Перейти до змісту

ru-chp репортаж з Луцька

grunge27

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене то тегом: "стоя делали - половина вытекла" всі каменти узагальнені.

Хоча коменти настоятільно рекомендуються до ознайомлення, суцільна ржака.

Бидло дійсно не має національності.

Опубліковано

"месть-это блюдо, которое подают холодным".

Думаю цим хероям зараз не весело :blink: . "Купаються у зеніті слави". Якщо ними не зацікавилися (за заявою) правоохоронні органи, то, принаймі на вулиці потрібно ходити у великих чорних окулярах, перуці, з приклеїними вусами і .... обовязково викинути ті дешеві, з хмельницького базару футболку і спортивні штани Аідас.

Опубліковано

та просто ці херої показали шо вони "чьоткі пацани"... :_06:

ше встали на зупинці,щоб всесь народ замітила які вони бидло "герої".

Опубліковано

p.s. только им ничего не будет :(

Факт побиття напевно не докажеш, але порушень ПДР назбирати можна багато. Та і дрібне хуліганство можна "пришити".

Через деякий час (тиждень-два, що б херої трохи заспокоїлися від автограф-сесій у кабаках, магазинах) закинути заяву у ДАЇ або прокуратуру. Хоч-нехочеш ДАЙці (навіть якщо з ними і "перетруть" херої) будуть змушені реагувати (інакше звернутися у прокуратуру зі скаргою на бездіяльність ДАЇ). Таким чином "веселе життя" для Хероїв (сподіаюся неочікувано для них самих) матиме продовження!

P.S. Впевнений, що цю тему читають ті, хто особисто знає обидві сторони цієї пригоди. Можуть нас поінформувати про розвиток ситуації.

Опубліковано

Шото все більше народу починає жити по правилу "ой не буду горювати, буду бикувати"... Вірус якийсь чи шо...

Опубліковано
Вірус якийсь чи шо...

Ага, вірус. Маси переймають те що в тренді і те що реально дає успіх у житті (див. верхівку влади).

Я би пропонував відноситись до цього з іронією. Ну по відео ж видно - що чоловіки скоріше за все абсолютно адекватні люблячі чоловіки/сини у сім'ї. Просто мода така.

Опубліковано

по відео ж видно - що чоловіки скоріше за все абсолютно адекватні

Навіть не абсолютно, а просто адекватні водії не дозволять собі петляти серед дороги, ризикуючи своєю і ще чиєюсь безпекою.
Опубліковано

Ну по відео ж видно - що чоловіки скоріше за все абсолютно адекватні люблячі чоловіки/сини у сім'ї. Просто мода така.

на 19й секунде характерный, выработанный годами жест - человек привык так ездить

Опубліковано

Ідея про біг-борд сподобалась, а які ціни на таке?

біля ТАМа буде десь 1570-2500 грн з ПДВ.

по 1 грн з кожного

Опубліковано

Може я параноїк, але щось мене налаштування приватності не тішать. З цього форума можна легко дізнатись контакти кожного хто тут більш-менш часто буває.

Тому я пропоную перебратись на щось анонімне, і там серйозно обговорити ідею.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...