яка тоді різниця, як назвали?
zaHARE Опубліковано 12 Липня, 2012 в 20:24 #88 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 20:24 І до речі Вопак пече булочкі без хімії,а традиційним методом.А Там-Там лупить хімію. до речі мене це вже дістало! У Там-тамі, з його хімією, кондитерський цех огороджений склом від покупців, у Вопаці - непрозорою конструкцією. Я, як модератор, мушу сприймати ваш пост , як приховану рекламу Вопаку, тому що: ...а нехай інші здогадуються, як пропхнути рекламу магазину на мєстєчковом форумє. ???? Тобто відкрита реклама там-таму то норма?Суть в тому,що в мене батьки живуть в будинку де був вопак,а зараз буде експрес.Тому випічку з непрозорих конструкцій батьки купляли у вопаці,а я їм часом привозив з там-таму булочки,то різниця на лицьо. Може ще мені докажете,що там-там пече без прискорювачів? Але мені шо? мені нішо,подобається -їжте.
KILLER Опубліковано 12 Липня, 2012 в 20:44 #89 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 20:44 Сьогодні заходив туда. Таке враження, що супермаркет працює в звичайному режимі: багато людей, величезна кількість товару, все гарненько виставлено, карпи плавають в акваріумі, хліб і булочки напечені, кулінарні страви на вітринах виставлені ... можливо я голодний був, але запахи того всього не дали мені шансів і я піддався спокусі затаритися цією смакотою. Враження дуже хороше про супермаркет. Єдиний мінус, що овочі та фрукти не продавали, сказали, що не вибиваються на касі з-за технічної несправності і я не купив персиків та кавуна, які своїм апетитним виглядом просто просилися в кошик.
difoto Опубліковано 12 Липня, 2012 в 21:17 #90 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 21:17 Суть в тому,що в мене батьки живуть в будинку де був вопак,а зараз буде експрес.Тому випічку з непрозорих конструкцій батьки купляли у вопаці,а я їм часом привозив з там-таму булочки,то різниця на лицьо. Може ще мені докажете,що там-там пече без прискорювачів?Така метода ведення дискусій мені вкрай огидна. Це маніпуляція свідомістю.1. Я теж живу і працюю біля вопака2. І там-там і вопак печуть з хімією - я печу хліб сам, паетаму майо мнєніє самоє-самоє кампітєнтнає3. У мене є три випадки отруєння "готовими" продуктами з вопака, з там-таму немає, але це не означає, що там-там краще готує, просто моїм знайомим до там-тама далеко йти. Але всі торти на бордовки робились у там-тамі, всім подобалось - і все одно я не стверджую, що вони були без хімії.Мене дістає не ствердження, що десь-там добре, а там - погано. Мене дістає СТВЕРДЖЕННЯ, абсолютна "компетентна" думка про певне питання, яка, як показує практика, до того ж , зазвичай є хибною.
searcher Опубліковано 13 Липня, 2012 в 07:04 #91 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 07:04 Але всі торти на бордовки робились у там-тамі, всім подобалось - і все одно я не стверджую, що вони були без хімії.Знаю дуже добру людину котра працювала кондитером в Т-Т, що і як там робиться знаю добре, можливо не зовсім акуратно і з дотриманням усіх норм гігієни (якби побачили як, то б мабуть би не їли тих виробів, але я їв і нічо мені не було, а шо дєлать, тут ще не самий гірший варіант), але точно без хімії чи що ви там маєте на увазі, все робиться на тих самих інгредієнтах які вживають усі вдома, якщо торт чи тістечко мають термін придатності 2-3 дні (це я приблизно), то про яку хімію яка може йти мова, це ж не рулети ("бісквіт з кремом") у целофані, що лежать на полицях у теплі по пів року і завжди свіжі.zaHARE ви так авторитетно тут заявляєте:І до речі Вопак пече булочкі без хімії,а традиційним методом.А Там-Там лупить хімію.ніби стояли там і "свічку тримали", технологія виготовлення у всіх приблизно однакова, ніхто нового велосипеду у цій сфері не придумував, а плинність кадрів така, що ті що пекли вчора в Т-Т, печуть сьогодні в Вопаці і навпаки, та й рецептура випічки напевно така сама, нікого тут не намагаюсь захистити чи прорекламувати, але така є правда
