Перейти до змісту

Хулігани і авто

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Капєц, приходжу сьогодні зранку, а на капоті якісь скоти несовісні люди розбили яйце (по ходу куряче)! :0156: І при чому ж чітко видно, що кидали спереду від авто і явно не випадково. Машина стоїть в куточку на стоянці біля будинку, проїзду чи проходу не заважає. Сам вродь нікому нічо не зробив. Під'їзд малоквартирний і всі (?) адекватні мешканці.

Варіант, що йшла бабулька по тротуару з мішком, посковзнулась і упала, а якесь яйце вилетіло і прям на капот, по-моєму нереальний.

Може хто хотів щось цим сказати, то я щось не доганяю таку мову жестів?

П.С. До хулігана: що ж ти не підійшов до мене особисто і вирішив свою внутрішню проблему, а отак никаєшся і робиш пакості? Невже твоя гнила несовісна натура не дозволяє дивитися людям в очі? :_17:

П.С.С. ППЦ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Капєц, приходжу сьогодні зранку, а на капоті якісь скоти несовісні люди розбили яйце (по ходу куряче)! :0156: І при чому ж чітко видно, що кидали спереду від авто і явно не випадково. Машина стоїть в куточку на стоянці біля будинку, проїзду чи проходу не заважає. Сам вродь нікому нічо не зробив. Під'їзд малоквартирний і всі (?) адекватні мешканці.

Варіант, що йшла бабулька по тротуару з мішком, посковзнулась і упала, а якесь яйце вилетіло і прям на капот, по-моєму нереальний.

Може хто хотів щось цим сказати, то я щось не доганяю таку мову жестів?

П.С. До хулігана: що ж ти не підійшов до мене особисто і вирішив свою внутрішню проблему, а отак никаєшся і робиш пакості? Невже твоя гнила несовісна натура не дозволяє дивитися людям в очі? :_17:

П.С.С. ППЦ!

Це ще нічого. От в мене сусіди так сусіди

img7512.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, а це за що ж тобі так? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страшні історії розповідаєте! Не дай Бог. Співчуваю!

наші люди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, а це за що ж тобі так? :_09:

Це не мені, хоча й мені цеглу на капот ложили, з натяком що може і прилетіти, і пляшку під колесо пхали, а ще одному жигулику також яйцями дісталося, про записки під "дворніки" мовчу. Це один неадекват пенсійного віку, все протестує, щоб авто під вікнами не ставили, хоча ставлять під моє вікно, а він живе на третьому поверсі. Та й сам має авто і теж часом ставить його під моїм вікном. Навпроти під'їзду пару машин ставили на газоні, то написав скаргу в ЖЕК. Тепер там ростуть кущі, а машини перекочували мені під вікно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж,коли жив на зйомній квартирі,цеглу клали на капот.Але видно,що 'автомобіліст' це робив.Акуратно так,фарбу не подер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну нормально! Пригадую, що кілька днів назад з під машини викинув скляну пляшку. Думав, що якісь п'яниці загубили. І під вікнами не стоїть же!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну скико казаты?' пишком!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... так в основному ж на велосипеді їжжу, це тоже когось напрягає? Велосипед кетчупом обмажуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас колись зимою з криши будинку кинули таку добрячу зкатану кулю снігу на запорожець. Там криша вигнулась в салон.

Потім на той самий Жапорожець на капот наср..ли (вибачте на слові). Потім ті довбодятли виросли і бояться ставити свої авто (хто має) бояться відплати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товарищі....

Ви ще щасливі люди....

в мене машину 2 рази обкрадали (магнітолу пізд...и)

поки сигналку не поставив....

п.с. порада...не ставити авто під вікнам або на іншій території, де Ваше авто мішає проходу...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с. порада...не ставити авто під вікнам або на іншій території, де Ваше авто мішає проходу...)

В нас під вікном, зазвичай, стають дві машини (по ширині), колись одну ще взаді підперли, то чувак умудрився між цими двома якось виїхати. Якщо авто виїхало, то місця для проходу думаю вистачає. Але ж дєду не йметься. Колись приперся до мене п'яний і розказував, що немає як швидкій під'їхати через мою одну машину, хоч там три в ряд можуть стати, а в нього дружина на серце хвора. Та навіть якщо під самий під'їзд швидка і не заїде, то на три метри дальше пішком лікарям пройтися прийдеться, біда страшна.

Та хєр з ним, я б ставив би на стоянку біля будинку, але вона одна на два будинки, в кожному по 150 з гаком квартир, а місць всього 5 (п'ять). Люди ставили на газоні, слава богу двір в нас просто величезний, вистачає місця і дітям і пенсіонерам і машинам. Так нє, вони йому тоже очі муляють, написав скаргу в ЖЕК, ті приїхали і кущі там посадили, тепер вони всі під вікна машини ставлять. Мені не шкода, хай ставлять. Але кумарить сам дєд, він свою машину буде під моїм вікном ставити, а мені не можна? Я чогось думаю навпаки - я поставлю під своїм вікном, а він хай ставить під своїм на третьому поверсі.

Дєду не машини мішають, а жаба в грудях.

п.с. Кущі скоро потравлю, вже хімією запасся :)

п.с.2. Наболіло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слава богу двір в нас просто величезний а металевий гараж неможна поставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слава богу двір в нас просто величезний а металевий гараж неможна поставити

Це сарказм? Його дійсно не можна поставити (законними методами).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас за рогом також стоянка. Може таким чином нових клієнтів шукають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel

у мене та ж біда. Замість діда - баба, замість його машини - машина баби сина. Щось мені там п..ла, то так їй при дворовому бабстві розчесав, що досі зі мною не говорить. Добре що до цегли не додумалась :)

пс: ну але ще мабуть здогадується що синовому фургончику під моїми вікнами може так само непощастити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас за рогом також стоянка. Може таким чином нових клієнтів шукають?

