Перейти до змісту

Зі святом останнього дзвоника

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

и фото в студию! Як ганебний доказ розбещеності сучасної молоді. На бухіх піанерок ми вже надивились, нам подавай клубнічку по сучасному, в парке на лавочке, без перевода с немецкого :D

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мда...смею только предположить, что, либо родители этих поциэнток где то по италиях в няньках служат, а доця сама распоряжалась присланным баблом и фантазией, либо обе одной сферы деятельности. Я не консерватор- но внешний вид, особенно на показательных выступлениях, расскрывает суть человека.То, во что она нарядилась, и есть тем, к чему она будет стремиться всю жизнь.Вроде с поциентками усë понятно.

имхо. :)

Опубліковано

e1321a3-djoblge6bjq.jpg

Тренд від Dolce&Gabana, втілила в реальність випускниця Анастасія із Павлограда і Марк Джейкобс

Опубліковано

А плафони над центральним входом в школу в Павлограді зачотні )))

А це вже Павлоградський тренд :D

Опубліковано

Мати павлоградської випускниці, яка, нагадаємо, прийшла на лінійку з приводу останнього дзвоника в доволі відвертому вбранні, не розуміє чому сукня її дитини створила такий резонанс.

"Випускниці шкіл із інших регіонів країни і не в таких вбраннях приходили за атестатами, і педагогічний колектив мене у цьому підтримує. Не думаю, що мене за це звільнять зі школи", - зазначила мама епатажної випускниці Олена Анатоліївна, яку цитує Сегодня.

Сама Анастасія коментувати ситуацію відмовилася. За словами її мами, наразі дівчина готується до складання ЗНО. Вона збирається вступати на факультет журналістики в Одеський університет.

За словами її однокласників, Настя просто боїться продовження скандалу, адже взагалі на таку реакцію не розраховувала

Мама також розповідає, що дівчина - творча особистість. Коли в одному із журналів вона побачила сукню від Dolce&Gabbana, то забажала подібне вбрання на випускний. "Вона дівчина творча і її вбрання - це, скоріше за все, творчий порив", - розповідає мама випускниці.

"Ми шили це вбрання на замовлення за пару місяців до свята і, на відміну від аналогу (близько 1000 євро), воно коштувало не так вже й дорого - не більше 1000 грн.", - розповідає жінка.

Утім, вона також зазначає, що якби можна було повернути час назад, то вона, скоріше б за все, змусила доньку вдягнути щось інше.

У дитини творчі позиви пориви, а ми тут ржач підняли

Опубліковано

ну-ну... а кэш гугля то всë помнит. Через пару-тройку годиков можно будет увидеть, куда же заведут эти творческие порывы этой сегодняшней выпускницы школы.

Моë имхо: слишком рано она решилась так эпатажно себя подать общественности.Впереди планирует ВУЗ. А там уже не будет родных учителей, которые нянчатся, как со своими детьми... ладно, жизнь покажет.

Опубліковано

Нє, ну класно виділась з натовпу, чесно.

А з цих фоток можу зробити висновок - виховувати в собі естетичний смак.

Бо є три варіанти вбрання для наших малих на їхніх випускних: а) на гроші - роби шо хоч. б) мої гроші - я плачу, підеш в тому гарному синьому брючному костумчику, як Людка сусідка собі купила, в) запитати, що випускниця хоче і підкорегувати вибір.

О. І згадайте, дівчата, себе на свій випускний. За ті "голубці" на голові і плаття з "підкладочної" тканини не соромно? (вгадала ;) ?)

пісі: Ой, як згадаю свою сукню на випускний з голубої сітки..... омг %)..... А шо зробиш, перехідний вік)))

Опубліковано
Тенденции 2012 прозрачные вечерние платья

"Нет ничего сложного в придумывании дизайна из традиционных тканей, но для создания нарядов из прозрачного материала требуются умения истинного мастера. Прозрачные вечерние платья призваны подчеркивать красоту фигуры, создавать возвышенный и утонченный образ, но в то же время должны быть лишены вульгарности. Модницам следует тщательно подбирать нижнее белье и ограничиться только самыми необходимыми аксессуарами."

post-3-13371677219512.jpg

Опубліковано

Моторолла, при всëм понимании, но это же школа! Мля! Если меня приняли туда 6-летним ребëнком, читать и писать я уже тогда умел, воспитали по человеческой жизни, то я на выпускной должен прийти в трусах? или в женских плавках?

потому что так трендово!!

гыдко.. как и упомянутые голубцы на голове, и зацементованные лаком чëлки...

Опубліковано

Прочитайте, будь ласка, перший пост цієї теми.

Не полінуйтесь.

Приємне, світле привітання для людей, які закінчили школу і розпочинають новий етап у соєму житті

Сама назва теми - Зі святом останнього дзвоника - та й розділ, в якому вона створена, - Привітання - обумовлюють вітання людей і побажання, якщо хтось хоче їх виразити.

Але ж ні. Немає ніяких вітань і побажань.

Лише одна словесна і візуальна блювота.

А тепер, якщо розібратися по суті, то усі пости, що не стосуються теми привітання, мають бути потерті, а їх автори - в бані або РО.

Модератори нагадують мені нашу доблесну міліцію.

Їх або 20 чоловік на 1 кв.м., або вдень з вогнем не видно.

Вітальну тему так легко і невимушено скотили у флейм.

Лілічка, напевне, вже 10 разів пошкодувала, що створила її.

Задумайтесь просто, якби тему із вашим привітанням з Днем народження, наприклад, отак взяли би і заплювали.

Оце і є загальний показник рівня культури і освіченості. Тут, на борді, у школах, на випускних, в державних органах влади, в державі вцілому.

Опубліковано

Вообще то реалии жизни заставили тему повернуть именно в это русло.Фантазии и сказки в других темах :)

Реалії життя можуть спонукати бажаючих створити відповідну тему у відповідному розділі, у Флеймі напр., і писати там усе, що заманеться.

А дане русло ніяк не прийнятне щодо формату теми, погодься.

Фантазії та казки дійсно в інших темах. Тому що в цій - привітання. :)

Опубліковано

...

Моë имхо: слишком рано она решилась так эпатажно себя подать общественности.Впереди планирует ВУЗ. А там уже не будет родных учителей, которые нянчатся, как со своими детьми... ладно, жизнь покажет.

От тільки є один нюанс, цій дєвочкці твоє "імхо" докупи з твоїми висновками і тезами до одного місця, так само як і переважній більшості тут присутніх. Ще один прояв "турботи" за німфєточок.

Опубліковано
От тільки є один нюанс, цій дєвочкці твоє "імхо" докупи з твоїми висновками і тезами до одного місця,

Всё верно, но вот только ещё один нюансик... если "цій дєвочкці" придётся либо при поступлении в ВУЗ, либо в процессе учёбы непосредственно столкнуться с человеком, или группой людей, которые придерживаются моего имхо и непосредственно имеют рычаги влияния на дальнейшую судьбу "девочки", то ей уже будет, именно "до одного місця,".. :) жизнь такая многогранная и непредсказуемая :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...