zaHARE Опубліковано 13 Липня, 2012 в 07:11 #92 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 07:11 Така метода ведення дискусій мені вкрай огидна. Це маніпуляція свідомістю. 1. Я теж живу і працюю біля вопака 2. І там-там і вопак печуть з хімією - я печу хліб сам, паетаму майо мнєніє самоє-самоє кампітєнтнає 3. У мене є три випадки отруєння "готовими" продуктами з вопака, з там-таму немає, але це не означає, що там-там краще готує, просто моїм знайомим до там-тама далеко йти. Але всі торти на бордовки робились у там-тамі, всім подобалось - і все одно я не стверджую, що вони були без хімії. Мене дістає не ствердження, що десь-там добре, а там - погано. Мене дістає СТВЕРДЖЕННЯ, абсолютна "компетентна" думка про певне питання, яка, як показує практика, до того ж , зазвичай є хибною. 1. Я також сам печу хліб,але суть питання по пекарнях Луцька знаю достеменно(работа такой).І можу впевненно стверджувати,що з тих пекарень які я досліджував,традиційних технологій дотримуються тільки кілька.Озвучую:Теремно(хоча нові власники могли вже шось намутить),Волинський пекар і Вопак.Зовнішкомхліб і Там-там використовують прискорювачі та інші додатки.Якщо у Вас є сумніви придбайте по одній булочці у названих пекарнях і здайте на аналіз. 2. Труяться у всіх закладах харчування.І в вопаці,і в там-тамі.Мої куми два рази труїлись в Короні Вітовта.Я труївся в дитячому Мадагаскарі. І мене абсолютно не дістає,що Ви шановний компетентні у тому,навіть у чому не компетентні.Я розумію,що такий вже Ваш імідж. ЗІ:для інформації.Ще пів року назад Там-там був на рівні совкового гастроному.Але після того як туди перейшла команда з Вопаків,все стало змінюватись на краще.Всі технології в там-тамі запускали вопаківці.Це не реклама,а просто факти. Але всі торти на бордовки робились у там-тамі, всім подобалось - і все одно я не стверджую, що вони були без хімії. Знаю дуже добру людину котра працювала кондитером в Т-Т, що і як там робиться знаю добре, можливо не зовсім акуратно і з дотриманням усіх норм гігієни (якби побачили як, то б мабуть би не їли тих виробів, але я їв і нічо мені не було, а шо дєлать, тут ще не самий гірший варіант), але точно без хімії чи що ви там маєте на увазі, все робиться на тих самих інгредієнтах які вживають усі вдома, якщо торт чи тістечко мають термін придатності 2-3 дні (це я приблизно), то про яку хімію яка може йти мова, це ж не рулети ("бісквіт з кремом") у целофані, що лежать на полицях у теплі по пів року і завжди свіжі. zaHARE ви так авторитетно тут заявляєте: І до речі Вопак пече булочкі без хімії,а традиційним методом.А Там-Там лупить хімію. ніби стояли там і "свічку тримали", технологія виготовлення у всіх приблизно однакова, ніхто нового велосипеду у цій сфері не придумував, а плинність кадрів така, що ті що пекли вчора в Т-Т, печуть сьогодні в Вопаці і навпаки, та й рецептура випічки напевно така сама, нікого тут не намагаюсь захистити чи прорекламувати, але така є правда Читайте уважніше,я не писав що кондиторія у Там-тамі погана і на хімії,сам там купую.я писав про пекарню(булочки,хліб). А стосовно "тримання свічки" Ви близьки до істини. ЗІ:народ розслабтесь,що за болісне сприйняття ,ніби я ваш кусок хліба забираю?
