Перейти до змісту

З 01.06.2012 буде змінена вартість дзвінків абонентам інших операторів України і складе 1.20 грн./Хв

Рекомендовані повідомлення

З 01.06.2012 буде змінена вартість дзвінків абонентам інших операторів України і складе 1.20 грн./Хв

Неофіційна інформація від одного з операторів.

Найцікавіше, що тарифи збираються піднімати всі..

Чергова розмова операторів заради отримання надприбутків. Впевнений, що антимонопольний комітет залишиться при своїй думці: "я не в курсе ребята, а что случилось?!". Тільки почалось здаватись, що дзвонити "на всі інші" не так вже і дорого. Кишень у джинсах менше, ніж телефонів у руках, чекаємо самсунг тріос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

ну а якщо в мене тариф 35 коп на всі напрямки то що?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ну ладно..на розводняк схоже....блін а в мене такий тариф оПупЄнний на інші....:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо КС і МТС домовляться (а у них дуже часто "німці в хаті"), то Астеліт залюбки "підбере" невдоволених абонентів.

Для Лайфа це буде зірковий час. І вони ним скористаються.

Коли усі домовляються, обов"язково знайдеться хтось "хитріший"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це все неправда, такого бути не може) Звязок може тільки дешевшати. А підняти тут ціни на інші оператори, це як плату за вхідні зробити.

Оператори живуть тепер на поповненнях, а не на дзвінках. Або ж як той лайф, на інтернеті, розвагам та СМС-рекламі. До 2020 року напевно взагалі відмінять плату за розмови на всі оператори. Буде як інтернет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звязок може тільки дешевшати.

наївник чукотскій парєнь... ти десь бачив покращення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наївник чукотскій парєнь... ти десь бачив покращення?

я бачив...ги нада тільки через Ягодин переїхати, ну чи на крайняк через Зх. Буг буль..буль... Ну не з нашим щастям!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це все неправда, такого бути не може) Звязок може тільки дешевшати. А підняти тут ціни на інші оператори, це як плату за вхідні зробити.

Оператори живуть тепер на поповненнях, а не на дзвінках. Або ж як той лайф, на інтернеті, розвагам та СМС-рекламі. До 2020 року напевно взагалі відмінять плату за розмови на всі оператори. Буде як інтернет :)

в мене був тариф 35коп на інші мережі... потім помітив, що почало бабла жерти забагато... через пару днів приходить смс, в якій мене повідомили, що вже тиждень(як виявилось) я плачу по 50 коп за хвилину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смс на МТС-і подорожчало, ти в курсі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чергова розмова операторів заради отримання надприбутків. Впевнений, що антимонопольний комітет залишиться при своїй думці: "я не в курсе ребята, а что случилось?!". Тільки почалось здаватись, що дзвонити "на всі інші" не так вже і дорого. Кишень у джинсах менше, ніж телефонів у руках, чекаємо самсунг тріос

а тріос вже є. тільки від LG )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у моєму тарифі теж таке пише:

"Увага, з 01.06.2012 змінюються умови вашого тарифного плану. Деталі за ном. 111*6"
,

але для Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+ на сайті нічого такого немає:

Увага! З 01.06.2012 буде змінена стандартна вартість дзвінків у мережі МТС. Нова вартість складатиме 0,75 грн./хв. При цьому для економії на внутрішньомережевих дзвінках Ви можете скористатися однією з послуг «Хвилини на замовлення»" http://www.mts.com.u...?pid=35&tid=436

П.С. І знав же ш, "нутрому чуяв" що МТС щось все-таки вимудрує з тими новими тарифами!

так, наскілкьи я зрозумів, зміниться ціна хвилини що йде після 100 безкоштовних в день...

0.75 грн/хв на мтс і 1.2 грн/хв на інші оператори.

часто витрачаєш всі 100 хвилин?

консультант мтс сказала що мтс може міняти тариф як захоче тому що при купівлі картки мтс я погодився зі всіма змінами в тарифі.

обманюють нас коротше,як хочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в мене лайф... Щомісячно поповню і не думаю про витрати, коли комусь подзвоню на інші мережі. Дзвоню на МТС чи КС я рідко...

