Forever Autumn Опубліковано 9 Липня, 2008 в 08:22 Поділитися #51 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 08:22 ну звичайно можна припинити, бо всі тут хочуть чути тільки те, з чим їм зручно жити, як ПРАВИЛЬНО і тільки так, як вказано (чи то в Біблії, чи то в неписаних канонах суспільства) ну удачі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
potvora Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:10 Поділитися #52 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:10 припиняєм, але можна ще і я вставлю свої п"ять копійок? давненько не заходила на цей форум... тож хочу тож сказати свою думку. В мене виникло питання... чоловіків берегти., а як на рахунок жінок? чи багато чоловіків береже жінок? чи в основному - я забезпечую сім"ю, а ти повинна варити, прибирати, дивитись за дітьми і тому подібне? плюс до того ще й ходити на роботу веселенька картинка? хтось тут вже казав, що берегти то можна якщо це оцінять.... а якщо чоловік відноситься до такого "бережіння", як до такого, що саме собою має бути, то дійсно нах такий чоловік???? ну от... а тепер закривайте Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:31 Поділитися #53 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:31 potvora - провокуєш на дискусію.. матимеш Так от - не знаю як інші, особисто про себе можу сказати: я свою дружину бережу, як вмію. Якби щось їй не сподобалося, то давно б розлучилися б. І закидонів типу :я заробляю і т.д. немає. Коли люди все розуміють без слів - то всі одне одного бережуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:33 Поділитися #54 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:33 Коли люди все розуміють без слів - то всі одне одного бережуть.100% Адназначна! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юлямпочка Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:36 Поділитися #55 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 12:36 ну, закривать, то закривать, стукнете, якщо ще комусь захочеться висловити. А взагалі, давайте, кожен сам себе побереже, це буде значно краще, ніж коли ми будемо аж надто опікуватись один одним. Розкажу одну казку під зав.язку. В одній країні, на березі моря жили чоловік і жінка. Кожного дня пекар приносив їм свіжі булочки. Жінка завжди розрізала їх навпіл. Вона дуже любила верхушки, тому віддавала їх чоловікові, забираючи собі "підошви". І от, одного дня, коли вони вже були старі, а їхньому шлюбу виповнилося вже п.ятдесят років вона вирішила собі зробити подарунок і верхушки забрати собі. Коли чоловік вийшов на кухню і побачив, що йому залишилися "підошви", підійшов до неї і поцілував, сказавши: "Дякую тобі, я так їх люблю, що всі ці п.ятдесят років віддавав їх тобі". Такі діла. Нинада нікому буть кам.яною стіною, опорою, панімаєш, якщо тебе про це не просять, а ще треба все обговрювати. Просто і банально. Проблем буде на порядок менше, якщо про них говорити. Успіхів всім, хто брав участь в дискусії. Ваша Юлямпочка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 19:19 Поділитися #56 Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 19:19 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.