Перейти до змісту

Баблабоси

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Халявный премиум + КВ-5 + ~30 боев = ~2 000 000 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Сьогодні видав 4 плюхи по ІС-7 і підняв "мільйон"

Який мільйон? Нічого не зрозумів. :0157:

Та й 107мм проти 152мм то небо і земля.

Я ж написав: при умові, що обидва - з 107 мм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Т-150 до яких суперників кидає?

Наскільки пам"ятаю, за 1 дамагу по танку вищого рівня дають більше профіту. І чим більша різниця (чим серйозніший супротивник якого ти дамажиш) тим більше дають. На Т-150 викатав 1 бій і продав, а КВ-2 почало частіше постійно кидати до Великих Дядь, поки що мінімального топа якого бачив - Лев. Сьогодні видав 4 плюхи по ІС-7 і підняв "мільйон". Та й 107мм проти 152мм то небо і земля.

Та й напевно на КВ-2 грати простіше, тупо підтримка, "плюнув" - сховався, знов "плюнув", знов сховався, а на Т-150 вроді треба більше тактики, чи нє?

Всяко кидає .

Основна маса думає , що якщо танк замість КВ-3 поставили , то можна так само грати і потім плачуть на форумі .

По суті , Т-150 це КВ-1 + 107 мм гармата , по суті , це старий КВ + 107 , з трохи більшим ХП і дещо нижчий , так що грай , як на КВ . Броні нема , тому танкувати , як на КВ-3 не варто .

І потрібен топдвигун , інакше ти мрія арти .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мільйон" то я умовно, маю на увазі що нічого майже не зробив а досвід і бабло капнуло непагано.

Сенсу ставити 107 мм гармату на КВ-2 якщо закидає в бої де вона нічого не здатна зробити, ні ББ ні ОФ? Спеціалізація ж 152 мм - ОФ по хайлевельним ТТ, без "не пробив".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , у КВ-5 теж так , і нічого , виживає .

107 мм непогана , можна бити багато чого . У топів лови борти . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на КВ-3 катаюсь із 107мм, борт ІС-4 з відстані 10 м під приблизно прямим кутом і при НЕзливі пробивається 2 рази з 3 (я б сказав, жидєнько). Це ж скільки часу тра витратити щоб зняти третину його ХП, якісно займаючи позицію і при тому не упіймати плюху від арти?

Ну а КВ-5 до 10 лвл потрапляє певно рідше ніж КВ-2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , якщо сам проти ИС-4 , то зливай воду .

А так по 200-300 будеш знімати , вибору нема --- здохни або стріляй :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а КВ-5 до 10 лвл потрапляє певно рідше ніж КВ-2.

КВ-5 потрапляє до 10 лвл ніколи... Якщо без взвода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ-5 потрапляє до 10 лвл ніколи...

Отож, і я про те саме. Тому 107мм не варто розглядати в контексті боїв 10 лвл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , 9 рівня теж вистачить , той же тапок чи Е-75 не менш тверді , за той же ИС-7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи варто по акції Тіпа купувати? Без прему скільки фармить, якщо руки середньої рівності?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без прему 30к чистими в середньому .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось зробили з гарматою КВ2 після патчу. Конкретно, коли катався на КВ з шайтаном (Зіс-6 не люблю) то досить легко попадав здаля, коли мішень перекривала коло зведення десь на 50%. Зараз уви тільки зблизька, а з урахуванням підйому на 1 лвл до серйозних танчиків вже не під'їдеш, тай ремонт подорожчав. Тому качаю для фарму СУ-85.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз уви тільки зблизька, а з урахуванням підйому на 1 лвл до серйозних танчиків вже не під'їдеш

Це спірне твердження.

Взагалі щодо КВ-2 склалось враження що таким чином разраби "понерфили" одного з найфановіших фармєрів.

Щодо влучності гармати - на зливах таке явище повинне бути полюбе. Колись на НЕзливі званшотив шайтанкою Черча з відстані 440 м, думаю якби відтворити ті умови зараз, то в 1 випадку з 10 це реально зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось зробили з гарматою КВ2 після патчу. Конкретно, коли катався на КВ з шайтаном (Зіс-6 не люблю) то досить легко попадав здаля, коли мішень перекривала коло зведення десь на 50%. Зараз уви тільки зблизька, а з урахуванням підйому на 1 лвл до серйозних танчиків вже не під'їдеш, тай ремонт подорожчав. Тому качаю для фарму СУ-85.

Пошук адекватного танку для фарму продовжуеться (не преміумного).

Відпиши які результати зараз на СУ- 85.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, PzIV.

Про результати писати це не правильно, треба самому пробувати, но десь 15-20 чистими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю як в кого, але у мене фармлять Шерман і Федя. Ну федя звичайно коли виграш. без према і усі танки елітні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошук адекватного танку для фарму продовжуеться (не преміумного).

Відпиши які результати зараз на СУ- 85.

Ще не вкачав, але колеги кажуть - десь від 12-15к. чистими. Зате стабільно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, PzIV.

Про результати писати це не правильно, треба самому пробувати, но десь 15-20 чистими.

По третьму крузі не хочеться купувати (PzIV) :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на RAM-2 купив обвіс (досил, вєнтіль), тепер шмаляє як АМХ12т (перезаряд менше 2 секунд), повільніший, за те "барабан" постійно заряджений. За хвилину залишив сплячому Типу 59 550 ХП (потім він прокинувся), як би частіше пробивав і мав троха більше часу, то і знищив би. При знаходженні на 15 місці в списку і перемозі маю 20+ к чистими. Якщо граю з хай-8-левелами - відповідальності 0, тільки експерементувати і ризикувати треба.

А про фармєра Фєдю - чиста правда, як і про М4А3Е8.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж писав , що РАМ фановий :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще як виявилося непагано фармить КВ-13 - ремонт відносно дешевий, набої - взагалі копійки. Не зчувся як викачав до "еліта", спрочатку аж здивувався що вже ІС можна відкрити. Та й досвіду йому ніби більше дають ніж іншим 7 лвл. Чи то тільки здається... але в поганому бою 400 одиниць - це нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але в поганому бою 400 одиниць - це нормально?
менше 1500 - нєкашерна.

Ну і нащо тобі опит рахувати на КВ-13, якщо ІС відкритий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рахую, але бачу скільки капає. Перки нехай качаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Критично не вистачає срібла. З премів є лише черч, але на ньому заробітки теж досить скромні. Чи є сенс купувати зараз КВ-5, чи варто звернути увагу на щось інше? Бо переплачувати за льову або ИС-6 бажання щось немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...