Перейти до змісту

Презентували новий galaxy S III

Рекомендовані повідомлення

Нууу.. власне презентували нового "вбивцю" айфоні 5 :)

samdunghereitisgs3babysdsd.jpg

4 ядра, 4,8" superAmoled 720p, 8мп основна і 1,9мп фронтальна камера, Wi-Fi n, 2100 mAh батерея, ICS

Як сказала Тьотя (головний дизайнер) дизайн телефона вирізаний з природи і для людей (ніби всі інші телефони для гоблінів), анлок такий капелькою водички.

Основні фішки:

управління голосом (типу сірі, але від самсунг 8 мов)

екран не гасне доки телефон бачить відкриті очі

nfc технологія (типу Bump) але вони придумали приблуду до телевізора, біля якої кладеш телефон і демонструєш відео або фото без шнурків

ога! безпровідна зарядка (єдиний прикол)

Нічого особливого і вах, якось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Пропустив:

1. Интереснее, что основная камера сохранила свои 8-мегапикселей, но получила матрицу нового поколения, с обратной подсветкой. В условиях плохого освещения снимки выходят лучше, но это также надо проверять на практике. Из любопытного, режим серийной съемки (Burst Shot) – до 20 кадров в секунду. Режим Best Photo делает до 8 кадров, вы можете выбрать лучший как самостоятельно, так это может сделать и сам телефон.

2. При просмотре видео появилась фишка, которая мне показалась надуманной, ровно до момента, пока я не испробовал ее в реальной жизни – она называется Pop up Play. Это сродни картинке в картинке на телевизорах, когда видео воспроизводится поверх окошек в небольшом квадрате, а вы можете смотреть веб-странички или писать SMS. Удобно, чтобы не прерываться на какие-то действия.

3. Из области фантастики управление телефоном с помощью движения глаз – технология Smart Stay. Ваш аппарат не просто воспринимает куда вы смотрите он позволяет пролистывать страницы электронной книги, веб-страницы, следя за вашими глазами. В транспорте и при тряске технология не работает, а вот в спокойном помещении это нечто чумовое. Он правда листает страницы. Когда видишь подобное на практике, искренне удивляешься возможностям современных технологий. Другое дело, что применять это будут единицы, не такая уж востребованная функция. Но как фишка, очень и очень хороша.

Якби не мав нині свого Samsung Galaxy Note, який мене всім влаштовує - брав би SGS3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пропустив.. дивимось дату публікації. Коли я це писав то дядя якраз розказував про режим перегляду відео.. а маніпуляції з фото були ще пізніше.

Про очі не чув або не звернув уваги або не так зрозумів англійською..

По останньому твердженню - аналогічно. Жду нот 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що тут ще скажеш, 3 галактику запустили) і в неї буде успіх!Хоча габарити телефона дивують,він надто великий як на мене.

sgs3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще анонсували що в підтримці геолокації і GPS i ГЛОНАСС. відповідно це робить новий galaxy S III новим "робочим" телефоном російської армії чиновників... хороший такий собі ринок збуту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанфари притихли, без лишнього пафосу, на мобільну хай-енд арену LG представив перший у світі комунікатор з 2Гб ОЗУ.

Корейці-побратими пішли упором скоріше на залізо, аніж на софт.

Також відомі деякі інші характеристики апарата, зокрема:

- 4.7" 720pi True HD IPS дисплей

- акумулятор 2150 мАг

- процесор Qualcomm Snapdragon S4

Опціонально пропонується спеціальна підставка для безпровідної зарядки

Інші деталі не розкриваються, так скать тримають інтригу

lg_lte2-420x269.jpg

lg-optimus-lte2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанфари притихли, без лишнього пафосу, на мобільну хай-енд арену LG представив перший у світі комунікатор з 2Гб ОЗУ. Корейці-побратими пішли упором скоріше на залізо, аніж на софт.

