Перейти до змісту

Якого оператора обрати в Польщі для дзвінків в Україну?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго всім.

В найближчому майбутньому потрібно зробити декілька короткотермінових поїздок до сусідів в Польщу і бажано бути на зв'язку.

Дзвінків має бути небагато, коротких, переважно з Польщі сюди в Україну, але й в зворотньому напрямку теж будуть.

Хто в темі - що можете порадити, стартовий якого оператора придбати? Що в них там зараз актуальне?

І ще - чи продають польські стартові перед кордоном на нашій стороні?

Опубліковано

Heyah, стартовий коштує 5 або 20 злотих, на рахунку та сама сума. Дзвінки в Україну - здається 0.60 злотих (сума знімається з рахунку на першій секунді кожної хвилини), смс так само. Нічого активовувати не треба, це стандартний тариф. Стартові на кордоні здається продаються, там, де страховки і обмін валют, але там іде націнка. Краще заїхати на будь-яку АЗС на території Польщі - майже на всіх продають і стартові, і поповнення. Просите "Стартер Хейя за стільки-то злотих". Нічого кращого для дзвінків в Україну немає.

Ну і відповідно до вас подзвонити з теперішніми акційними тарифами для дзвінків закордон не буде проблемою.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

опа! а що з темою? де всі повідомлення? форум проходить муки апгрейду?

Як можна поповнити "Heyah" в Україні? Щось я в неті не можу знайти методи поповнення цього оператора. Я хочу поповнити через банківську картку або Веб мані
ну тут в них на сторінці є якесь "онлайн поповнення", але я не можу перевірити, бо нема номерів, щоб спробувати.... https://doladuj.heyah.pl/heyah-client/HomeLoadClean.do
  • 2 року потому...
Опубліковано

Добрий день!

Найближчим часом їду на роботу в Польщу.

Порадьте будь-ласка яким мобільним оператором краще користуватись, щоб здійснювати дзвінки (найдешевше) з Польщі в Україну та в зворотньому напрямку. Це може бути Український оператор чи Польський? Який саме?

Дякую!

• 4 місяця потому...
Опубліковано

какой стартер недорогой на короткосрочную поездку? нужен только инет.

Якщо для інету то Play internet na karte.

10зл на 7 днів.

Гроші падають на рахунок, їх можна використати наприклад щоб подзвонити на 10хв на Україну.

Інтернет реальний 3G.

Опубліковано

Якщо в Україні, то любий, крім мобільного :) В PL - незнаю, там по ідеї вибір 3G кращий. В Польщі, кажуть, і глина - краща :)

Опубліковано

А на 20 дней что оптимальней?

А на 20 днів - 20злотих. :_07:

Не пам`ятаю точно яка там швидкість, але відео з ютуба грузить як дома вай фай.

Скайп, вайбер - без проблем.

Опубліковано

Купую оранж смарт, без поповнення пакет дійсний місяць, є 500 мб нету також на місяць - ціна 5 злотих (ним і користуюсь, мені вистачає).

Можна ключ купити, стартовий 5 злотих (дійсний без поповнення 1 рік), потім ще 10 злотих за 1 гіг нету.

Опубліковано

Якщо Skype користуватись, який інтернет вибрати?

Мається на увазі як дешевше говорити з Польші в Луцьк. З якого оператора чи по скайп з яким інтернетом? З Луцька в Польшу зараз нові стартові мтс продають за 10 грн. Дзвінки за кордон 1грн з*єднання + 30коп за хв +3G інтернет. Все це за 15 грн в місяць

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...