Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Мені буде достатньо пояснити тонкощі вживання слова "щоби" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

А вдруг, та хФорма ДонКіхотизму заразна? Нелячно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

А вдруг, та хФорма ДонКіхотизму заразна? Нелячно? ;)

а може він хоче в СанчиПанси записатись ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені буде достатньо пояснити тонкощі вживання слова "щоби" ;)

Рідко, але вживається (за бажанням), коли є збіг приголосних.

Нелячно? ;)

Пишеться окремо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така штука - почуття гумору, погугліть

Яке почуття гумору, Діма, про що ти говориш..Набагато цікавіше тикнути носом дорослих людей

в очевидні речі , примовляючи "эТО КОСТИ ДЛЯ ИГРАНИЯ, ПОТОМУ ЧТО ВИЖУ НА НИХ РЕБРА И ГРАНИ Я".

Можливо колись і зрозумієте, що щоб змінити світ на краще - треба починати з себе.

А ,можливо, світ стане кращим від того, що хтось від душі посміється, почитавши стьобні пости на форумі

і, покращивши собі настрій, не піде рубать пилочкою для нігтів умовних врагів))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є два варіанти,якщо слідом йде голосна, далі має йти приголосна.

2. учи азбуку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новый русский : Куда есть экскурсии ?

- В Баден-Баден.

- Брателло! Ты чо, за тупого меня держишь?! Мне не надо повторять дважды!...

...А борда - то взагалі змова проти тупих...

;) Гетто - головнокомандуючий в змові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, зроби шось з телефоном, зроби шось з телефоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, в тебе настільки спотрворене сприйняття причинно-наслідкового зв'язку, шо я луччє лишу це поза увагою.

А взагалі Данііл Хармс писав: "Он говорит на шести известных и шести незвестных языках." І да, не читайте Хармса, він за вашою логікою імбецил. Читайте Шопена і Шостаковича. Ну або Рафаеля - тоже нічо так писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...А ,можливо, світ стане кращим від того, що хтось від душі посміється, почитавши стьобні пости на форумі...
Ти, певно, не зрозумів, про що ТС завів мову? Стьобні і олбанскі - не синоніми! Одна справа - дійсно прикольні дотепні жарти в тему, гра слів і т.д., і зовсім інша справа - намагання видати свою безграмотність за оригінальність. (вже повторююсь ;) десь це вже писав ;) )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні? Обрав роль собі такого поліцая нравів, поді живе в якомусь рафінованому суспільстві, де на зелених лугах пасуться рожеві юнікорни і панує тотальний піс, гармонія і вселенська благодать. І найголовніше, усі там спілкуються так, як дозволив Його Святість Найправильніший Валентин Л. та апостоли-подстрєкатілі ;).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to jack74- Ти розумієш значення слова Флейм? Попередні пости читаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні?

Можна подумати, якби топстарт створила я (2 роки реєстрації) - реакція була б іншою)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже добре розумію і читав усі пости :) а що, якісь сумніви?

А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні? Обрав роль собі такого поліцая нравів, поді живе в якомусь рафінованому суспільстві, де на зелених лугах пасуться рожеві юнікорни і панує тотальний піс, гармонія і вселенська благодать. ...

ага :) і ще там живуть "Пони, которые кушают радугу и какают бабочками..." Які ж ви тут всі "нєжниє і нєпрікасаємиє"!! :) ТІльки хтось тицьне вам в вашу ж тупість, як ви зразу настовбурчуєте чуби і гуртом давай гнати його з курятника
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже добре розумію і читав усі пости :) а що, якісь сумніви?

Так!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна подумати, якби топстарт створила я (2 роки реєстрації) - реакція була б іншою)))

Не в тому річ, такий період, якраз канікули в школах почались, думав нахлине хвиля дітвори....

Та де там, вчителі підтягуються - тупих рятувати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє я пойняв,

атдєльнім лічнастям нада хоть граматнастю - но виділитися -

показати нам всім тут духовно і культурно убогим висоти так сказать мовознавчої теорії.

от тільки чомусь складається препротівнейшеє впєчатленіє,

шо кромє отої граматнасті (і та шо пєчально с ашипками) більше за великим рахунком – нєчєм.

:) ти перефразував мої слова з точністю до "навпаки" :) Це якраз в нормального стороннього читача складається враження, що місцевим олбанцям більше нема чим виділитись, крім начеб-то "дотепного стьобу" ;)

Ну але ж де ж! Хай не лізе "сторонній" в ВАШ курятник, так? ;)

нєжниє і нєпрікасаємиє

ой, а це чьо развє нє па олбанскі?

то я чьой то не поняв за шо боремся?

:D певно "не поняв" ... Це російські слова українськими буквами :)

Зокрема, все гарно, коли воно в міру ;) (я і олбанство маю на увазі)

Як кажуть сусіди: "Цо забардзо - то нє здрово!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_, ти б так не випендрювався, бо відтоді як ти вчився писати багато чого в правописі кардинально змінилося.

дивлюся нові підручники і окуїваю.

а по темі - ТС, почни з себе. Бидляцька поведінка з використанням літературної мови не робить честі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може ти уже нарешті просто визначишся кого тупим називати,

а то чьой то не понятно -

діфото? толіка? мене? дімона?

з тобою шо диктант написати на спір, щоб ти собі нарешті уяснив як пишеться слово "начебто"?

і що напевно спершу варто вивчити оте слово, перед тим як тішитися своєю НАЧЕБТО грамотністю

і тим більше комусь тикати оцю НАЧЕБТО грамотність?

Певно, до мене звертання :)

Ну, якби я когось конкретного тупим вважав, я б так і вказав ;) (доречі, про "тупих" не я почав ;) )

Добре, розжую.... Коли я писав "ТІльки хтось тицьне вам в вашу ж тупість", я мав на увазі тупий "стьоб" так-званих олбанців в більшості випадків в темах, для того не передбачених (про що й завів мову ТС)

А про граматику й орфографію - :) бачиш! можеш, коли хочеш ;)

Я теж звичайний смертний, і не претендую на філолога, але читаючи мої пости не доводиться ламати очі, я думаю.

("читаючи" - русизм. правильно "коли читаєш". від ред. ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в класному журналі двійки в рядочок - тупий учень. А коли в стовпчик - хто?

jack74, ти випадково не знаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардон, це ж ти почав про НАЧЕБТО, тобіш хотів похвалитися знанням правопису.

два твої пости суперечать один одному

хоча, впринципі, як і всі інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б за що сперечатись))

інтернет й люди спілкуються, як заманеться. а моя справа обирати, що читати, що пропускати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в класному журналі двійки в рядочок - тупий учень. А коли в стовпчик - хто?

jack74, ти випадково не знаєш?

ні, не знаю... певно, баран повний... в тебе є кращий діагноз?

nd_, :) приємно читати!

От і поясни, чому так ломає спілкуватись нормальною мовою? Бо то будеш не ти? Бо ти відразу став "дядьком з пузом"?! Думаю, ні...

Я теж не грамотій, я не зазубрював правила, з "мов" в мене взагалі були "трійки", але я намагаюсь спілкуватись з людьми з повагою до них, тобто не спотворюючи їхньої мови. Чи то української, чи то російської.

"Oksana04, ... і коли вже суддя скаже "НІЧЧЧЯЯЯЯ!"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та хто сперичається, просто "грамотєї" кумарять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...