Перейти до змісту

Дождик, дождик целый день, плащ, галоши ты надень

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А... да!

Проспект Відродження, люк напором знесло, зараз це все пливе до другої поліклініки.

PS це каналізація, єслі кому ніпанятна. Так, це кАНАЛізація, са всємі витєкающімі :)

Опубліковано

у вас физические, а у нас тут в центре акустические эффекты. пару минут назад %$ануло так, что стекла зазвенели :ok2:

Опубліковано

Соборності знову пливе, біля Ювілейного нехіла калюжка, машини їздять як хочуть, з тролів тільки поки один стоїть.

Опубліковано

Їхав через Волі, то біля філармонії вода через бордюри перевалила і ніхілим потоком стікає вниз в сторону філармонії.

Опубліковано

каперка карого - начало сєзона))))

P1010047_800.jpg

Я там ехал на велике где то в 18 20 ))) фотка как раз в тот момент когда я уже обходил по обочине ) оперативно новости появляются )

Опубліковано

Я там ехал на велике где то в 18 20 ))) оперативно новости появляются )

ага)))

якщо взяти, що зараз 17.48 - то дуууже оперативно

Опубліковано

Я там ехал на велике где то в 18 20 ))) фотка как раз в тот момент когда я уже обходил по обочине ) оперативно новости появляются )

написал 17,45, а ехал 18,20....машина времени прям))

писи - вєздєсуща Оксана випередила))))))))

Опубліковано

Даа, мороки в служб перед приїздом ВФЯ прибавиться. Ехх, добре спати після нічної в такий дощ. Аби ще вночі не повторилось, коли знову на роботу йтиму.

Опубліковано

Та це капець... біля Директорії вальнуло люком бурлящим поднищу так що огого і обїхати ну ніяк. А навпроти дому на перехресті Кравчука - Воїнів це цирк кожного разу. Ну які ж БАРАНИ ці "наїздники". Стоїть корок який приїхав подивитись на калюжу, і кожен поки не підїде в упор і не гляне що там вода то не заспокоється. Та це ще що, потрібно потім серед дороги розвертатись по 10 підходів, а самі нетерплячі на зустрічку запираються до калюжи і знову ж таки глянувши що там навіть до бампера не дістане починають пробувати розвернутися, але їх вже підперли і так просто затичка на годину. Купа умніків по тротуарах дворах на 3м розїхатися хочуть і кожен вважає що прав бо перший заїхав. І ще й підпирають один одного бо спішать пробку зробити. Це маразм повний.

Опубліковано

Даже не знаю, чи то взаємов'язано чи ні, але в нас нарешті за 3 дні холодна вода з'явилась. До доща не було, а після є.

Опубліковано

А я вам сейчас покажу какой в доме может быть потом, в результате забитого водостока...

На видео тазиков еще нету, их мы начали ставить сразу после съемки, так вот, 30 литровый таз набирался водой за 2 минуты, пока выливали первый, второй успевал на 1/3 уже набраться водой. У самых краев ступенек пробили небольшие желоба, чтоб вода не пошла в квартиры, а стекала по лестничной клетке. Приблизительно такой водопад наблюдался с 1-го по 9 этаж.

Опубліковано
Хто там буде за нашого мера голосувати?
а шо лівньовку Романюк робив, да? ))

Бліііін, знову купа "втоплеників"... (

Добре що я цю зливу застав по дорозі з Ковеля.

Але в двір не заїхав, бо біля Толіка море сходи омиває )

Опубліковано

соборності, 37б?

Нет, на ГПЗ, ул. Станиславского 50. Но судя по вашему вопросу, смотрю, это не единственный случай. :)

Да, и новая дорога, которую Романюк с Климчуком разрекламировали осенью 2011, вся скрылась под толщей воды, даже тротуаров не видать, все превратилось в сплошной Луцкий дождевой канал.

Опубліковано
Хто там буде за нашого мера голосувати?
а шо лівньовку Романюк робив, да? ))

Бліііін, знову купа "втоплеників"... (

Добре що я цю зливу застав по дорозі з Ковеля.

Але в двір не заїхав, бо біля Толіка море сходи омиває )

Мер несе відповідальність, адже він керує містом, а кого він спише це інше питання.

Халатність роботи спецслужб на його плечах, він їм платить зарплату з бюджету і він відповідає за їх діяльність.

Виправіть будь-ласка, якщо я не правий

Опубліковано

шоб ПЕРЕРОБИТИ лівньовку на пр.Соборності, збудовану ще у 70-х (?), як Ви думаєте скільки мерів треба?

Опубліковано

шоб ПЕРЕРОБИТИ лівньовку на пр.Соборності, збудовану ще у 70-х (?), як Ви думаєте скільки мерів треба?

Потрібно розумне вирішення проблеми, всього навсього :) (ніякий мер Вам не допоможе)

Чесно кажучи я не в курсі "лівньовки", у нас на Винниченка все в Стир пішло, дякувати Богу

Опубліковано
Потрібно розумне вирішення проблеми, всього навсього
біля Гостинця яма, всього навсього. І жоден мер тут ніяким боком - дякувати треба проектантам і дорожникам 70-х!
у нас на Винниченка все в Стир пішло,
В Сапалаївку ;)
Опубліковано

рельєф у нас пересічений, так що таке буде постійно... Але блискало слабенько, мало погорілого обладнання ось що радує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...