odna Опубліковано 13 Липня, 2012 в 09:21 #93 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 09:21 Действительно, столько разговоров про очередной гастроном Я обычно захожу в первый попавшийся, не глядя на вывеску. Меня спрашивают на кассе, есть ли у меня их карточка, а я спрашиваю: а Вы кто? (у меня одна есть, то ли Колибриса, то ли Вопака. Зеленая) У меня рядом с домом есть один гастроном на Ветеранов, вывески меняются регулярно, потому я до сих пор хожу в "Дари Природи" В "большие гастрономы" хожу редко, чтобы время сэкономить и лишнего не купить. В Европе видала гипермаркеты. В Луцке гипермаркетов нет. Ювант больше всех похож. Не по размеру, а по структуре. Взгляд заурядного потребителя
Barugan Опубліковано 13 Липня, 2012 в 11:03 #94 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 11:03 почитав тут вас і відбилось бажання купувати на обід щось з солодкої випічки і там-тама і вопака.... Бо коли незнаєш як і де, душа спокійна...(((
searcher Опубліковано 13 Липня, 2012 в 11:18 #95 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 11:18 почитав тут вас і відбилось бажання купувати на обід щось з солодкої випічки і там-тама і вопака.... Бо коли незнаєш як і де, душа спокійна...((( Я б на вашому місці взагалі ніде нічо не купував сир, молоко, м'ясо, ковбасу (там та ваще кошмар), а курячі яйця? так ті взагалі в гавні валяються. Сидіть вдома і ніде нічого не їжте - здоровіші будете
vampirich Опубліковано 13 Липня, 2012 в 14:50 #96 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 14:50 на тему хлібобулочних виробів Вопака"Хлібобулочні вироби власного виробництва магазину «Вопак» починають «цвісти» за декілька годин після випікання.Проконтролювавши процес виготовлення продукції, комісія СЕС повідомила, що її випікають із замороженого тіста незрозумілого походження."тутз.і. я не кажу що у там тамі все чудовоАле читати восхваляння пекарні вопака теж було чуть смішно
difoto Опубліковано 13 Липня, 2012 в 15:42 #97 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 15:42 на тему хлібобулочних виробів Вопака"Хлібобулочні вироби власного виробництва магазину «Вопак» починають «цвісти» за декілька годин після випікання.Проконтролювавши процес виготовлення продукції, комісія СЕС повідомила, що її випікають із замороженого тіста незрозумілого походження."тутз.і. я не кажу що у там тамі все чудовоАле читати восхваляння пекарні вопака теж було чуть смішноти в лабораторію здавав зразки? то чого гониш на вопак???7777
vampirich Опубліковано 13 Липня, 2012 в 16:10 #98 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 16:10 ти сам бозон хіггса бачив? то чого радів що його найшли?
zaHARE Опубліковано 13 Липня, 2012 в 17:51 #99 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 17:51 на тему хлібобулочних виробів Вопака"Хлібобулочні вироби власного виробництва магазину «Вопак» починають «цвісти» за декілька годин після випікання.Проконтролювавши процес виготовлення продукції, комісія СЕС повідомила, що її випікають із замороженого тіста незрозумілого походження."тутз.і. я не кажу що у там тамі все чудовоАле читати восхваляння пекарні вопака теж було чуть смішноХм,в СЕС не підтвердили факту виявлення в супермаркеті Вопак поцвілого хліба і документальних підтверджень у них немає.Був здійснений відбір зразків хліба немісцевих виробників для проведення аналізу,при чому по кільком підприємствам.результати аналізу будуть не раніше вівторка.Натомість як вияснилось наведений вид продукції не виробляється власне пекарнею Вопака,а отримується в замороженому вигляді і випікається беспосередньо на магазині.Втім як і в Сільпо та тисячах інших супермаркетів України.Ці хлібобулочні вироби можна назвати умовно власним виробництвом.Що за стаття в посиланні і де факти,можна звісно здогадуватись,але не буду писати власні версії.Хто в темі й так все зрозуміє.Власне тема про там-там.Я був вже там сьогодні.Сподобалось.Нове обладнання,насичений товарами магазин.Дещо купити не вдалося,але то зрозуміло магазин в тестовому режимі.Дуже добре,що це експрес там-там,а не експрес наш край.
Driver Опубліковано 13 Липня, 2012 в 19:57 #100 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 19:57 А я радий, що новий Там-Там відкрився :-) Люблю супермаркети.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.