Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
То нафiга тобi тi всi знання, якщо ти ними не користуешся ?

Штоби паччіркнуть сваю вазвишиннасть над всємі!

Опубліковано

а где таничка? куда ушол ТС - разобрались. но где мадам? ))))

Я тут, уважно слідкую за вашими дискусіями :0165::eusa_clap: , тільки ви от уже далеко від затронутою теми відійшли і перейшли на особистості, а у це г.... не хочу лізти.

Опубліковано

хто? де? укажите пальчиком на этих негодяев! и одразу их покарает всемогущий перст модераторов!

как страшно жить.

Опубліковано
То нафiга тобi тi всi знання, якщо ти ними не користуешся ?

тю, от стаем один бiля одного, й зразу видно, хто над ким *возвышается* :) Крылья, крылья - главное хвост !!! (с)

Опубліковано

Гравцю рівня Суперліги приходиться грати в Другій.

Не беруть...

Опубліковано
Таак... Всі, хто волає "давай напишемо диктант", всі так файно зголошувались тут, що аж в чергу ставали... Базіки. Знавці.
Гей, небазіка-незнавець, в чергу запишись, да, диктант писати.
Опубліковано

Гей, небазіка-незнавець, в чергу запишись, да, диктант писати.

Тільки після найактивніших сперечальників, тих, хто сорочку на грудях рве. :0122:

На мою пропозицію, наприклад, допомогти в перекладі інтерфейсу цього сайту українською, було благополучно "забито". Так що "тільки після вас". :eusa_clap:

Опубліковано

В якості офтопу:

нєт, давайте будемо цілою країною "диктант єдності" писати - а працюють хай тим часом японці,

1. В пана нЄма компутора з інЄтом, і бОрди він не чЄтає, і у минулорічній темі дЄктанту не бУло аУдІо фАйлів з тим же дЄктантом, він на вАтмані все мАлюває, а тут розпЄнається мабУть з елЄктрОнОвої книжки без Єкрану.. :0122:

2. На борді час "висловлюватись" є, а 15 хв патріотизму нема.

В якості онтопу: прекрасно ви (базіки) все розумієте, але ж клавіатуру "мучити" - не справу робити. Трольте далі... :0152:

Опубліковано
А ось перекласти інтерфейс українською було б дуже доречно!

Це питання неодноразово обговорювалось і не є простим, та, наскільки я зрозумів t0rik-а, на даний момент є фактично таким, що не можна здійснити.

Опубліковано

нєт, давайте будемо цілою країною "диктант єдності" писати - а працюють хай тим часом японці, да?

...сказав сами роботящий мужчина на форумі і нагадав про це в сусідній темі :D

post-2316-0-36192300-1338978082_thumb.jp

Опубліковано
А в баню?

Заслужив - забаньте. Та якщо адміну зручно спілкуватись російською (мені до речі також) то я не думаю що в нього ні з того ні з сього виникне бажання витрачати час на українізацію інтерфейсу. І це нормально.

І да, я не обговорюю дії адміністрації і не качаю права, хоча вам видніше, а намагаюсь пояснити першопричини певних дій чи бездіяльності. Маю надію мене зрозуміють.

Опубліковано
Збір жартівливих неуків, прикро.

Напишем диктант на спір, хто більший неук? ;)

Пропоную написати не диктант, а твір (описати в ласкавій формі те/той/ту, що вам найбільше подобається) у 3-5 реченнях.

Можна перевірити грамотність, знання мови, творчість, а найголовніше - буде приємно почитати.

Опубліковано

Ну блін народ, створив тему типу шукаю роботу то засрали по самі помідори, сюди пишіть

:) а це така "Атлічітєльная чєрта" Борди, завдяки деяким трудягам ;)
Опубліковано

Треба зробити так, щоб зручніше було спілкуватись українською.

В першу чергу перейти на латинацю.

Якщо вже думати про розвиток.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...