Перейти до змісту

Баблабоси

MrVes

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всякі розмови про "я танк Х на танку Y нагібав на ура!" у грі з мільйоном онлайн гравців впрєдь прєдлагаю счітать бєспросвєтной чушью

Опубліковано
difoto, при прочіх равних один танк кручє, второй хуже. СТ завжди будуть програвати ТТ
Більшої чуші про танчики ше не бачив :)
Опубліковано

Придбав для фарма КВ-5. Фармить ... от тільки не радує.

Якийсь він повільний дуже, пушка слабенька і не опускається низько. Загалом "інвєстіциямі неудовлєтварьон" :(

Опубліковано

ИС-3 з руками і китаєць з руками, ІМХО в 95% ИС-3 виграє.

Я б сказав шо адін на адін ИС3 в 100% виграє, так само КТ :)

Опубліковано
Більшої чуші про танчики ше не бачив

Я говорив при прочіх равних, окда? Це не враховує водія інваліда ІС-7.

1 на 1 ТТ завжди будуть рвати СТ (свого рівня), так що, "про чушь" єто ви пагаречілісь. А маус... це такий танк якому тільки за углом стояти і щоб хтось борт прикривав.

MrVes, треба звикнути, десь після 100 боїв і 100% екіпажу буде зовсім нова машинка.

Опубліковано

скільки роликів хватить?

навіть математично доводиться, що до прикладу ІС-4 для того щоб вбити Т-54 потрібно 0,86 хв. , а навпаки - 0,76 хв. , не враховуючи того, що 54-ка може його кружити, ставити на гуслю і підставляти передок. Про паттона взагалі мовчу, йому достатньо просто стояти в задок ІС-4 і навіть не захищатись, він просто ДПМом вб"є раніше на 10-15 секунд.

Ще вапроси?

До цих пір ніхто не доказав, що скілований СТ не задавить такого самого скілованого ТТ свого рівня.

Про роти СТ проти ТТ взагалі не кажіть нічого.

Опубліковано

відіво то відіво, але в рандомі так не виходить :)

Навіть математично доводиться, що до прикладу ИС-4 для того щоб вбити Т-54 потрібно 0,86 хв. , а навпаки - 0,76 хв. - ну так Т-54 ще його пробивати має, ясєн пень що Т-54 швидше розстріляє ИС4 якщо той не буде сопротівлятся так сказать, а так з 3-х пострілів в основному Т-54 капут. (щас не той він що колись був... і всі його боялись) :) і ващє, топ СТ тре рівняти з топ ТТ.

Ну з ротами ст не стикався, но підозрюю що то страшная сіла :)

І взагалі, випадки бувають різні :)

Опубліковано

та може т54 розібрати ис7, в нас навіть соклани експерименти ставили в трєньках. Але! Чи часто доводиться 54 (чи тому ж тайпу) зустріти тт в чистому полі з рівною поверхнею, і щоб крім них там нікого не було? ст потрібне місце для маневру, нема місця - нема ст

Опубліковано

Хто фармить в травні на Т-34-85 ?

Збираю інформацію з метой повторної купівлі саме для фарму (без ПА).

Опубліковано

55 к брудними без ПА -- десь 45к чистими . Зараз на КВ класно ходити з гаубицею -- Т-34 гарно ваншотяться і їх багато .

Там народ щось тре про танк білий тигр --- 14к ХП і 29500 голда . Може , будуть продавати , але поки знайшли його в клієнті .

Опубліковано

55 к брудними без ПА -- десь 45к чистими . Зараз на КВ класно ходити з гаубицею -- Т-34 гарно ваншотяться і їх багато .

Це на 0.7.3 ?

КВ-1 чи КВ -2 ?

Уточни будь ласка.

Опубліковано

Так це моя мрія , щоб до товстих кидало . В гаубиці нема --- " не пробив " :_07:

А так , но КВ-2 , що Т-34-85 ---- одного рівня .

В темі про танки глянь мій реплей на КВ-2 , зрозумієш , про що я .

Опубліковано

А Т-150 до яких суперників кидає?

Наскільки пам"ятаю, за 1 дамагу по танку вищого рівня дають більше профіту. І чим більша різниця (чим серйозніший супротивник якого ти дамажиш) тим більше дають. На Т-150 викатав 1 бій і продав, а КВ-2 почало частіше постійно кидати до Великих Дядь, поки що мінімального топа якого бачив - Лев. Сьогодні видав 4 плюхи по ІС-7 і підняв "мільйон". Та й 107мм проти 152мм то небо і земля.

Та й напевно на КВ-2 грати простіше, тупо підтримка, "плюнув" - сховався, знов "плюнув", знов сховався, а на Т-150 вроді треба більше тактики, чи нє?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...