Перейти до змісту

«World of Warplanes»

lerov

Рекомендовані повідомлення

ввели єдиний па для літаків і танків....можна вже спускати голду з літаків в користь танкам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 457
  • Створено
  • Остання відповідь

Ще не ввели. Введуть відразу зі стартом ОБТ літаків. Та, мані здається, спочатку буде анулювання досягнень та голди на літаках, ну і 100% вже не будуть видавати так багато голди на халяву за перемоги. Не вірю я, що ВГ подарує прем стільком людям.

Правильно подана новина, бо народу ринулося за халявою в літаки просто купа - вчора вечором онлайн бачив майже 9000, а зазвичай 1500-2000 сидить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут бюлетень 0.4.3 виклали, говорять що він стане ОБТ. Правда нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так скоро має бути ОБТ, можливо навіть з патчем 0,4,3 - тому що не просто так анонсували єдиний ПА.

головне що вичитав з того бюлетня - мені подарують два прем-літачка, бо вже майже 800 бойових зливів в мене :).

Доречі дуже жалко важкі винищувачи німецькі, в них забирають бортстрілків... без них майже не реально грати на тих бегемотах :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там цікаво так написано, на момент виходу гри. ОБТ це ж не вихід гри? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається що ОБТ, це вже вихід гри в широкі маси, але на стадію загального тестування. Написали що буде вайп - але легкий. Може знову весь досвід залишать, а літачки позабирають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з чого ти вирішив що вайп буде легкий? :)

І кста, ще казали що коли введуть екіпажі тоді і буде ОБТ )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну з вайпом я заплутався, дехто з розробників пише що поки не буде вайпу, дехто - що буде легкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

160 боїв:( на більше мене не хватило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене перший раз на менше вистачило :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буде повод жорсткий диск від хламу почистити:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після патчу гра преобразилась, але грати на (кста, а як "истребители" по-українськи буде) вот на них вкрай важко (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гиии - шото вони намутили з патчем. Мені, якщо я маю ИЛ-10, мали дати ИЛ-20. А дали всі штурмовики до 10 рівня - оце в мене тепер літаків... :). В німців теж дали винищувача 10 рівня, хоча я ту гілку навіть не качав, мав лише важкого винищувача 10 рівня... а от в гри Тетрис ФПС мабудь кращий, ніж зараз в мене в літаках :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба наботити 700 + боїв

буде два альфових літака

за скільки реально це зробити?

Правда - прощавай стата

За глобальну альфу - цікаво що дадуть?

Пегас - сподобався - реальний фармер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна буде з World of Warplanes бомбити іграків в World of Tanks ?

це і є майбутнє варгеймінг, вони це задумали, а чи вдасться втілити....побачим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, реально звичайно набити 700 боїв, ще часу лишилось достатньо - дати виходу ОБТ ще нема, але тра задротити. Стата до дупи - буде все рівно ще два вайпи, і потім великий вайп з обнуленням всього. Зараз дуже багато безпілотників в боях на малих рівнях, народ тупо набиває бої на всьому що літає.

Я граю максимум 10-15 боїв в день, хоча вчора вже налітався до головокружіння на нових літах усієї гілки штурмовиків радянських.

За альфу здається дадуть три літаки. Мені б вистачило одного Ме. 210 - такий фановий літак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa,

дивись КТТС вище, вайпа стати не буде і про літаки там є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, поживем побачимо. На першому етапі збережеться бойова стата на літаках - кількість збитих літаків та наземки, за що і будуть нараховані ті "токени". Хоча як воно зрозуміти то все - побачимо з стартом ОБТ, але я думаю, що мають онулити і кількість боїв, тобто в реліз вийдемо голі-босі-однакові, але з прем літачками і медальками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за скільки реально це зробити?

Я це зробив за 2 дні :_08:

Правда я думав що 0,4,3 стане обт, а воно дузьки. Да і 700 треба налітати аж до релізу гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, а ти тоєво - спав хоч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))

Ну в мене було вже десь біля 300 боїв.

А 400 боїв за два дні, тим більше я не ставив цілі літати весь бій, цілком можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого , нормально так позадротив :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, треба шото ще качнути, бо качати нема вже що. Але яку гілку качати - япошців чи америкасів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...