Юлямпочка Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:30 #1 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:30 В попередньому топіку прозвучала (чи, гм, була написана) думка чоловіка про те, що дружині треба дати свободу, і сім'я або розвалиться, або заквітне. Додаємо аналогічну фразу стосовно чоловіків, говоримо про вільну сім'ю (класифікацію сімей всі знають?), забовтуємо питання: "Що ви думаєте з цього приводу?"
Shura Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:33 #2 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:33 все хорошо в меру - вот мое мнение. и свободы и обязанности.
Юлямпочка Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:50 Автор #3 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 09:50 все хорошо в меру - вот мое мнение. и свободы и обязанности.Якась неповна відповідь, наскільки свободи потрібно тобі і скільки обов.язків ти погодишся виконувати. Тобто, ми з чоловіком вільні в тому, що гратися на компі (бо кожен має свій), але не вільні в плані загального проведення часу (діти, побут, робота і т.д.)
Shura Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:03 #4 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:03 свободу не жена мне определяет, а я сам себе.иначе это концлагерь получится.а вот мне уже и решать - позволять себе что-то или нет.играться на компе - это конечно офигительная свобода.а семейный быт - у меня так: кто смог/успел/имел время/был ближе/был посвободнее/меньше устал - тот и сделал.я могу спокойно приготовить поесть. или загрузить все в стиралку.вот только по причине постоянного загруза по работе, делаю это редко, когда жена дома.сейчас - просто регулярно, поскольку жена пока еще в Луцке.
Юлямпочка Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:11 Автор #5 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:11 свободу не жена мне определяет, а я сам себе.иначе это концлагерь получится. а вот мне уже и решать - позволять себе что-то или нет. играться на компе - это конечно офигительная свобода. а семейный быт - у меня так: кто смог/успел/имел время/был ближе/был посвободнее/меньше устал - тот и сделал. я могу спокойно приготовить поесть. или загрузить все в стиралку. вот только по причине постоянного загруза по работе, делаю это редко, когда жена дома. сейчас - просто регулярно, поскольку жена пока еще в Луцке. Власне, що в нас всьо тож так, єдине, що чоловік не готує, а я майже не мию посуд. Я мала на увазі трохи не те. Я, скажімо, не вільна просто зібратися і сходити в бар з подругою чи другом, для цього треба створити багато передумов. Чоловік теж, я думаю, не дозволить собі, не спитавшись в мене, йти десь на гулі зі своїми колегами чи друзями. От, в тому плані. Це при тому, що ми досить багато дозволяємо один одному (точніше, забороняємо собі)
Shura Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:22 #6 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:22 Я мала на увазі трохи не те. Я, скажімо, не вільна просто зібратися і сходити в бар з подругою чи другом, для цього треба створити багато передумов. Чоловік теж, я думаю, не дозволить собі, не спитавшись в мене, йти десь на гулі зі своїми колегами чи друзями. От, в тому плані. Це при тому, що ми досить багато дозволяємо один одному (точніше, забороняємо собі) так и спрашивай, пускают ли меня побухать. ответ - пускают. потому как это иногда и надо по работе или по жизни. иногда приходится ставить перед фактом но это неизбежно да и не каждый же день.
FKCX_half Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:55 #7 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 11:55 Вся глубина падения, или хотя-бы примерная оценка отношений к свободе и прочим внутренним факторам достигается при относительно продолжительном браке . После лет так 5-ти многое предстает в другом свете. И тогда то немало мужчин начинают провожать глазками и носиками ДРУГИХ женщин, несмотря на наличие у них под боком ИХНИХ ЛУЧШИХ и НАИЛЮБИМЕЙШИХ...
Roksik Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:12 #8 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:12 Вся глубина падения, или хотя-бы примерная оценка отношений к свободе и прочим внутренним факторам достигается при относительно продолжительном браке . После лет так 5-ти многое предстает в другом свете. И тогда то немало мужчин начинают провожать глазками и носиками ДРУГИХ женщин, несмотря на наличие у них под боком ИХНИХ ЛУЧШИХ и НАИЛЮБИМЕЙШИХ... тільки для того мужчина "зобов"язаний" дивитись на інших жінок, щоб оцінити всі переваги власної коханої. Адже часто можна почути після якихось святкувань чи походеньок чоловіків: "Ти у мене найкраща". А такий висновок можна зробити тільки в порівнянні. Думаю погодяться зі мною чоловіки?..