Оперативки, звичайно, забагато не буває, але кому на SGS2 не вистачало 1 Гб? Були такі задачі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рахуй що це така собі холодна війна

ака 16 мп на фотіку-мильниці де матриця як клітинка в учнівському зошиті

маркетінг - він безпощадний

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і на батарейці по шуріку ше "50" дописали, ага

Вони раніше в Барселоні презентували його, так що +50 це не маркетинговий випад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

был у меня такой. только еще чуть меньше, модельку уже не вспомню, но тоже панасоник размером с зажигалку. вещь!

imho, телефон или коммуникатор должен помещаться в карман, не сильно его оттягивая. 3.6-3.8" дисплей - мой идеал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shkoder тату яблочка набив? :)

P.S. marko впадло перелогынюватись:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, телефон или коммуникатор должен помещаться в карман, не сильно его оттягивая.

дивлячись, які в кого кишені. в моїх СГС2 нічого не відтягує. а, наприклад, для тьомнокожих іспальнітєлєй рєчітатіва бобінний магнітофон в кишені можна згубити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік на SGS1, майже рік на SGS2.. стане ціна на третій $500 перейду на нього.

Вдала серія апаратів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нокія 3310 зе бест...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене одного бісить фраза "вбивця айфонів", "вбивця блекберрі" і так далі?

одні вбивці шоб їм... а по суті ті ж яйця, тільки в профіль. там чуть більше, там чуть менше, там трошки тоньше. і все)

да і 5 дюймові екрани це ппц. з такими темпами я краще нетбука 7"-10" потаскаю. да і дешевше буде) 3.5" це нормально, все, що більше-недонетбуки і недоноути. моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з такими темпами я краще нетбука 7"-10" потаскаю. да і дешевше буде) 3.5" це нормально, все, що більше-недонетбуки і недоноути. моя думка.

19ти дюймовий монітор взагалі $100 вартує..

Яким боком нетбук до смартфона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit, в нетбука є 4-ядерний проц? Тачскрін?

Я розумію, що ти хотів сказати. Але смартфон, то практично вже комп. менше телефон. Біля вуха таку "дуру" тримати вже якось не того.. :) Для цього вже є блютузи і гарнітури різні..

Скажімо так, саме необхідне у телефоні, і завжди під рукою. Щоб не тягати нетбук/нотік. Максимальний мінімум чи мінімальний максимум задач/можливостей завжди із собою.

Імхо, апарат для ділової людини, а не для понтів молоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зараз таскаюся з Samsung Galaxy Note, який має екран 5,3". До того ж я поставив в нього розширений аккум, який істотно збільшив товщину апарату. Тепер ця бандура дуже мало схожа на телефон.

Говорити по ньому, відверто кажучи, не дуже комфортно, але це відчуття некомфорту не настільки сильне, що хочеться покласти телефон. Крім того, ну немає в мене звички говорити по телефону довго. Тому не напрягає.

Зате якщо треба інтернет у всіх його проявах, фотки, відео, ігри, читання, документи і т.п. (а цим я користуюся значно частіше, ніж просто телефоном) - тут цей апарат на висоті.

Тому кожен нехай обирає те, що йому особисто є зручним, і нема чого обсирати вибір інших. SGS3 знайде свою широку аудиторію, незважаючи на ціну, будьте певні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, саме так... я хотів сказати, що це вже просто перестає бути телефоном. головна перевага моб телефона це його розмір і зручність. так, для ігор, інтернета і, можливо, навіть роботи це ідеально. грався самсунгом і9100. класний девайс, але по ньому хіба в гарнітурі поговориш. а особливо якшо дати такий дівчатам поговорити, то доведеться потім тоналку з усього 5" екрана здирати :D

ну але такі здоровенні смартфони, по суті, це вже зменшені планшети з GSM-модулем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняння 3-ї версії з іншими смартами

http://toneto.net/news/tehnologii/proizvoditelnost-Galaxy-S-III-sravnili-s-konkurentami

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грався самсунгом і9100. класний девайс, але по ньому хіба в гарнітурі поговориш.

проблема з пальця висмоктана, зручно лежить в руці, порівняно легкий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що компанія огризків зробила 4,5" ну таким ергомічним.. таким ергомічним прямо як 3,5".. не відчувають ніякої різниці.

P.S зручно мені говорити з екраном 5,3", ніякого дискомфорту не відчуваю абсолютно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...