Перейти до змісту

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

Людину, за яку проголосувало півкраїни посадили в тюрьму.

Так людину не вбили без суду та слідства, а законно посадили в тюрьму.

Демократія вона така, на кількість проголосувавших не дивиться, є злочин й є відповідальність:))

а українці ніц не роблять...

Що пропонуєте? Бунти, голодування, крові здати, на сухарі скинутись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так людину не вбили без суду та слідства, а законно посадили в тюрьму.

Ми тобі всі віримо. В нас самий справедливий в світі суд. Куди там загниваючій Європі до нас. Вони ж нічого не знають, як в нас тут люди живуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми тобі всі віримо.

Я з вами сто грам не розпивав, щоб ви мені тикали.

В нас самий справедливий в світі суд. Куди там загниваючій Європі до нас.

Ну так піднімайте питання ефективності судової системи, а не визволення однієї політичної персони! Наш самий справедливий суд тільки Тимошенко не правильно засудив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене дуже великі претензії до Тимошенко, за її лишній піар,за мовчання перед кризою, за надмірний ,,вождізм,,

але сказати, що її засудили неупередженно, і що це не є тупа і безглузда помста(яка відбивається в першу чергу на всій Україні)- може лише людина, в якої особиста неприязнь вище навіть простого глузду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що її засудили неупередженно

А всіх інших закрили упередженно? Якщо щось міняти, то судову систему, а не строки тимошенко чи луценко.

А от хто й скільки з можновладців сидить, мені всерівно. Головне, щоб сиділо й побільше. Всі вони злодії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Головне, щоб сиділо й побільше. Всі вони злодії...

Їх не саджати треба. Прийдуть інші, з тими ж замашками. Я пропоную фізичне покарання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Головне, щоб сиділо й побільше. Всі вони злодії...

Їх не саджати треба. Прийдуть інші, з тими ж замашками. Я пропоную фізичне покарання.

спустити штани і привселюдно по попі відшльопати ремінем))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спустити штани і привселюдно по попі відшльопати ремінем))

Не допоможе ^_^

Руку відрубати, або в клітку посадити. Щоб наступники бачили, що їх чекає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком згоден з тим що владу "пасічника" треба пересаджати. Бо вони замість того шоби посадити або перестріляти все це бидло - подарували їм країну.

взагалі то країну їм подарували ми... а саме головне, що і далі даруватимо із за своєї пасивності до всього. Та, навпевне, нам там краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злочин стримує не суворість поакрання, а НЕВІДВОРОТНІСТЬ.

І якщо за помаранчевих суддю можна було купити, тобто обидві сторони мали якісь шанси- то сьогодні суди є просто ланкою вертикалі влади..

Страна рабов,страна господ.

Хоча це трохи не про нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з вами сто грам не розпивав, щоб ви мені тикали.

Тут вище вже оцінили, що ми всі є тролями, тому прийдеться на "ти"

Ну так піднімайте питання ефективності судової системи

Перед ким піднімати? Перед тими, які використовують правосуддя в політичних цілях? Це те саме, що кримінальний кодекс почнуть писати вбивці і корупціонери.

а не визволення однієї політичної персони!

Ця персона являється лідером опозиції. ЇЇ за політику просто так посадити не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо щось міняти, то судову систему, а не строки тимошенко чи луценко.

Тобто судову систему міняємо, а несправедливо засуджених не відпускаємо?

Була колись така справа "пологівського маньяка". Виходь так по твоїй аналогії, що ті, в кого вибивали силою зізнання повинні сидіти далі по цій справі, бо в нас така собі "демократія" встановлена

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене дуже великі претензії до Тимошенко, за її лишній піар,за мовчання перед кризою

Головне те, що при ній в нас не була така ситуація, як в Греції чи Ісландії. А те що казала, що кризи в нас не буде, так Тимошенко ж не видатний фінансовий експерт, а політик і ніхто в 2008 р. цю кризу не прогнозував

за надмірний ,,вождізм,,

А що це таке? Наприклад, Обаму чи Меркель так само "вождями" можна обізвати. Останню вже, навіть, "голубі" політтехнологи з Гітлером порівнюють

А от хто й скільки з можновладців сидить, мені всерівно. Головне, щоб сиділо й побільше. Всі вони злодії...