zanj Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:19 #9 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:19 Вся глубина падения, или хотя-бы примерная оценка отношений к свободе и прочим внутренним факторам достигается при относительно продолжительном браке . После лет так 5-ти многое предстает в другом свете. И тогда то немало мужчин начинают провожать глазками и носиками ДРУГИХ женщин, несмотря на наличие у них под боком ИХНИХ ЛУЧШИХ и НАИЛЮБИМЕЙШИХ... тільки для того мужчина "зобов"язаний" дивитись на інших жінок, щоб оцінити всі переваги власної коханої. Адже часто можна почути після якихось святкувань чи походеньок чоловіків: "Ти у мене найкраща". А такий висновок можна зробити тільки в порівнянні. Думаю погодяться зі мною чоловіки?.. НЕ ЗАВЖДИ.
FKCX_half Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:24 #10 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:24 Не кожна дружина сприйме таку фразу ак абстрактне порівняння. Особливо, коли чоловік - поцінювач жіночої краси у всіх іпостасях, а ми всі такі ... Просто з часом або треба своїми грудями закривати йому очі, намагаючись відігнати всіх охочих до солоденького, аби розвиватися разом з ним... Друге - трохи важче... Бо ж , буває, спрацьовує стереотип - я народила тобі діточок, ото глядю їх, віддаю тобі та їм весь свій час , а ти, така СКОТИНА, тулишся до молодих та гарних... І мої серіали, вигляд та звички - це через тебе, що ти думав...
Shura Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:35 #11 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:35 тільки для того мужчина "зобов"язаний" дивитись на інших жінок, щоб оцінити всі переваги власної коханої. Адже часто можна почути після якихось святкувань чи походеньок чоловіків: "Ти у мене найкраща". А такий висновок можна зробити тільки в порівнянні. Думаю погодяться зі мною чоловіки?.. смотря какие параметры брались для сравнения а вообще-то, я жене постоянно говорю, что она лучшая. и совсем не потому, что только что вернулся с левой стороны и там было хуже. а просто так я считал и считать буду вот
Roksik Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:43 #12 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 12:43 Напевно ми різними категоріями мислимо, але шукаючи у всьому позитив - не вистачає місця для безглуздих дорікань в сторону чоловіка чи жінки. Звичайно тут у кожної сім"ї своє бачення стосовно свободи....Правду мені колись в дитинстві казали : "Сама світ не зміниш..."Але так хочеться донести всім рецепт подружнього щастя без жодних претензій зі сторони "половинки"!
pauTinka Опубліковано 5 Липня, 2007 в 14:28 #13 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 14:28 Свободу всем и вся Главное знать чего хочет он и ты
Юлямпочка Опубліковано 5 Липня, 2007 в 16:47 Автор #14 Опубліковано 5 Липня, 2007 в 16:47 Напевно ми різними категоріями мислимо, але шукаючи у всьому позитив - не вистачає місця для безглуздих дорікань в сторону чоловіка чи жінки. Звичайно тут у кожної сім"ї своє бачення стосовно свободи....Правду мені колись в дитинстві казали : "Сама світ не зміниш..." Але так хочеться донести всім рецепт подружнього щастя без жодних претензій зі сторони "половинки"! Тут можна зауважити, що "І один у полі воїн", тому не зовсім згодна. Світ можна змінити, принаймні, свій. . Як на мене... але зроблю це другою темою . Вся глубина падения, или хотя-бы примерная оценка отношений к свободе и прочим внутренним факторам достигается при относительно продолжительном браке . После лет так 5-ти многое предстает в другом свете. И тогда то немало мужчин начинают провожать глазками и носиками ДРУГИХ женщин, несмотря на наличие у них под боком ИХНИХ ЛУЧШИХ и НАИЛЮБИМЕЙШИХ... тільки для того мужчина "зобов"язаний" дивитись на інших жінок, щоб оцінити всі переваги власної коханої. Адже часто можна почути після якихось святкувань чи походеньок чоловіків: "Ти у мене найкраща". А такий висновок можна зробити тільки в порівнянні. Думаю погодяться зі мною чоловіки?.. НЕ ЗАВЖДИ. згодна . Всяко буває
zaHARE Опубліковано 6 Липня, 2007 в 05:34 #15 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 05:34 ИМХО: 1. Свобода может быть полная или частичная. Полная-это когда каждый сам по себе,ходит,где вздумается.делает,что захочется.Да,такие семьи есть.Но это уже не семья и живет она недолго. Частичная-это когда каждый имеет какие-то свои интересы и может ими заниматся,но при этом выполняются все семейные обязанности. 2. Нужно научится жертвовать свободой,если она доставляет неудобства другому и может привести к конфликту.Ведь смысл семьи в сотрудничестве. 3. В семье должны быть разделены функции,но и должна быть готовность одного подстраховать другого,готовность идти на компромис и правильно расставить приоритеты. 4. Свобода закончилась тогда,когда оба сказали "ДА!". ЗЫ:Хотел по каждому пункту привести примеры,но думаю каждый сам такие знает.
