Перейти до змісту

Лабаєм в "Денді" на проекторі!

Rafinovana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла ідея: а чому б не зібратись приємною компанією і не пограти в давно забуті ігри? Узяти б проектор, підключити гарний звук і згадувати дитинство =)

Давайте зберемось і зробимо щось подібне, відпишіться, хто за.

post-3-13366372247355.jpg

Проблема намбе ван - місце проведення. На даху чи у дворі шум заважатиме сусідам, тож краще вибратись на природу, але прийдеться попітніти над живленням. Може, є ідеї, де можна знайти розетку, але не заважати нікому?

"Денді" є, ноут є, звук є. Ну і потрібен власне проектор.

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Могу парочку юсб- джойстіків організувати, за умови якщо консоль - PC based емулятор

Емуль Nestopia, є один джойстик. Так що, думаю, не відмовимось від парочки)

Опубліковано

ООООООООООООООО!! Прям думки читаєте! :)))))))

НЕ так давно неодноразово згадувала танчики маріо та інше.

laser, розкладні стільці, подаровані на річницю першу, ми десь профукали ((((( так шо теперачка хіба шо з табуретками)))

Опубліковано

імхо, на природі ввечері комари загризуть, а вдень погано буде видно картинку. Проте, якщо на це не зважати, то живлення тре пошукати десь біля входу в парк, там часто сцени ставлять (або трохи вбік, біля тиру мультимедійного, що напроти фонтанів)..... десь вони 220 беруть, або ще варіант у когось на дачі :_08: .

Найпростіший варіант - гендель типу "Горища", з диваном і телевізором.

Ну а в ідеалі знайти якийсь дах-террасу...... але поки на думку нічого не спадає...

Опубліковано

Цікава ідейка! Тра спочатку вирішити кіко буде люду- а тоді, відповідно, і вирішувати про місце проведення батлу)

P.S. якщо буду в місті - я за! +1джой

Опубліковано

4iter, на рахунок живлення: парк і людні місця не підійдуть, імхо, будуть п'яні перехожі приставати/заважати. Варіант - шукати якісь кіоски в глухомані.

Ну а якщо в когось є доступ до розетки на дачі, то питання взагалі було б знято. В хату нас можна не пускати, а якщо немає гарної стіни, то можна якусь простинь для екрану повісити.

EleKtrik, варіанти все одно розглянути треба. А якщо нас збереться більше, ніж можливо вмістити, то можемо розділитись або зробити платний вхід, на крайняк =)

Опубліковано

імхо, на природі ввечері комари загризуть, а вдень погано буде видно картинку. Проте, якщо на це не зважати, то живлення тре пошукати десь біля входу в парк, там часто сцени ставлять (або трохи вбік, біля тиру мультимедійного, що напроти фонтанів)..... десь вони 220 беруть, або ще варіант у когось на дачі :_08: .

Найпростіший варіант - гендель типу "Горища", з диваном і телевізором.

Ну а в ідеалі знайти якийсь дах-террасу...... але поки на думку нічого не спадає...

на рахунок живлення - мо організовать бензогенератор, але сіє чудо тарахкотить звучно)

Опубліковано

Народ, в кого квартира після ремонту або кімната без меблів? Там же цілих 4 (!) стіни!

А через емуль дійсно було б простіше - і з відео на проектор, і з джойстиками ^_^

Опубліковано

а хто підкаже де можна орендувати проектор?

можна було б зробити вхід за символічні 5 грн, а виручені кошти дати власнику проектора.

подовжувач, транспортування техніки і озвучку я беру на себе.

Опубліковано

прикольна ідея!

1. Згадати хороше минуле - це взагалі супер.

2. Нові знайомства - це ще краще

3. Маса задоволення - це взагалі супер!

Висновок: класна ідея, я б не відповився прийти навіть подивитись :) почути як супермаріо пинькає :)

Опубліковано

Якщо файно попросити Мотороллу та колегу Онотона, то думаю пустить через свій офіс "ПАРТИЗАНА" на таку терасу, там всі умови для перегляду + живлення з офісу, прасті МОТО колє шо)

Опубліковано
А через емуль дійсно було б простіше - і з відео на проектор, і з джойстиками

Якби відео на проектор прямо з консолі вивести, то було б взагалі трушно =) І з джойстиками так само проблем ніяких.

Опубліковано

Недавно зі свого ноута грав в Call of duty 2 на проекторі у школі. Але в денді рубатись це напевно щось)) Ще згадав, як Донателло брав у "черепашках ніндзя"

Опубліковано

Якщо файно попросити Мотороллу та колегу Онотона, то думаю пустить через свій офіс "ПАРТИЗАНА" на таку терасу, там всі умови для перегляду + живлення з офісу, прасті МОТО колє шо)

ахаха :D здав з патрохами

а де доречі їх офіс?

Опубліковано

Як варіант трансляція матчів Євро-2012 :0044:

а де доречі їх офіс?

Думаю "Партизани" дадуть координати, якщо зацікавляться)

Опубліковано
Думаю "Партизани" дадуть координати, якщо зацікавляться)

Повністю виправдовуючи свою назву :_07:

Опубліковано

В такому випадку треба пляшку і драбину...

Бо через батарею я манала лазити туди...

а де доречі їх офіс?

Всьо тєбє расскажи)))))

Перед Цоєм увідіжжж))))))

Опубліковано

В такому випадку треба пляшку і драбину...

Бо через батарею я манала лазити туди...

Не все так печально, Онотон жеж джентельмен, думаю залюбки підсадить :smile3: ну або умова проведення - 5-ступенева стремянка в презент "Партизанам"

Опубліковано

я б теж залюбки згадав дитинство, найбільш любив Top Gun, та Маріо. Якщо можна то залюбки приєднаюсь до Вас.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...