Перейти до змісту

Дурнэв +1 у Луцьку ВІДЕО

staras

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Розпитувати на дискотеці про Анну Кареніну - це практично теж саме що в бібліотеці "навісати" з питаннями про Арміна Ван Бюрена. :/

Опубліковано

Я надіюсь, що ті хто давав правильні відповіді у відео просто не попали )

Але радує, що порівнюючи з іншими відео у нас більшість говорить українською.

Опубліковано

Слухайте, молоді та гарні, а в нас в Луцьку дійсно от так голяком дівахи танцюють (9хв..сек)???

До цього моменту думала, що я ще молода. Зараз бачу - ні. Не можу я такого бл£дства зрозуміти...

Опубліковано

вчора дивився по телевізору, сміх в 1 годині ночі було добре чутно.посміявся, хоча було дуже соромно

Опубліковано
Розпитувати на дискотеці про Анну Кареніну - це практично теж саме що в бібліотеці "навісати" з питаннями про Арміна Ван Бюрена. :/

и к чему здесь сравнение библиотеки с Армином ?:)

думаешь, те, кто читает книги, не слушает транс ? ))

Опубліковано

Перед приїздом цієї програми, в Луцьку такий ажіотаж був, всі бігали , раділи." Ти знаєш шо в Луцьк Дурнєв приїзжає?; Класно, в Луцьку зніматимуть програму Дурнєв+1; А-А-А-А я хочу піти на Дурнєва (мене по тєлєку покажуть)!!!".

В результаті "Інтелектупльна" молодь все таки попала на екрани і "прославила" Луцьк.

Ну і дві дівчини, якби показали повністю груди то тоді

- було б цікавіше дивитися

- отримали славу місцевого і можливо всеукраїнського масштабу

- збільшився б рейтинг програми

- і накінець, я б сьогодні мінімум ще раз передивився епізоди з дівчатами

Опубліковано

Да я уверен что там было много нормальных и верных ответов, но это просто не пустили в эфир т.к. это не интересно просто, это же телевизионщики. А насчет "я з Луцька.. уууууаааа" меня аж бесило :)

Опубліковано

вчора дивився по телевізору, сміх в 1 годині ночі було добре чутно.посміявся

Та тут плакати ридати треба.

Я зірка, я філолог, я не знаю хто така Анна Карєніна. Тьху(17хв)...

Опубліковано

Да я уверен что там было много нормальных и верных ответов, но это просто не пустили в эфир т.к. это не интересно просто, это же телевизионщики. А насчет "я з Луцька.. уууууаааа" меня аж бесило :)

Так на на такі питання взагалі не мало бути НАСТІЛЬКИ тупих відповідей.

Це ж не фізика, не математика і не т.п.

Це ж навіть літературою назвати важко.

Це загальний розвиток рівня дитячого садочка (П"єро, Трубадур, Му-му, Каштанка...).

Опубліковано
и к чему здесь сравнение библиотеки с Армином ?:)
порівняння не бібліотеки з Арміном, а бібліотеки і дискотеки.
Опубліковано

"патамушо я накуряний"............... (с)

"хто така муму? це коровка"..... (с)

"хто такий пітер пен? він вже помер давно"...........(с)

випуск сам по собі скучноватий, невдало вибрали клуб, вибрали звіринець. а питання треба було задавати не в юванті а в центрі наприклад...

Опубліковано

адекватні відповіді там були, але не попали у випуск зі зрозумілих усім причин)

але всерівно... питати в таких завалєних, здавалося б, прості речі теж нема смислу... коли дехто з них не зможе сказати без помилки дату свого народження)

Опубліковано

не, народ, то не цікаво - всі знали що він приїде.

от якби без попередження, і на якусь MEGA-VIP-PARTY - ото було б діло ^_^

Опубліковано
Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно.

Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.

Опубліковано

А хто ж пустить без попередження. От ви кажете от якби не в Юванті а в Центрі -ну так, там би було би тяжче підібрати "дотепних". А в клубі - як два пальця об асфальт. так що свою мету шоу виправдовує кожного випуску. Кожного просять сказати, що він/вона з Луцька, підмонтовують, і складається враження, що й нічого не просили..А взагалі класне шоу, щоб поржать. Є і більш і менш адекватні.

Опубліковано
Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно.

Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.

Так і є. Країна повинна знати своїх героїв.

От тому і соромно. Можна було б сказати це не Луцьк, в нас розумні, але ж ні...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...