Перейти до змісту

Чому форум перетворюється на барахолку?

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому форум перетворюється на барахолку? Зходиш на форум, а тут одне "Куплю - продам". Навіть більше продам, ніж куплю!!!

Може окремо краще зробити дошку об'яв?

Форум – это тематическое общение. В отличие от чата, на форуме обсуждают какую-то определенную тему. Можно сказать, что форум – это клуб по интересам. То есть форум – это такое место в Интернете, где собираются люди, которых объединяет одно увлечение или идея, и общаются на интересующую их тему. Они помогают друг другу советами и подсказками, обмениваются жизненным опытом, поддерживают друг друга.
Опубліковано

Хіба погано, що люди щось продають?

Якщо щось не подобається - натискай на хрестик у верхньому правому куточку ;)

Опубліковано

не заходь.

Крім того, чим твоя цитата забороняє людям об'днуватись за спільним інтересом "куплю-продам"?

Опубліковано

от хтось вивісив на барахолці якийсь товар, і всі активно починають обговорювати який він барига, що ціна завищена і т д.

Хіба це не форум? хіба не спілкування?:)

Опубліковано

Чому форум перетворюється на барахолку? Зходиш на форум, а тут одне "Куплю - продам".

Зробіть так)))

Я свого часу, відкривши цю штукенцію для себе, пережив естетичний оргазм, ну, наскільки ж доладною може бути Борда!!! :)

Опубліковано

Кожен рік з'являється користувач, який лякає, констатує, ниє, використовує як основний аргумент (потрібне підкреслити) що форум перетвориться в барахолку... а караван іде :)

Опубліковано

без образ, просто згадався анекдот в тему:

Приходит индеец к вождю и говорит: "Вождь, мне не нравятся клички в нашем племени! Ухожу я!"

Вождь удивлённо: "Тебе не нравится моя кличка- Зоркий Глаз ?"

- "Эта нравится!"

Вождь : "Тебе не нравится кличка моей жены- Быстрая Лань ?"

- "И эта нравится!"

Вождь: "Так иди, Бычий Х.й, и подумай!"

Опубліковано

без образ, просто згадався анекдот в тему:

Приходит индеец к вождю и говорит: "Вождь, мне не нравятся клички в нашем племени! Ухожу я!"

Вождь удивлённо: "Тебе не нравится моя кличка- Зоркий Глаз ?"

- "Эта нравится!"

Вождь : "Тебе не нравится кличка моей жены- Быстрая Лань ?"

- "И эта нравится!"

Вождь: "Так иди, Бычий Х.й, и подумай!"

Бычий Хой шо лі?..:)

Опубліковано

Не нравыццо не юзаєм. Усьо прєдєльно просто...

Голос Магарича. Тобі, я бачу, мало п*зди получить, – ти ще хочеш шоб тебе в сраку ви*бли! Закрий двері – бздить!

Степан Срака. Хлопці, є*іть куди хочете, тіки пустіть – парашу буду виносить, Мля буду!

Опубліковано

Але гарну тему я підняв?! Зразу є що почитати! ;)

....ай-да маладца.... P.S. особисто мені краще щось продати купити ....

Опубліковано

как по мне, то тема УГ. Из разряда: а чого мене на борді забанили?:(

ведь предложили варианты:либо отключить функцию,либо нажать на крестик справа вверху.

Остальное так... абы попи#деть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...