Знову цей яник винен))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тріос вже є. тільки від LG )))

)) .. китайці на 4 сім вже давно придумали ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покращення у нас тепер зі всіх сторін! весело жити ) перейду на Лайф - там хоч платити не потрібно за розмови у своїй мережі, плюс 5 коп. / 60 хв. на чужі оператори, та й без обов'язкових платежів чи абонплати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покращення у нас тепер зі всіх сторін! весело жити ) перейду на Лайф - там хоч платити не потрібно за розмови у своїй мережі, плюс 5 коп. / 60 хв. на чужі оператори, та й без обов'язкових платежів чи абонплати.

60хв в місяць(!!!) за 9гривень... це замовляється така "послуга"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

консультант мтс сказала що мтс може міняти тариф як захоче тому що при купівлі картки мтс я погодився зі всіма змінами в тарифі.

це завжди так і було, подивись на коробці від стартового пакету, там так і написано що оператор залишає за собою право змінювати умови тарифного плану. Вдома знайду паспорт від карточки запощу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

60хв в місяць(!!!) за 9гривень... це замовляється така "послуга"

так, замовляється, і не дорого, і мені вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдома знайду паспорт від карточки запощу.
НІНАДА! )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно! Це ж відомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я подзвонив на оператора та спитав: як тепер розуміти значення тарифу 0-35? Оператор мені пояснив, що буде змінена ціна на дзвінки до інших мобільних операторів, коли власник тарифу знаходиться за межами регіону де діє тариф (цей тариф регіональний)

Блін, як би не 90% моїх абонентів, що сидять на мтс-і давно би покинув цього глюкавого оператора, й взяв би лайф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один із найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні "МТС-Україна" оголосив про наміри підвищити тарифи на розмови на 20-50%. Тепер вартість хвилини буде коливатись від 0,75 грн до 1,2 грн за хвилину.

При цьому компанія не змінює кількість передбаченого тарифами безкоштовного трафіку - наприклад, 70 хв, пише "Комерсант-Україна".

"Більшості абонентів підвищення не торкнеться, оскільки вони не виходять за рамки передплачених хвилин в пакеті", - пояснила керівник відділу зв'язків з громадськістю "МТС-Україна" Вікторія Рубан.

Варто зазначити, що за останні місяці й інші мобільні оператори України поступово підвищували тарифи, пояснюючи це як зростанням попиту, так і інфляцією.

Так, у березні "Київстар" і "Астеліт" збільшили на 20-30% вартість SMS-та MMS-повідомлень. "Київстар" також почав вводити щоденну абонплату в ряді тарифних планів.

"Астеліт" в березні підвищив суму обов'язкового щомісячного поповнення у ряді тарифних планів.

Раніше до масштабних одночасним підвищенням тарифів оператори вдавалися тільки під час кризи - в 2009 році. Тоді в компаніях пояснювали, що через девальвацію гривні їх капітальні та операційні витрати сильно виросли.

Зараз інфляція не так помітна, але все одно призводить до значного зниження рентабельності, відзначає директор по маркетингу "Київстару" Тарас Пархоменко.

"Збільшуються витрати на електроенергію, а це чимала частина операційних витрат. До того ж в останні роки, незважаючи на зниження темпів зростання абонбази, збільшується споживання практично всіх типів послуг - а це вимагає постійних інвестицій в мережу", - пояснює Пархоменко.

Підвищуючи тарифи, мобільні оператори намагаються компенсувати уповільнення темпів приросту абонентських баз, вважає заступник директора дослідницької компанії GfK Ukraine Гліб Вишлінський.

"Органічного зростання абонбази фактично немає: голосовим зв'язком користуються вже всі жителі, середній щомісячний голосовий трафік досяг максимального можливого межі. Зростає споживання мобільного інтернету, але дуже повільно - через відсутність 3G-ліцензій", - пояснює він.

tsn.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я подзвонив на оператора та спитав: як тепер розуміти значення тарифу 0-35? Оператор мені пояснив, що буде змінена ціна на дзвінки до інших мобільних операторів, коли власник тарифу знаходиться за межами регіону де діє тариф (цей тариф регіональний)

Блін, як би не 90% моїх абонентів, що сидять на мтс-і давно би покинув цього глюкавого оператора, й взяв би лайф

Да, треба на лайф переходити і буде всім щастя - там хоч обмежень у хвилинах нема і поповнювати не тра)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, треба на лайф переходити і буде всім щастя - там хоч обмежень у хвилинах нема і поповнювати не тра)))

це як перейдете всі на лайф...буде і поповнення і обмеження!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...