mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:17 #1 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:17 Синдром вахтёра (синдром гардеробщика, синдром швейцара, синдром модератора, начальник шлагбаума, суслик-агроном, генерал калитки) — болезнь, поражающая низшие формы человекообразных. Выражается в стремлении «маленького человека» максимально воспользоваться своей маленькой властью, за счёт чего самоутвердиться. То есть, «закрыть и не пущать», намеренно создавать бюрократические преграды, заставлять людей собирать десятки справок, придираться к любой мелочи — вот то, на что идут ради подсознательной компенсации осознания собственной ничтожности и мелочности занимаемого рабочего места. Синдром вахтёра идёт рука об руку с таким явлением, как те же метробабки: в обоих случаях имеет место попытка неудачника самоутвердиться за счёт того, кто слабее или, волею судьбы, находится в некоторой зависимости от самоутверждающегося. Читать далее Как говорит наш гуру по воспитанию молодежи - обсудим? З.Ы. И ненадо тут вопить о том шо своего мнения не написал. Я его чуть позже озвучу, ибо надо с мыслями собраться, ввиду того, что столкнулся с этим явлением очень плотно, в последний год своей жизни.
Гетто Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:32 #2 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:32 я чувствую, это и в мой огород.вопрос первый и главный: у тебя есть дети?вопрос второй: ты вообще часто общаешься с детьми? и третий, не вопрос... я знаю чем ты занимаешься, что с тобой случилось... и т.д.но это не к теме...
Deemon Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:38 #3 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:38 Гетто починає лікування гемороя по фотографіях сеанс практичної психології на борді?Хутко ставте банки з водою перед моніками, вже чувствую як іде мочний заряд,енергетика потужна!
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:38 Автор #4 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:38 Гетто, ти забагато всього відчуваєш Дивись, а то відчувалка глюкнути може То шо зі мною сталось - то моя особиста справа і не тре то перетворювати в фарс і з розумним виглядом кивати головою, мовляв, да, чувак ,я тебе розумію. Ти НІХЕРА не розумієш. Закрили. Проїхали. Тепер же щодо всього іншого. так, моєму синові скоро буде 7 років. Спілкуюсь я з ним постійно, оскільки ми живемо разом і я приймаю активну участь у його вихованні. З іншими дітьми якось спілкуюсь не так тісно, оскільки нездорових нахилів до такого спілкування в мене нема, а по роботі діти до мене заходять рідко. Хоча, здавалось би, до чого тут діти і ТИ? Ми ж не дітей тут обговорюємо, а досить таки поширену хворобу, на яку страждає купа недолюдей....
Tolik_lt Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:47 #5 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:47 А хулє тут обговорювати?ну є,ну загальновідомо.хіба може надлюдям це важливо,щоб на фоні недолюдей поблістать
MOTOROLLLA Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:48 #6 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:48 Гетто, не плач і не переймайся, тут окрім тебе ще таких вагон и маленькая тележка)))
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:50 Автор #7 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:50 Пане Анатолію, ну шо ж ви так приземлено? Ну хто ж тут про надлюдей говорить? Я тут думав почути історії із жизні, так сказать, ситуації, в які потрапляли люди і методи розрулювання... А ви отак ото зайшли і усіх ніже плінтуса... Не гречно
Гетто Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:01 #8 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:01 ээ..погодь. именно детей мы тут и обсуждаем!не самих детей, а влияние окружающей среды на них. тем более в теме помойной ямы, под названием Интернет.Почему тема детей так меня интересует? потому что я работаю по этой категории.Вы же наверняка не знаете о том, как современные " родители" выбрасывают книги за окно, те книги, которые их ребенок ждал в библиотечной очереди две недели.не видели простое детское счастье от того, что желаемая книга оказалась в их руках...короче.. вы поняли
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:08 Автор #9 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:08 Нє.Лічно я нє понял.Я тут темку створив про сіндром вахтьора. А ти мені про дітей і книжки... Гриби, трава чи синтетика? Чи то просто фішка така -пох про шо тєма, а я їм розкажу про дітей і бібліацєку! А, і ше паучу уму-разуму і мєтодам васпітанія! Вот!Гєтто, ти припиняй це. Є конкретна тема, то давай будемо притримуватись її рамок. Хочеш поговорити про дітей, то створюй свою тему.З.І. Надалі, всі твої пости про дітей, в межах цієї теми я буду терти. Просто шоб перемкнути твою увагу ше на шось.
Zeuss Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:10 #10 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:10 Ох відчуваю шо у Гетто з Міксом "твоя мая ні панімать" Зю.. По темі - хворію на цей синдром, тому буду не об'єктивний в твердженнях
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:15 Автор #11 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:15 Та ну.Все ми добре розуміємо... Просто декому простіше "Прікінутся вєтошью, авось пранєсьот".
Oksana04 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:21 #12 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:21 Ох, рекомендую для перегляду фільм в тему: Крепкий сон / Пока ты спишь / Mientras duermes (2011)Сезар работает консьержем в большом жилом доме в Барселоне. На первый взгляд - он маленький незаметный человек, который лишь открывает и закрывает двери. Но на самом деле он знает про жителей многоквартирного дома абсолютно все. Он глубоко несчастлив и ищет хоть какую-нибудь причину для дальнейшего своего существования.Молодой женщине Кларе Кинг везет и она всегда смотрит на окружающий мир позитивно. Ее легкое отношение к жизни вызывает у Сезара мурашки по коже. Он не будет счастлив, пока не сотрет улыбку с ее лица и у всех остальных. Он весь сияет в лучах невезения и несчастья других. Клара кажется ему идеальной мишенью и он пойдет на все, чтобы превратить ее жизнь в страдание.Десь місяць тому дивилась, мене цей фільм дуууже вразив, навіть дещо шокував.