Платна в нас також є, в мене там арендоване місце, і стоїть авто в основному там. Але я працюю позмінно (тиждень - вдень, тиждень - вночі). Часом роботи на всю ніч немає, а маршрутки ще не ходять, то щоб не ночувати на роботі або не брати таксі, то їжджу на власному авто. І якось не хочеться сунутися на ту стоянку посеред ночі, потім через темний парк, школу, а хочеться якнайскоріше добратися до ліжка і виспатися, тому їду в двір. Взагалі я не повинен нікому і нічого пояснювати, як і не вимагаю ні від кого ніяких пояснень. Коли ставлю машину, то про пішоходів не забуваю, тому нікому не заважаю, але українська жаба... це справді цар звірей - любого задавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є ще ж контингент, що слідкує наближення машини до дворового кущика ближче як на 20см. "Кустік ламаєтє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п"ятницю на стоянці біля Слона у нашого водія скамунізділі з машини кошильок, в якому були водійські права, техпаспорт на машину, аванс, який зняв зранку і тд і тп...

Машина - Лянос, поставив на сігналку 100%, пішов на автостанцію передачу зустрічати...

Розказував так: прийшов до машини, разів з 20-цять нажимав на брилок, щоб відкрити. А не получалось. Ходив кругом машини, тикав в вікна брилок щоб сигнал краще ловився...

З трудом, але відкрилась... Сідав в машину і побачив , що ручка валяється на поліку (а з самого ранку машину помив і в салоні прибрав, в т.ч. і ручку ложив на місце). Глядь, а кошилька то німа. + дзеркало заднього виду "збите", догори задерте... Коротше, чюжі в машині побували....

далі муліція, обсипали машину порошком , відбитки знімали ззовні і всередині. А машина то помита була і наплакована всередені, відбитки були водія і ще якісь...

Оттака то халепа сталась... Відновленя усіх доументів чекає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сканером працювали.В мого кума теж так авто "влупили".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скамунізділі з машини кошильок, в якому були водійські права, техпаспорт на машину, аванс, який зняв зранку і тд і тп...

оставил бы ключи от машины - и был бы полный комплект :(

я не понимаю народ, разве кошелёк и документы так много весят что-бы их с собой не взять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п"ятницю на стоянці біля Слона у нашого водія скамунізділі з машини кошильок, в якому були водійські права, техпаспорт на машину, аванс, який зняв зранку і тд і тп...
і знову ті ж самі граблі.... sad but true (
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас колись зимою з криши будинку кинули таку добрячу зкатану кулю снігу на запорожець. Там криша вигнулась в салон.

Потім на той самий Жапорожець на капот наср..ли (вибачте на слові). Потім ті довбодятли виросли і бояться ставити свої авто (хто має) бояться відплати.

"Вцілому ж, я - гуманіст, не те що Ви, папаша...." (С), Лесь.

То я про себе, але якби отако зловив би, то довго-довго яйця тісками давив би....Або ж дверкою...від "Запорожця" :0084:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу і я. Отнюдь не власник афто. Дела такіє -

1. Мне глубоко насрать как ви туліте сваї 30 ржавих корит по площадке около дома.

2. Імею глубокоє уваженіє владельцам несколькіх афто вишезгаданих за мастерство паркофкі стабільно-чотко-ровно-не мешая нікаму - подальше от дома, детей, детской плащадкі.

3. Падсірают саседі - а) Насрал, вот і мстят б) Соседі афтомобілісти-место занял ілі ключа не дал, підпер і т.д в) Ну і імбицилоф хватаєт тоже г) Заводіте на разогреф свой тарантас не беспокоясь о сне соседей (іногда акустіка двора просто атас, шепот ночю слишно, а ваш мотор за трахтор кажетцо)

4. Ви настолько, простіте за вираженіє "охуєлі", что уже не звертаєте увагі на сваї действія, счітая їх за норму поведінкі - ето не так, вот вам і культурно (пока культурно) об етом напомінают.

5. Паркуюсь как мудаг :). Прізнатцо сложно....сібя ми любім.

Но....єсть мой сосед дядя Коля, кльовий чуваг, чес слофо, как сосед ваще нікакіх неувязок - Но.....паркує сфою 4 тонку буду на газоне в акурат подпірая песочніцу...і гаваріл я с нім, і ктота кальоса спускал - а єму по барабану.

А есть 2 сосед, на голову полний дуб, хорошо что мне ствол не далі, ето 1 клієнт с синком бил би в морге, настолькр достал своєй паркофкой... разгвор, замечения, бумагі под даворнікі ни к чему ни привелі...паркуєтса на тротуаре-газоне прі пустом дворе...бил случай, стал я в зельоной зоне, наушнічкі, кручу велік, закативаєт на свайом тарантасе, імєєт наглость гудеть, я відіш лі на його казирном месте велік кручу, вилез, убірайся наф... било дело.. но сейчас децл меньше колиряєт, нескольколько сознательних афтомобілістоф нагло зажималі его афто :)

Так что вивод такой - стоіт фсегда взглянуть на сітуацию под другім углом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу одне..бидло... такім ногі рукі ламати...немають свого то чуже портять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...