Перейти до змісту

скарга від сусідів

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть питання.

Я між моїм поверхом і нижнім(там де немає мусоропроводу) змурував кладовочку.(ставити дитяче придане-ровери,санчата,каляску)Сусідка з нижнього підняла хай.Я запропонував їй користуватись 50 на 50.Вона сказала,що їй не треба.Але підняла на вуха інших "своїх" сусідівМою пропозицію користуватись спільно вони також відхилили,але й мені сказали не дадуть користуватись. Більше 10 років нікому та ніша не була потрібна.Та й зараз вона ні кому не потрібна,але як сказав один з сусідів-це справа принципу(якого не зрозуміло).Голова ОСББ сказав,що сусіди накатали на мене скаргу в мерію.

Питання чим мені це може вилізти і як відбитись?

ЗІ: в будинку повно таких кладовок і "предбанніків".

Опубліковано

так проявляється наша справжня українська натура : -сам не гам і комусь не дам! а ще з євреїв сміємося........ :0158:

Опубліковано
  Цитата
Якщо у вас ОСББ, то при чому тут мерія? Голова ОСББ що каже?

Головне не зберігати там легкогорючі блаблабла....

Хай пишуть. Можуть хіба сірники в замок вставляти.

Опубліковано

то справа *жаби* , а не принципу, сам не гам та й комусь не дам. По сутi питання нiчого сказати не можу, але спiвчуваю. З власного досвiду можу сказати, що наприклад не так давно сусiдка на вулицi !!! нагримала на сусiда, за те що той курить й дим (за 5 метрiв) дме на неi. Все б то нiчого й правильно нiби б було, якби ii чоловiк й дiти не дозволяли собi палити в себе вдома на кухнi. От такий укрiнський *доброзичливий* менталiтет

Опубліковано

Ото да! ото деградує народ, маразм крепчает з кожним днем!

Ото завдячуйте советскому пролетаріату якій нуждався в житлі і придумали такий спосіб проживання, як проживання в вуликах а саме хрущовкі, гуртожиткі, комуналкі, пятийташки, девятийташки, і далі будують таке ! Як то кажуть в тесноте да не в обіді, але явно в тісноті но без ума!

Тепер я ще раз переконався в перевагах того що я живу на своїй землі а не на поверсі!

Опубліковано
  В 10.04.2012 в 18:38, Андрій Віталійович сказав:

Згадуйте, що сусідам поганого наробили))

достатньо трiшки краще вiд сусiдiв жити в моральному й матерiальному планi, це вже для них погано. Наш народ не вмiе радуватись за когось, в кращому випадку вмiе лише спiвчувати, та й то чим далi тим рiдше

Опубліковано
  В 10.04.2012 в 18:36, Zevs_Isver сказав:

а мне не нравятся всякие будки и замуровки

и уродско выглядит и свет закрывает

тоже не нравятся,но там ниша,свет и сушилку не закрывает.Делал из пенобетона на клею,ни капли раствора не капнуло.Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Опубліковано
  Цитата
достатньо трiшки краще вiд сусiдiв жити в моральному й матерiальному планi, це вже для них погано

Та згоден, але у всіх стоять "кладовки" й лише одному сусіду не можна?

Якось дивно...

Цитата
Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Та ні чого там не завариться. Інакше доведеться всі кладовки розбирати.

Думаю вашій кладовці нічого не загрожує))

Опубліковано
  В 10.04.2012 в 18:38, Андрій Віталійович сказав:
  Цитата
в будинку повно таких кладовок і "предбанніків"

Згадуйте, що сусідам поганого наробили))

Ща попробую:

Да ,той соседке ,которая шум подняла жена постоянно даетвала консультации по некоторым визовым ньюансам,которые ей помогли(насколько я знаю).

Второму соседу во дворе внучку на качелях катал(она не умела сама)

С третьим просто мило беседовали.Он живет подо мной и я не разрешаюал дочке прыгать с дивана на пол и бить мячем в пол.(-Доця не хочеш на скакалці навчитись пригати? -Ура!! Хочу!!!)

Я так понял это все было очень плохо.

В 10.04.2012 в 18:45, Андрій Віталійович сказав:
  Цитата
Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Та ні чого там не завариться. Інакше доведеться всі кладовки розбирати.

Думаю вашій кладовці нічого не загрожує))

Шось там вони хіхікали стосовно СЕС і пожежників.

Я просто не в курсах тому й питаю поради.

Опубліковано

Співчуваю :) Їх ще може клеманути і самі рушити новобудову підуть. Але самі неспішіть робити активні рухи. Як правильно сказав хтось з товариства вище, якщо не можна то всім, а не одному вибірково. Хай весь підїзд впорядковують. Удачі!

Опубліковано
  Цитата
Як я вже казав: не зберігай там горючі, вонючі та інші отруйні матеріали, і, імхо ні сес, ні мнс, ні техногенбезпека нічо не зроблять. Імхо, будуть вони кивати на голову осбб - якщо він не проти, то пошумлять-подуються і так і лишиться. Через сусідське "нехочу" втисни хоча б одному з "протестантів" ключика від кладовки і всьо буде добре ;)
Опубліковано

Також тільки співчуваю (так як і сам мав можна сказати подібну біду, але ... пока тьху, тьху здається минулося) і бажаю вам удачі

Опубліковано
  В 10.04.2012 в 18:11, zaHARE сказав:

Суть питання.

Я між моїм поверхом і нижнім

Якщо рахувати по сушках, то Вашому поверху належить площадка на півповерха вище Вашої квартири, а Ви збудували на півповерха нижче.... Та площадка, типу, належить отій крикливій і іже с нею....

