Перейти до змісту

Яким mp3 плеєром ви користуєтесь?

D@ve

Сам користуюсь, і всім раджу  

82 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У кожного з нас (принаймні у більшості) в домашній колекції лежить старанно перебрана та підібрана добірка музики. Програється вона майже безперервно (у мене, наприклад, музика переривається тільки на час перегляду якогось фільму). Питання: яку софтинку ви обрали експериментальним шляхом для прослуховування своєї колекції?

ІМХО STP рулез! http://soft.lm.lutsk.ua/SOFTWARE/TYPE/Multimedia/STP/

Коли ще в універі, на курсі, здається, першому мені принесли цей плеєрок, я моментально вбив Winamp і досі його не юзаю. Надзвичайна функціональність + простота + "легкість" (ненавиджу "важких" програмульок).

Качайте, юзайте, питання будуть - до мене. :blush:

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я юзаю iTunes 6. класний плеєр від macintosh, і якби його ще хтось поставив там є фішка шо можна шарити плейлісти. І багато чого класного.

Опубліковано

мой любимый плеер зовут foobar2000. он можно сказать вообще без интерфейса, зато поддерживает все нужные форматы, очень быстро работает и занимает мало места. качество воспроизведения тоже отличное. а всякие визуализации мне пофигу -- главное загрузить плейлист потолще и в minimize можно плеер пока плейлист не закончится :(

Опубліковано

Попробуйте тюнс, правда там нада машину більш менш нормальну, набагато сильнішу чим для фубара :(. Якшо комусь нада самий новий пишіть...

Опубліковано
Новен став собі тюнс, я можу дати, розшариш свої топ рейтед, цікаво послухати буде

<{POST_SNAPBACK}>

та шо там.. одні москалські напєви.. :(

якось я вже збирався цей тюнс ставити.

навіть інсталяха вже є..

але щось руки не доходять.. при тому що він амп і так вроді не зламався. 8)

Опубліковано

Голосовал за Winamp, т.к. 90% музыку слушаю именно им (хотя я вообще редко музыку на компе или на ноуте слушаю). Еще иногда юзаю Jet Audio - очень неплохая программулина по качеству звука и по количеству всевозможных настроек...

А Winamp обожаю из-за того, что возможно установить кучу всяких плагинов, особенно для улучшения качества звука. Специально скачал себе по 20 Top Rated плагинов каждого раздела. Ну и поустанавливал то, что понравилось. Короче говоря, Winamp forever!

Опубліковано

Юзаю вінамп, просто звик вже до нього, причому v2.76. Плагінів не юзаю майже, тільки плуг для кнопок в заголовку активного вікна - дуже зручно.

Цікаво, який плеєр дає найкращу якість звуку, менше його "рубає", звукова система в мене не дає можливості оцінити різницю :horse:

Опубліковано

2 Yurez

Це дивлячись як заріпано. По ходу всі плеєри майже так само видають звук. І кожен має формат ріпання lossless, як би з найменшою втратою якості, ну і відповідно розміри великі.

А про звучання до вінампа є плагін, та і не тільки до нього шо робить звучання кращим вже не памятаю як називається, але зміни дійсно помітні а шо головне в кращу сторону. Я ним не користуюсь зара бо він для тюнса не підходить

Опубліковано

Що ви трусите. Ви краще напишіть які в вас звуковухи - напевно АС97 інтегрований.

3.ЬІ. Я собі нормальну поставив і звучок на кілька порядків кращий навіть без настройок і плагінів.. :mdr:

Опубліковано

Да, правильно сделал.

Я бы тоже себе поставил какую-нить другую, если бы музыку на компе слушал. Но предпочитаю слушать в спокойной обстановке на аудиосистеме...

А так стоит Realtek High Definition Audio 8ch - встроенное чудо в мамке Asus...

Причем система прикольная - раз братик сунул наушники в порт для микрофона, играл себе целый день, я вечером заметил, говорю, мол, у тебя наушники пашут? - он говорит - ну да... :wub:

Так я перетыкнул в гнездо с изображением наушников - и там пашут! Потом кой-чего проверил - оказывается, система автоматически "прощупывает" подключенную нагрузку либо источник сигнала и чего-то там подстраивает. В общем, я в этих тонкостях не сильно разбираюсь, да и не хочу разбираться. Каждому свое... Но звуковуха нравится. :)

Опубліковано

звук sblive! подключеный по коаксиалу к AV-ресиверу Denon, а потом на 5.0 акустику Infinity SM-125 (фронт) + Infinity Video 1 (центр) и Tannoy Mercury (тыл). но все-таки я предпочитаю закинуть mp3 на cdr'ку и слушать на соньковской вертушке (подключена к ресиверу по оптике) - звук на порядок качественнее всяких там winamp'ов :wub:

Опубліковано
звук sblive! подключеный по коаксиалу к AV-ресиверу Denon, а потом на 5.0 акустику Infinity SM-125 (фронт) + Infinity Video 1 (центр) и Tannoy Mercury (тыл). но все-таки я предпочитаю закинуть mp3 на cdr'ку и слушать на соньковской вертушке (подключена к ресиверу по оптике) - звук на порядок качественнее всяких там winamp'ов :) 

В мене скромніше :wub: . Audigy 2 ZS + Creative TS 7700. З правильеими настройками валить не подетскі. Осоьливо радує Саббуферок. Кота сушу після Вани - включаєш музику щось на зразок Саундтреків з ХоумВорлда і вуаля дує круче фена :)

Опубліковано

2 Songoku:

у котов конечно отличный селективный слух, но вот шумовые эффекты они воспринимают неадекватно - могут и в ботинок насрать после очередной подсушки сабом :lol:

Опубліковано
могут и в ботинок насрать после очередной подсушки сабом

Ще слава богу не проносило кота в ботінок. :lol:

Ні це ми раз ним так прикольнулися. Фен згорів, а я згадав що в мене Саб дує непогано. Вообщем кіт трохи неспокійно поводив, а так він музику любить. :)

Опубліковано

Я однажды в детстве пытался кота пропылесосить :)

Мда... Помню только, что летал кот по всей комнате, а после этого от одной только трубы пылесоса шарахался еще дооооооооооолго... :)

Так что, судя по всему, котам таки присущ музыкальный слух :lol:

А тепло, как известно, коты любят. У друга кошка сейчас нагло влезает ПРЯМО под настольную лампу... Раньше за ней такого не наблюдалось. А че - на улице -25, а под лампой хорошо... :)

Опубліковано
А тепло, как известно, коты любят.

Спеціально для чорнової роботи в мене стоїть дешева тачка від столом :) . Точніше лежить. Так от я там спеціально зробив теплоотвод на верх, на кришку. Кароче балдьож :). Так ноги прикольно гріє :) . Но вот кіт просік і тепер я ноги грію 2-ма слоями шкарпеток :) .

Опубліковано

iTunes 6 - рулить.

Про ВінАмп забув вже давно.

тюнс подобається через те, що може грабать СіДі, конвертувати в мр3, зручні плейлісти, кльовй дизайн і те, що від Макінтоша!

Опубліковано

Ну не знаю... я на той диз і не дивлюсь, хоч поставив йому оформлення під свою тему вінди... В мене все на Хоткеях... а спробуй так в Тюнсі зробити...

К

Опубліковано

+1

imho, плеер вообще может быть внешне хоть деревянным, главное чтобы играл качественно :beer: да и обычно продукты класса "eye candy" жрут кучу места как на диске, так и в памяти на ненужную в общем-то красоту

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...