Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні, поділіться, будь-ласка, інформацією про новобудову біля Історичного Корпусу.

Дуже подобається місце розташування. 

Чи надійний забудовник; як справи з якістю робіт? 

Взагалі - об'єкт вартий уваги, чи краще "проходити мимо"? 

Дякую! 

Опубліковано
1 година тому, II2old4thisII сказано:

Взагалі - об'єкт вартий уваги, чи краще "проходити мимо"? 

А про ціну Ви в курсі?

Опубліковано
21 hours ago, klyots said:

А про ціну Ви в курсі?

Щось біля $580 за квадрат, якщо не помиляюсь..

До речі, для такого будинку - це нормальна ціна??

Є новобудова в центрі, у дворі Дядя Піци, то там, здається, 1000 доларів за метр - це вже точно "перебор". 

10 hours ago, san4ez1 said:

Та й планування фуфлове....

Ну таке.. не фонтан - згоден. Потрібно буде трохи переплановувати. 

Опубліковано

Ціна там від 14200 до 15000 за м.кв., що суттєво ваще ніж в інших забудовників.

Перепланувати вийде не далеко не все, що захочеться - більшість стін несучі.

Опубліковано

Та й платити такі гроші, а потім ще й за свій рахунок робити щось...

Найкраще планування в ЖК Егоїст. Сам там хочу квартиру.

Опубліковано
1 hour ago, san4ez1 said:

Та й платити такі гроші, а потім ще й за свій рахунок робити щось...

А знали б ви як вони будували (будують?) без проектної документації і який там прораб, може б не хотіли вже :)

• +1 1
Опубліковано

А що скажете з приводу відносно нового будинку навпроти 4-ї школи? (в скверику) 

Можливо хтось знає порядок цін, яка там якість? Переваги/недоліки даного об'єкту? 

Дякую! 

Опубліковано
38 хвилин тому, II2old4thisII сказано:

А що скажете з приводу відносно нового будинку навпроти 4-ї школи? (в скверику) 

Можливо хтось знає порядок цін, яка там якість? Переваги/недоліки даного об'єкту? 

Дякую! 

Переваги: суперове місце, ціни конкурентні (13000 приблизно), екстер'єр заплановано далеко не тривіальний, є цікаве планування, підземна парковка...

Мінуси: дууууже мутний забудовник, трабли з документами, непевна траспортна розв'язка, ще немає затвердженого плану ландшафту навколо забудови.

Опубліковано
9 годин тому, yucore сказано:

А знали б ви як вони будували (будують?) без проектної документації і який там прораб, може б не хотіли вже :)

Розкажіть, бо дуже там хочу квартиру....

Опубліковано

20 годин тому, san4ez1 сказано:

ага - 6 квартир на поверсі. Найкраще, чьо нє. )))

• +1 1
Опубліковано

І що?Двокімнатні квартири,на які я саме розраховую ідеально сплановані...а не коридорного типу як в ЖК "Центральний", де пів квартири займає нікому не потрібний величезний коридор

Опубліковано
2 годин тому, san4ez1 сказано:

І що?

А те що з часом "прекрасні" під'їзди з одно-, двокімнатними квартирами мають шанс перетворитись або в общагу (коли будуть здаватись орендарям), або в "геріатричний пансіонат" (квартири одного власника "до гробової дошки"). Розумію забудовників, не розумію купівлю. Кожному своє.

О! Я виявляється трохи призабув - там не 6 квартир на поверсі, а 8!   4х1кім., 3х2кім. та 1х3кім. - секція 1, 3х1кім., 5х2кім. - секція 2. Імхо, недалеко втікли від ЖК "Центральний" - там всього 147 квартир, "Егоїст" - 8*8*2=128 квартир.

• +1 3
Опубліковано
21 годин тому, san4ez1 сказано:

де пів квартири займає нікому не потрібний величезний коридор

тобто ти прихильник "студії"?

Де з дверей кухньо-прихожо-спальньо-туалето-ванна?

Як на мене, то повинно таки бути чітке розмежування.

А коридор, може стати окрасою помешкання. Якщо грамотно підійти до ремонту.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

тобто ти прихильник "студії"?

Де з дверей кухньо-прихожо-спальньо-туалето-ванна?

Як на мене, то повинно таки бути чітке розмежування.

А коридор, може стати окрасою помешкання. Якщо грамотно підійти до ремонту.

Є свої плюси. У нашій старій хрущовці зал студія - планування краще ніж було. Мали велику кімнату і на кухні більше місця, плюс вистачало одного телевізора. Хоча коли дозволяє площа то гарна прихожа дуже доречна.

Опубліковано
7 hours ago, sergkots said:

Є свої плюси. У нашій старій хрущовці зал студія - планування краще ніж було. Мали велику кімнату і на кухні більше місця, плюс вистачало одного телевізора. Хоча коли дозволяє площа то гарна прихожа дуже доречна.