Гетто Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:30 #13 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:30 я принимаю твои условия.Но тема синдрома вахтера раскрыта уже много лет назад, к чему ворошить старое?
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:32 Автор #14 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:32 Керуючись твоїм твердженням (про то шо конкретна тема розкрита багато років тому) мона прийти до логічного висновку про то, шо слід знести цей форум к єдрьоні фєні, оскільки більшість тем, які ми тут обговорюємо, уже кимось розкриті 100 років тому. Видихай бабьор
Ko3bMa Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:42 #15 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:42 Ми ж не дітей тут обговорюємо, а досить таки поширену хворобу, на яку страждає купа недолюдей.... Просто хворобу чи конкретні приклади? Без останнього обговорення перетвориться на "хитання головою", імхо
mix_forever Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:48 Автор #16 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:48 Тю, так звісно шо випадки... Про то і тема.... В ідеалі мало би бути так - випадок і приклад розрулювання (чи нерозрулювання)... Ну шо ви як діти (тьфу ти, знов про дітей згадав, Гєтто, шоб тобі ікнулось), всьо вам пояснювать тре.Но в загальному Омелян Косопизд. Чєловєк чєловєку – друг, товарищ і брат.
yura2281 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:07 #17 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:07 Наочний приклад http://www.youtube.com/watch?v=tc-B2zULpRY
Ko3bMa Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:10 #18 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:10 Перший вклад http://lurkmore.to/Синдром_вахтёра
Scorpio Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:11 #19 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:11 Я в більшості випадків просто читаю форум, а тут хочеться сказать - "Гетто, ти олень"
Driver Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:23 #20 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:23 Синдром вахтера прояаляеться навыть тут на форумы у модераторыв ынколи)),Думаю що десь третина юзерыв на форумы ы э офысним планктоном чи клерками, раз мають стыльки часу Яна форумы висыти ы фыгньой страдати.
Driver Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:33 #21 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 21:33 Ось що мены особисто Неля подобаэться Яна цьому форумы:Идеальным рассадником синдрома вахтераявляются всевозможные ресурсы сиерархией, где пользователи рангом вышемогут всячески мешать жить пользователямрангом ниже. Под иерархией тутподразумевается не простая схема «Админ-модер-юзер», а более сложные, например,«Админ - супермодератор - модератор-комодератор- смотритель -зарегистрированный юзер - анонимус ».Всевозможные сообщества, имеющие нетолько иерархию, но и карму. Вновьприбывший пользователь поначалустарается всячески угодить «старшим»пользователям, что со временем перетекаетв кармадрочерство .Ресурсы с большим количествоммодераторов. На таких ресурсахадминистрация вместо небольшой командыадекватных модераторов собирает ордутупой школоты, желающей помахатьбанхаммером в свое удовольствие. Яркиепримеры таких ресурсов
Dream Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:18 #22 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:18 Синдром вахтера прояаляеться навыть тут на форумы у модераторыв ынколи)), Думаю що десь третина юзерыв на форумы ы э офысним планктоном чи клерками, раз мають стыльки часу Яна форумы висыти ы фыгньой страдати. Ось що мены особисто Неля подобаэться Яна цьому форумы:ти шо, п'яний?
Dream Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:23 #23 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:23 Дуже часто синдром вахтьора є похідним від бажання заробити: коли чиновник починає доколупуватись до не там поставленої коми, наприклад, і таким чином суміщає "прєкрасне" ("я - главний, я - умний") з "корисним" ("я - умний, я - "кручусь"").
la20 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:43 #24 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 05:43 Випадок, який найбільш запамятався, коли перереєстровував машииу і всі знають такі черги там,стоїш годину доходить черга і виявляється, що не вистачає ще однієї бумаженції і ти робиш її і тоді знов півдня в чергу.Я щоб не стояти, тіпа ніфіга не знаю. Йду до начальника і питаю,тут в мене така ситуація, глянь чи є всі бумажки, щоб не втикати зря в черзі. Він взяв, глянув, сказав що все є. А потім забрав в мене всі документи і сам передав для обробки. Сказав зайдеш в те вікно через годину забереш документи і номери. Я цього чувака не знаю і нічого йому не давав і навіть не натякав, щоб дати. Але віднісся до мене нормуль. Я не очікував.Правда. потім мене почали кормити чекайте. я зайшов знов до нього, кажу "Ви казали за годину все буде, а вже 2 год пройшло, а мені їхати тра". Через 2хв мені все віддали.Якщо по людськи докогось, то і до тебе будуть так само, але не завжди канає.Про цю всю бюрократію найкраще глянути відео http://rutube.ru/tracks/2521294.html
vampirich Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 06:00 #25 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 06:00 от буває, що десь треба комусь з компом щось почаклувати. Привезуть, через певний час звонять "що там?" А я кажу "не готово іще, щось драйвер не стає, я вже багато варіантів перепробував і нікак, завтра буде" От це синдром вахтьора, що я типовий енікейщик, получається складні проблеми вирішую, чи просте ро%№*здяйство, бо насправді я до того компа іще не заглядав бо фільми дивився, ігри грав, але по симптомах знаю що там максимум пів години роботи?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.