zanj Опубліковано 6 Липня, 2007 в 06:29 #16 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 06:29 Свобода повинна бути і мати місце у відносинам, особливо сімейних. її відсутність породжує конфлікти
Юлямпочка Опубліковано 6 Липня, 2007 в 20:21 Автор #17 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 20:21 Свобода повинна бути і мати місце у відносинам, особливо сімейних. її відсутність породжує конфлікти Ого, яка довга фраза, але істіну глаголєш!
zanj Опубліковано 6 Липня, 2007 в 21:09 #18 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 21:09 Свобода повинна бути і мати місце у відносинам, особливо сімейних. її відсутність породжує конфлікти Ого, яка довга фраза, але істіну глаголєш! Так виходить. Життя саме підказує вірне і більш-менш оптимальне рішення.
Zheny@ Опубліковано 6 Липня, 2007 в 22:15 #19 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 22:15 З приводу того щоб дивитися на інших жінок - дозвольте сказат наступне" Меню читать не запрещается - не значит что будем заказывать"я це до того - що навіть коли мужчина (жінка) дивиться на протилежну стать з якимось інтересом (це природа - не попреш) - то це свого роду поштовх до того - до чого треба стрімитися.а щодо свободи - хм.. мені здається тут все особисте. і виховання грає роль і навколішнє оточення.. і т.д. (якщо всі подруги бляддуть то чому б мені не спробувати?? - як приклад чи навпаки ж - всі мужики мають коханок, чим я гірший??)
Ириска Опубліковано 6 Липня, 2007 в 22:23 #20 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 22:23 А я считаю,что такого понятия,как "несвобода" не существует.Я семью имею ввиду.Каждый человек имеет абсолютную свободу выбора и, если, ему все-таки приходится делать то,чего не хочется,то это,опять же, его выбор-подчиняться обстоятельствам или нет.
kostya Опубліковано 13 Липня, 2007 в 21:21 #21 Опубліковано 13 Липня, 2007 в 21:21 Я думаю семье в которой начинается речь о свободах стоит поговорить о совместных интересах, потому что складывается впечатление что оных как раз нехватка.
Lexx_Giant Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:54 #22 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:54 Є люди яким обов"язково треба час від часу "спускати пар". Я відношусь до таких людей. Моя дружина навпаки більш домашня, врівноваженіша, менш імпульсивна....... Як на мене, то все треба робити з "розумом", сім"я повинна бути окремою країною і ніяким чином на неї не повинні впливати "прояви свободи" мої чи дружини... Для мене, наприклад, достатньо подзвонити і сказати я там і там, з тим і з тим щоб птань не було. Основою сіменйних відносин повинна бути довіра і повага між подружжям.
kostya Опубліковано 19 Липня, 2007 в 17:50 #23 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 17:50 Є люди яким обов"язково треба час від часу "спускати пар". Я відношусь до таких людей. Моя дружина навпаки більш домашня, врівноваженіша, менш імпульсивна....... Як на мене, то все треба робити з "розумом", сім"я повинна бути окремою країною і ніяким чином на неї не повинні впливати "прояви свободи" мої чи дружини... Для мене, наприклад, достатньо подзвонити і сказати я там і там, з тим і з тим щоб птань не було. Основою сіменйних відносин повинна бути довіра і повага між подружжям. Вспомнился анек: Когда я е@у это значит мы е@ем, а когда ты это значит нас е@ут ) Ты это про доверие говори, когда жена часа в три ночи будет звонить и "я там і там, з тим і з тим щоб птань не було". ) А пока жена дома сидит можно какие хошь теории рассказывать.
laska Опубліковано 23 Травня, 2008 в 13:32 #24 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 13:32 Продовжую оживляти теми. ІМХО шлюб це не тюрма!
Samhayne Опубліковано 23 Травня, 2008 в 13:45 #25 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 13:45 " Меню читать не запрещается - не значит что будем заказывать"Ніхто не буде ревнувати, чи влаштовувати сцени за милування чимось красивим. Головне аби половинка не відчула себе при тому обділеною увагою...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.