Перейти до змісту

Чи варто вкладати кошти в МММ?

olehhha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно мої родичі вирішили ризикнути і поклали на місяць 8000 грн.в МММ.

Я досить скептично до того відносився,але пройшов місяць і вони забрали 16000.

Моя дружина теж вирішили трішечки вкласти.Прочитавши багато різноманітних форумів вирішив поцікавитись у форумчан що вони думають з цього приводу-лохотрон чи ні?

Опубліковано

Продати це не вихід,але я думаю шо до виборів у раду ця система зможе працювати.

Опубліковано

По даній ссилці багато чого написано-особливо негативного,але там одного вкладника так заклювали.А тут реально прості люди із села заробили 16000,купили дітям обнови,якісь життєво необхідні речі.Отже працює.

Опубліковано

Тож кажуть Вам: "Продавайте УСЬО!" І несіте гроші до того дядька, що на маршрутках намальований.

Хто не ризикує, той не п'є шампанського. Але зважайте: те шампанське може бути за Ваш кошт.

А взагалі: будьте добрі, адміни, прикрийте тему, щоб не плодилось...

Опубліковано

По даній ссилці багато чого написано-особливо негативного,але там одного вкладника так заклювали.А тут реально прості люди із села заробили 16000,купили дітям обнови,якісь життєво необхідні речі.Отже працює.

По даній ссилці писали такі ж бордівці, які з часом напишуть ТЕ Ж САМЕ і тут.

Ви ж для себе вже все віришили, але ще шукаєте хоч один голос в підтримку.

Ви його отримали. Дійте)

Опубліковано
... вирішив поцікавитись у форумчан що вони думають з цього приводу-лохотрон чи ні?

:) Це звичайна піраміда. Чим раніше вклав - тим більше отримав (чи просто отримав назад). А чим довше розмірковуєш - тим далі потяг і тим менше шансів на нього встигнути ;)

Особисто Я вкладати не буду :)

(Мені простіше - мені нема ЩО вкладати - нема про що роздумувати ;) )

Опубліковано

Моя дружина теж вирішили трішечки вкласти.Прочитавши багато різноманітних форумів вирішив поцікавитись у форумчан що вони думають з цього приводу-лохотрон чи ні?

..Мавродій, ти ? :_09:

Опубліковано

може шо хороше на продажу є- то пиши зразу тут. розкупим.

В смислі?

..Мавродій, ти ? :_09:

Ага,тільки вивчив українську і відразу на форум...
Опубліковано

може шо хороше на продажу є- то пиши зразу тут. розкупим.

В смислі?

Тож кажуть Вам: "Продавайте УСЬО!" І несіте гроші до того дядька, що на маршрутках намальований.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...