Підтримую. Головне Тимошенко випустити, а вона вже наведе порядок і посадить головного Зека

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меркель: В Украине граждане страдают от диктатуры и репрессий

Немецкий канцлер Ангела Меркель заявила, что в Украине и Беларуси граждане страдают от "диктатуры и репрессий", сообщает Bloomberg.

Критика Меркель, прозвучавшая в ее выступлении в нижней палате сегодня в Берлине, связана с прибытием немецких врачей в Украину с целью лечения экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко.

"Сегодня Германия и Европейский Союз живут в условиях мира и свободы", - сказала Меркель, отметив, что 8 мая была годовщина окончания Второй мировой войны.

"К сожалению, такое положение не во всей Европе, потому что в Украине и Беларуси люди все еще ​​страдают от диктатуры и репрессий", - добавила Меркель.

Напомним, ситуация с Тимошенко привела к тому, что все больше европейских политиков заявляют о намерении бойкотировать Евро-2012 в Украине.

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1348186-merkel-v-ukraine-grazhdane-stradayut-ot-diktatury-i-repressij

Істина, як завжди - в коментарях ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всьому винні попередники... Подивись скільки при владі Тимошенко була, а скільки Янукович і не неси "реальний бред". Всі у світі такі тупі і не знають, що у нас відбувається, один ти розумний: все про всіх знаєш. Такі "казки" можеш в себе десь "на Донбасі" порозказувати... Подумай чому, наприклад, Ахметова в США не пускають.

Попередники завжди у всьому виннi. Юлька ж тепер теж попередник :) значить винна. А на рахунок всього свiту : от ти наприклад знаеш як живе середньостатистична людина наприклад в Гватемалi ? А як закриють якогось iхнього оппозицiонера, ще й розкричатся в новинах всього свiту про це, то нiхто не буде розбиратись, що зробив (чи не зробив) той оппозицiонер для своеi держави, головне що вiн оппозицiонер i його закрили, придушують оппозицiю й попрали головнi засади демократii

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[А на рахунок всього свiту : от ти наприклад знаеш як живе середньостатистична людина наприклад в Гватемалi ?

Є, наприклад, статистика по рівню життя від ООН. Можеш там подивитись. Не знаю, як Гватемала, але те, що вони подають по Україні приблизно відповідає нашому стану справ.

головне що вiн оппозицiонер i його закрили, придушують оппозицiю й попрали головнi засади демократii

Так і повинно бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходь так по твоїй аналогії, що ті, в кого вибивали силою зізнання повинні сидіти далі по цій справі, бо в нас така собі "демократія" встановлена

Перекрутив мої слова з ніг на голову. Виходить, що має бути нормальна судова система й діяти для всіх. За це варто боротись, за політичних злодії - ні.

Головне Тимошенко випустити, а вона вже наведе порядок і посадить головного Зека

Мала вже можливість. Порядку не навела))

Тепер хай трошки посидить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не сильно пам'ятаю ту можливість. Ви про ті часи коли Ющ ставив на будь-які ініціативи палки в колеса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не сильно пам'ятаю ту можливість. Ви про ті часи коли Ющ ставив на будь-які ініціативи палки в колеса?

Да, да, да...

Згадую про її намір об'єднатися з Януковичем, коли Яник її в останній момент кинув... Цікаво, коли Юля мала наводити порядок: після об'єднання з Регіонами? Гиги.

Рівень політсвідомості деяких агітаторів нижче бабусь на лавочці, чесне слово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось жодного міністра Ющенка не судять, лише людей Тимошенко.Ющенко з Януковичем розвели бабу .І влади вона реально не мала, і відповідає за обох.

Vae victus.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свою думку висловлюю і нікого не агітую.

А Ви голосуйте далі за Януковича. Заживем еще краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви голосуйте далі за Януковича.

Бачу, що рівень політсвідомості, що рівень пророцтва - одинаково нижче плінтуса :)

бл#ць, кто ета? :blink:

Імхо, нова іпостась перманентно забаненого дятла Кортінга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу, що рівень політсвідомості, що рівень пророцтва - одинаково нижче плінтуса :)

тіпа как би модеру можна... ну да ладно: Ви при своїй думці, я при своїй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бл#ць, кто ета? :blink:

Імхо, нова іпостась перманентно забаненого дятла Кортінга.

Якщо "бл#ць, кто ета? :blink:" це про мене, то можете і мене в бан, навіть перманентний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...