Перейти до змісту

Моє реанімоване хобі

BIKTOP1970

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Майдан... Схід України... Війна...

"Чуєш, брате?" - фотовиставка Олександра Глядєлова в Луцьку:

Фотовиставка відбувається в рамках ХІІ Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
Світлини про революцію і війну на сході.
Глядєлов знімає на чорно-білу плівку, використовуючи аналогову камеру з ручним наведенням фокуса, механічним взводом затвора - Leica M6.
Фотовиставка у Луцьку триває з 24 по 29 листопада в Галереї мистецтв, вул. Лесі Українки 24а.
Це треба побачити, щоб зрозуміти...
-
DSC_3834.jpg
-
DSC_3847.jpg
-
DSC_3843.jpg

-
DSC_3852.jpg

DSC_3859.jpg
-
DSC_3868.jpg
-
DSC_3879.jpg
-
DSC_3873.jpg
-

Більше фото тут.

p.s. Ні разу не пошкодував про те, що відвідав цю фотовиставку, і вдалось почути розповіді автора цих фото, і відповіді на запитання.

• Відповідей 235
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Фото архітектури міста цінні ще й тим, що з часом стають історією. Було б чудово, якби поруч підпису, ще була б дата (рік) фотографії. Це значно полегшить роботу краєзнавцям.

Опубліковано

Фото архітектури міста цінні ще й тим, що з часом стають історією. Було б чудово, якби поруч підпису, ще була б дата (рік) фотографії. Це значно полегшить роботу краєзнавцям.

Дякую! Врахую на майбутнє.

Опубліковано

BIKTOP1970, витримку скільки ставиш, коли нічне місто фоткаєш? ISO? Штатив використовуєш?

Витримка 20-30 секунд. Діафрагма 8-14. ISO - однозначно 100 (і так шуми давити доводиться). Фоткаю в RAW. Штатив звісно використовую, VR-стабілізатор - в режим OFF. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Таке все різнокольорове :) . Воно ж насправді не таке? В якійсь програмі розмальовували?

Не розмальовував. :)

Витягував тіні з РАВа, і додав контрасту. З кольорами взагалі не грався. :)

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Зима - дуже класно! Як мальовані картини класиків... Як і мені  навчитися робити такі чарівні фотки...Підозрюю, що без редакції у фотошопі тут не обійшлося...бо в чистому вигляді на виході з фотоапарата таких кадрів не доб'єшся, яка б техніка в руках не була...Я так думаю)).

Опубліковано
On 28 січня 2016 р. at 20:16, YouRich сказано:

Зима - дуже класно! Як мальовані картини класиків... Як і мені  навчитися робити такі чарівні фотки...Підозрюю, що без редакції у фотошопі тут не обійшлося...бо в чистому вигляді на виході з фотоапарата таких кадрів не доб'єшся, яка б техніка в руках не була...Я так думаю)).

Так і є. Фотошоп. Тональний контраст. Контраст. Чіткість. 

Опубліковано
On 8 лютого 2016 р. at 22:29, Dimon сказано:

краса! де таку зиму знайшли?

Все за містом. Перше, четверте і п'яте фото - ліс за Кульчином. Друге (макро) - біоставки Луцьких очисних споруд. Трєтє - поле за Вишковом.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...