Перейти до змісту

полювання на сома

ostasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Достати такого монстра то - мистецтво. На стропу хлопці закидали))))

Як би в мене таке чудо клюнуло то чоботи і в середині були б мокрі))))

Вітаю

Опубліковано

колись на канікули в Запоріжжя їздив, так там витягували по 30-70кг на велосипедний трос...

як на удочку уявлення немаю... молодець!!!

це що у нас на Стиру7

Опубліковано

Вітаю...А я вже думав що таких вже й немає в Стирю...Розкажіть будь-ласка , на що ловили ...приманка ...удочка ...яка оснастка ...Буду дуже вдячний ...

Опубліковано

знову здуру зганяли в малево. було два "рекорди".на гачок , названий товаришем заеликим, сів "сом" ,трохи довший за гак.ловилися лише пуголовки. ще 2 лящика грам по 400.все на виповзка. вранці на щиповку взяв окунець. води мало, по середині зілля.

Опубліковано

товариш розказував,що вчора компанія була в малево.півтора десятка снастей. до третьої ночі жодного виповзка ніхто не чіпав. не розумію, "сомяри" теж нажерлися падьонки?

завтра хотів сходити.можливо варто спробувати морожений продукт.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Був з суботи на неділю, повний ноль на печінку, на виповзка клюнула малявка, яку відпустили покликати маму чи тата, які так до ранку і не приходили )))

30f22067e731f70ba587b29ba5e4dfc6.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано

як там зара ситуац1я з сомом в район1 Рованц1в ?? хтось ловив? ск1льки не був завжди маляфк клювали...

Опубліковано

був 2 тижні тому там де чорногузка впадає в стир, сиділи до 2 години ночі було 4 покльовки одна холоста , не зловили нічого бо там багато каряг і сом відразу заводив в каряги,, приходилось обривати . ну відчувалось два нне вликих соми і один такий що ледь можна було удочку втримати, але нажаль нічого не дістали.

ловили на пучок хробаків і на курячу печінку з атрактантом молюски

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Соми клюють але не скрізь )))

post-7896-0-22397200-1408720587_thumb.jp

А де ловите ? Річка Стир я так розумію. Які снасті порадите, наживка, рекомендації стосовно місця ловлі.

Дуже вдячний буду за поради.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

в стиру максимум витягував на 3кг.

Максимум шо ловив то 1.5 кг. Було раз зловив 4 штуки більше кілокрама і один на 1.5. І в той день була ше покльовка тянув метрів 10 фрікцирн поспівував но сход. Який він там був сам не знаю. Но маю мрію, зловити такого що б зробити шашлик. Була ще одна рибалка зловив 17 штук но всі від 200 до 700 грам тактзваний детский сад, і як і впершому і другому разу поїхав додому бо кінчились русалі. В основному рибалка від 21.00 і до 22.45 довше сидіти нема смисла. Хібашо ввечері можна зловити в прилові ляща попадали до 1.5 кг, бувало і судачок на 700 грам попався.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Взагалі, то я прочитавши, що зараз на Стирі ловлять головня на горох вирішив сходити попробувати як то воно... звечора поїхав трохи прикормив місце, взяв ще чотири донки. 3 закинув на горох і одну на всякий случай на русальніка (насадив на сомового гачка 3 русальніка і штук так з 5 червоних хробаків,короче конкретнй кусок м'яса). Приїхав в 7,00. Дістав донки з горохом,то на одній вже його не було і дістав останню з конкретним таким сомом так на грам 300, не менше ...гачок сидів так добре, що доставав пласкогубцяти (пасатіжами :_02: ) і успішно його зламав... а, так я ж на головня зібрався...він короче спав... була правда одна покльовка на горох, задзвенів калакольчік я підбіг... і все пропало...

Опубліковано

були сьогодні двоє знайомих. зловили по 4 штуки(головні). місцевий казав їм що вчора брало краще.

і: м"який кінчик, ніяких дзвоників, над водою не маячити.

як говорив один чувак:"теоретично я знаю як це робиться".

Опубліковано

звечора поїхав трохи прикормив місце, взяв ще чотири донки.

Зараз нерест і ловити можна тільки на одну удочку.

Опубліковано

ostasyuk, м"який кінчик, ніяких дзвоників

Якщо довго дивитися на "кінчика".... може статися щось не поправне... :_09:, а дзвоник може розбудити і ін..... :0155:

Опубліковано

м"який кінчик

Ви просто не бачили коли клює нормальний сом. Детский сад по грам 300-700 так загинае вудку. майже як карп. Це вам не карасиків на фідер чи пікер ловити. На сома сам переконався треба нормальний спінінг типу кракаділ та котушка яка не відкаже у самий відповідальний момент.

Опубліковано

сом відразу заводив в каряги,, приходилось обривати . ну відчувалось два нне вликих соми і один такий що ледь можна було удочку втримати, але нажаль нічого не дістали.

Хочеться і собі сходити на сома но в таке місце де не буде мертвих обривів. А то здається шо трошки казочок нам понаписувапи. І чи вже хтось в цьому році ловив сома.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...