Розкажу як було в нас...

Нашому будинку років 25, квартиру маємо в ньому років зо 4 (мо' 5). Площадка на півповерха вище нашої квартири нікому не була потрібна увесь той час. А загальна сушка перетворилась на сміттєзвалище з використаними шприцами і засобами жіночої гігієни. Рік-півтора квартиру ми здавали. Два з половиною роки тому ми вселились. Довго придивлялись до тієї сушки, ніші, чекали, чи ніхто на неї не позариться. Не позарились...

Минулої осені ми прибрали сушку, щоб було чисто. А на поверсі збудували кладовочку, але перед тим я ще ходила по сусідах і питала чи вони не проти того. На всяк випадок. Стався прикол. Одні сусіди були не проти бо за пару днів виявилось, що квартиру вони продали, а от сім'я молода, що вселилась, теж на те місце зарилась (квартиру вони вибирали ДО того як ми кладовочку змурували) і їх згоди в мене не було... Спершу та сім'я намагалась захопити собі місце під кладовочку пару поверхами нижче, але там здійняли сусіди такий крик, що ховайся. І навіть ту кладовку з блоків намагалися розвалити, то сусіди кинули то діло (правда їм потім компенсували вартість матеріалів і тепер нею користуються мешканці того поверху).

В кінці кінців сусіди лишились без кладовки (хоча в них три кімнати і є де розвернутись, а в нас одна)...

І на поверхах таких кладовок повно і ніхто до них діла не має (ані ЖЕК, ані СЕС). До чого взагалі там СЕС? Ви ж там не фастфуд відкриватимете? А чого Ви не зробили кладовки на півповерха вище? Будинок панельний? де двері від сушки?

Опубліковано

Я думаю проблема в тому, що ти заліз не на свою "територію". Наша "територія" між третім та четвертим поверхом, але там мусоропровід. А це "територія" другого поверху. Якось так заведено по будинку - сушка між поверхами вище. Чому до цього часу ніхто з другого поверху там не зробив кладовку мені не зрозуміло, а тепер їх просто душить жаба і вони з цим не можуть змиритись.

Опубліковано

Чим може загрожувати: після скарги сусідів можуть прийти: управління архітектури, пожежнагляд, СЕС (відповідність забудови до чинних санітарних умов). Можуть накласти адмінштраф (суму не пам'ятаю, гляньте в кодексі про адмінпорушення України) і зобов'язати усунути порушення (самовільне будівництво). Крім того, постане питання: чи це самовільне будівництво не несе небезпеки для конструктиву під'їзду/будинку та ін.жителям і, в зв'язку з цим, чи не порушив забудовник чинного ККУ щодо самовільного будівництва (без спецекспертизи не обійтись). У випадку, якщо ТС не усуне порушення, то тільки в судовому порядку. Суд, у випадку виявлених невідповідностей ДБН та порушень прав ін.жителів, може зобов'язати знести самовільне будівництво власними силами забудовника. Якщо ні (добровільно рішення суду не виконав) - то ДВС відкриває виконавче провадження і всі витрати по веденню виконавчого провадження покладаються на боржника (читай у даному випадку: забудовника).

Ось приблизний розвиток подій згідно чинного законодавства України виходячи зі слів ТС.

Опубліковано
  Цитата
Да ,той соседке ,которая шум подняла жена постоянно даетвала консультации по некоторым визовым ньюансам,которые ей помогли(насколько я знаю). Второму соседу во дворе внучку на качелях катал(она не умела сама) С третьим просто мило беседовали.Он живет подо мной и я не разрешаюал дочке прыгать с дивана на пол и бить мячем в пол.(-Доця не хочеш на скакалці навчитись пригати? -Ура!! Хочу!!!)

Благими намерениями вымощена дорога в ад))

Опубліковано

Да, забув сказати: такий розвиток подій можливий, якщо ТС не доведе в судовому порядку свою правоту. Якщо ж доведе, то "болт з прибором" на усіх сусідв.

Опубліковано
  Цитата
Да, забув сказати: такий розвиток подій можливий, якщо ТС не доведе в судовому порядку свою правоту. Якщо ж доведе, то "болт з прибором" на усіх сусідв.

Суд буде розглядати справу по ОСББ?

Опубліковано

Анекдот в тему:

Помер чоловік, потрапив у пекло і побачив, що біля одного казанка скупчилися усі чорти, а біля іншого - нікого нема. Він і питає у крайнього чорта: "А чому тут усі зібралися, а біля того казанка нікого нема?"

-"Так тут жиди, як один вилізе, й інших витягне, а там українці, як тільки один почне з казана вилазити, то його решта знову назад тягне"

Живемо по принципу: "І сам не гам, і іншому не дам"

Опубліковано
  Цитата

СЕС точно проходить повз, а пожежники...ну хіба, як писали вище, будете зберігати легкозаймисті речі, або ваша кладовка заважає доступу до гідранту чи попежного виходу, в інших випадках також проходять повз.

Та й в таких питаннях дозволи вирішуються за пару гривень. Щось мені підказує, що "обламаються" ваші сусіди...

Опубліковано
  В 10.04.2012 в 20:05, Samhayne сказав:

Анекдот в тему:

Помер чоловік,

кстати,

а если кто умрёт, то кладовочка не будет мешать развернуться при выносе тела?

или даже не умрёт, а заболеет сильно и придётся на носилках в скорую сносить.....

Опубліковано
  Цитата
Суд буде розглядати справу по ОСББ?
Позивачем може виступити або ОССББ, або хтось з сусідів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...