Але є і свої мінуси. Якщо студія, то забудьте, наприклад, про газ. Тільки електрика на кухні

• +1 1
Опубліковано
9 годин тому, yucore сказано:

Але є і свої мінуси. Якщо студія, то забудьте, наприклад, про газ. Тільки електрика на кухні

Чому?

Опубліковано

Я не прихильник ВЕЛИКИХ ТА ДОВГИХ коридорів, проти невеликої прихожої нічого проти не маю, але платити за кожен кв.м.. коридору

13 тис. грн бажання не маю.

Опубліковано
On 6/10/2016 at 9:48 PM, san4ez1 said:

Розкажіть, бо дуже там хочу квартиру....

Розкажу в двох словах, проект робили один - будують інше, дозвіл на будівництво дали в лютому, здається (коли починали будувати не пам'ятаю точно, здається в вересні/жовтні '15. Підпірну стінку між будинком на соборності 20 робили без документів також, навіть без консультації з проектним інститутом який розробляв проект. Так наробили, що укріпляють зараз той будинок. 

Виглядає все гарно, а чи купувати там квартиру вже справа ваша, але після того, що я знаю, я би не ризикував :)

• +1 3
Опубліковано
10 годин тому, yucore сказано:

Тому що по нормах в нас заборонено об'єднувати кімнату і газифіковану кухню. 

Все вірно. Ключ до розуміння цього криється в п.6.29 ДБН В.2.5-20-2001 "Газопостачання":

Цитувати

6.29      В існуючих житлових будинках допускається установка газових плит:

-   в приміщеннях кухонь висотою не менше 2,2 м та об'ємом не менше зазначеного в 6.28 при відсутності вентиляційного каналу та неможливості використання   у   якості   такого   каналу   димоходів,   але   при   наявності   в приміщенні  вікна  з  кватиркою  (фрамугою)  у  верхній  частині  вікна  або конструкції жалюзійного типу;

-   в коридорах окремих квартир при наявності в коридорі вікна з кватиркою або фрамугою у верхній частині вікна, при цьому прохід між плитою та протилежною стіною повинен бути шириною не менше 1 м, стіни та стелі коридорів  із  горючих матеріалів  повинні  бути  обштукатурені,  а житлові приміщення відділені від коридора щільними перегородками та дверима;

-   в кухнях із похилими стелями, що мають висоту в середній частині не менше 2 м, установку газового обладнання слід передбачати в тій частині кухні, де висота не менше 2,2 м.

А саме в його абзаці там де "житлові приміщення відділені від коридора", в якому встановлена газова плита, "щільними перегородками та дверима". Є, правда, "фокус", коли кухню об'єднують з вітальнею, в якій ніхто не спить (читай - не житлова), але то таке, дуже "тонке" діло.
Якщо що, я роблю первинну і повторну перевірку димовентиляційних каналів. :) 

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 18.06.2016 at 14:23, m1982 сказано:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=557773&page=95
Тут все актуальне. Заходьте сюди.

Полистав я там зо п'ять сторіночок, ну так собі, 80% інформації зводиться до фотографування стану будвіництва на даний момент і які роботи виконуються. А конкретики відносно якості робіт /ціни / надійності забудовника і т.д., що власне і є визначними факторами при виборі і прийнятті рішення - то вкрай мало ! Вона то місцями присутня також, але розміщена про різні будівництва хаотично і безсистемно, і скласти якусь загальну картину на яку новобудову варто звернути увагу в першу чергу, або вибрати всю інформацію про якусь конкретну новобудову, то нереально.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Всім привіт! Сам я не з Луцька, але постає питання придбання житла для сина. Просвітіть, будь-ласка, з ким зв'язуватись, з ким ні. Можна в ЛС. Цікавить поки що "однушка" (бюджет обмежений, прийдеться ще й займати). Дивився в і-неті Небосхілл, "Уютний". Про НК і "Егоїст" вже почитав, хоча про НК враження двояке - не відчув межі між правдою і антирекламою від конкурентів.

Опубліковано
45 минут назад, susid сказал:

Всім привіт! Сам я не з Луцька, але постає питання придбання житла для сина. Просвітіть, будь-ласка, з ким зв'язуватись, з ким ні. Можна в ЛС. Цікавить поки що "однушка" (бюджет обмежений, прийдеться ще й займати). Дивився в і-неті Небосхілл, "Уютний". Про НК і "Егоїст" вже почитав, хоча про НК враження двояке - не відчув межі між правдою і антирекламою від конкурентів.

Якби мені потрібну була квартира ,то з новобудов я обрала б Яровиця

Бо вперше в такому будинку була в Києві  і він справив на мене величезне враження

Хоча не факт ,що в нас буде такого ж рівня реалізація ...

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...