Перейти до змісту

Для тих, хто витрачає багато грошей на sms

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Пропоную такий сервіс.

Реєструю вас, даю ссилку на сайт (на сайт можна буде заходити й з мобільного телефона), звідти ви можете відправляти sms повідомлення, sms може бути як від вашого номера (людина, якій ви відправили sms якщо ваш номер буде в телефонній книзі, то "висвітить" ваш номер.

Варіант, може відправником бути наприклад замість номера просто імя, або нік.

Наприклад:

sms:

від кого: 0501202211 (ваш номер телефона)

текст: ваш текст

Наприклад:

sms:

від кого: OLEG (ваш нік, або ваше імя)

текст вашого повідомлення

В цьому випадку ніяких номерів не висвічується, крім ніку

Ціна sms на операторів (МТС, Лайф, Київстар, ДіДжус) = 0,14 грн.

Кого цікавить, пишіть в лічку, гарного всім тижня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вартує підключення такої послуги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо в людини відключена функція прийому смс з інтернета, то сервіс в змозі вирішити це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені такий сервіс не потрібний. Просто прочитала перший пост і не можу зрозуміти (поясніть будь ласка):

Чим відрізняється пропонований сервіс від доступних з інтернету безкоштовних смс-ок на різні оператори?

платно / безплатно

підпис / без підпису

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це смс не з інтернету, а смс через шлюз оператора йде.

різниця, що людина бачить від кого смс приходить і ціна нижче чим дає ваш оператор.

Підключення послуги безкоштовно, просто проплачуєте бажану кількість смс повідомлень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключення послуги безкоштовно, просто проплачуєте бажану кількість смс повідомлень.

ну і?.... скільки вартує відповідно до обраної к-ті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і?.... скільки вартує відповідно до обраної к-ті?

обрана кількість множиться на чотирнадцять копійок)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це послуга для тих кому потрібна смс-розсилка (н-д: Метро постійно розсилає повідомлення про акції). Можна і самому зайти на сайт, замовити цю послугу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смс розсилка в мене коштує 0,14 грн.

А взагалі таке для тих, хто переписується смсками з різних причин, тому що у оператора такі смс коштують в районі 16-55 копійок, що реально при великих кількостях дорого.

У багатьох інтернет безкоштовний в мобільному, тому заходиш на сайт, під своїм логіним і перолем і відправляєш собі смс.

Настроюєш собі сам, чи від номера відправляти чи від свого ніка, і все.

На альфа-імя (на нік) смс не приходить! Тоді видно тільки нік, і все, а номера відправника не видно. Тільки щоб вам надати відповідь треба знати ваш телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна за 1 смс = 0,15 копійок - оператори підняли з 1.07.2012 ціни на смс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також можна відправити смс на будь-якого мобільного оператора світу.

Пишіть який напрям вас цікавить, я озвучу ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.epochta.c.../sms/prices.php

по 13 копійок, якшо більше - ще дешевше. Дають свій софт, яким можна робити все, що завгодно, лімітів немає ніяких. Сам собі король, коли захотів - тоді відправив. Питання - для чого платити більше? Чим Ви краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому сайті ціна 0,14 грн. це маркетинговий ход в них, вони не змінили дані ще.

(http://www.epochta.com.ua/news/?id=918)

Запрещено указывать цифровые имена (любые сочетания цифр), а также имена собственные (Ivan Ivanov, Olga, Ira, и т.п.).

І перед тим як вказувати на щось то спочатку уточніть що і як.

В мене дозволено писати будь яке ім'я (крім матів звичайно), та цифри.

Наприклад можете вказати свій номер телефону, і в кого він записаний буде висвічувати цей номер, і абонент тотримає смску так як ніби ви йому відписали зі свого телефону.

Можете написати відправника - OLEG наприклад, чим там Ivanov, чи номер телефону свого.

На напрямки світу, то там є дешевше чим у мене на деякі, є й дорожче. Але всі ціни обговорюються і шукається оптимальний варіант.

Ціни міняються частенько, вчора наприклад я не міг продати дешевше 0,26 грн. у Єгипет, сьогодні можу віддати за 0,22 грн., а там 0,24 грн.

Поки суть мого сервіса в основному така, що якщо у вас дорого коштує смска то ви можете зайти з мобільного телефона і відправити її будь-кому і все.

Інтерфейс простенький, все швидко грузиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця новина не актуальна вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk

я в темі не заитував, що актуально, а що ні, якби цікавила думка форумчан я б запостив би опитування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, а не думаєш що через твій сервіс почнуть розводити народ? Я думаю обмеження на імена і цифри не дарма ввели, чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, якщо клієнт - то в попу цьому, а якщо ні - то і послати можу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk

Якщо вам подобається ціна і сервіс який надає та фірма що ви скинули, то користуйтесь ти чим вам краще, я тут при чому.

Там ціна зараз 0,14 копійок за 1 смс. А ви пишете всім що там ціна 0,13 копійок.

І не можу зрозуміти що тут не так, тому у всіх є вибір, де і в кого купувати послуги.

Може у когось амбіції є, хоче щоб замість номера висвічувалось ім'я своє, то чому б людині не надати таку можливість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Альфа-Імя - 11 символів, транслітом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Реально цікавить дана послуга, але знайшов дешевше на sms-fly. Ніхто так не розкаже про недоліки сервісу, як конкуренти. :) Де там підвох, якщо є? Також цікавлять недоліки сервісів

ePochta SMS, TurboSMS, SpeedSMS чи твої переваги перед ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...