Перейти до змісту

продается райское местечко!

Den357

Рекомендовані повідомлення

продам или поменяю на однушку, в районе Луческа, дачный уч 6сот с двухэтажным домиком или за деньги, фото ниже, для предметности общения. Деньги в размере 25000$ существенно ускорят ваше хозяйствование в данном местечке!!! :_08:

post-13391-0-38727000-1332007966_thumb.jpost-13391-0-18286200-1332007972_thumb.jpost-13391-0-85147600-1332007956_thumb.jpost-13391-0-59411400-1332007961_thumb.jpost-13391-0-41032200-1332007951_thumb.jpost-13391-0-48411900-1332007980_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так її недавно продавали за 8000$ чи 9000$ ! :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неожиданная информация!!! может какие то ссылки есть? адреса, явки, пароли. Если такая же есть, по такой цене, готов вести переговоры о покупке!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Den357

Та не гарячкуй) Це я по пам'яті, яка часто підводить, пишу )

Можливо і помиляюсь )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам'ять то хороша штука) Теж пам'ятаю таке вже тут продавалося, фотографії знайомі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Было в том году!

Но, и дача КЛАССНАЯ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото ті самі, підписи ідентичні. Добавився тільки вигляд із супутника і 25к :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Den357, перші 2 спроби продати дачу не були вдалими?. От в мене там теж дача. Город, так би мовити. то за 25 000 доларів, я там зможу побудувати Тадж Махал :)

Тобто значно кращий будинок. Мені Ваш - ну ніяк не подобається. Вікна, як бійниці. вузесенькі. В ремонт, до того стану, до якого мені буде гарно. Потрібно вкласти ще не одну тисячу грн, а то й у.о.

Проста арифметика. Клапоть землі там вартує 2-3 тисячі У.о.

Фундамент і блоки - ще в 2К (це хатинка 10м х 10м) + 2К дах. 1К у.о. вікна (металопластик). Ще 500 двері. І ремонт без фанатизму - ще на 5К (ну це вже аж ..) то за 15К у.о. За весну-літо, там можна побудувати собі віллу.

таким чином, виходить, що клапоть землі Ви оцінюєте десь у 10000 у.о.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем привет!!! :0011: Приятная активность в этой теме не может не радовать!!! Всем спасибо за мнение и социально активную жизненную позицию!!!

так її недавно продавали за 8000$ чи 9000$ ! :0160:

отвечая на это сообщение я имел ввиду только ЦЕНУ (8000$ чи 9000$)!!! И не отрицал о повторном выставлении на продажу

"райского местечка"... как по мне, так все естественно получается, не продал в прошлый раз, выставил снова.

для ясности причин и следствий скажу следующее:

1. цена такая сложилась из статистики продаж в данном районе, а конкретнее дачном массиве.

2. построив второй дачный домик, примерно таких же размеров, я, да простит меня - Zheny@, в 25т.$ вообще не вписался, что в свою очередь тоже повлияло на оценочную стоимость "райского местечка".

3. в завершении хочу сказать, что на любой товар есть свой покупатель, и любое Ваше мнение очень ценно для меня!

p.s. Очень надеюсь, что не обидел никого и желаю всем зарабатывать достаточно, что бы покупать райские местечки там где душе светло и сердцу радостно!!! :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таким чином, виходить, що клапоть землі Ви оцінюєте десь у 10000 у.о.?

Мільйонери без мільйонів... :/ "Моя земля коштує 100500 мільйонів, а Ви собі як хочете!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, в нашому місті. котра має 25 000 дол-явно знає їм ціну,як і ціну того, що можна за них купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, в нашому місті. котра має 25 000 дол-явно знає їм ціну,як і ціну того, що можна за них купити.

согласен полностью!!! Есть такое понятие ЦЕНА ДЕНЕГ, т.е. какой ценой они вам достаются и в каком количестве, но это отдельная тема для разговора... и в следствии одни покупают и радуются, а другие ... не радуются!!!

... Причина вашего увольнения из кафе "Радость"?

- Не РАДОВАЛО...

(А. Бородач)

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожного звичайно свої уявлення про райске місце, але ТС явно перебільшив назвавши двоповерхову долубайку на шести сотках посеред якогось дачного масиву "райським місцем" і оцінивши це все в суму взяту нізвідки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожного звичайно свої уявлення про райске місце, але ТС явно перебільшив назвавши двоповерхову долубайку на шести сотках посеред якогось дачного масиву "райським місцем" і оцінивши це все в суму взяту нізвідки...

открывая тему продажи, надеялся на легкость в общении и присутствие юмора, однако ж вижу, что аберрации в голове не всем позволяют адекватно реагировать... не говоря уже об УВАЖЕНИИ ЧУЖОЙ СОБСТВЕННОСТИ!!! :_05:

P.S. но все равно уважаю и такое мнение! :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там каже приказка- з милим рай і в шалаші.От для такого раю( періодично ,з різними милими) місце підходить.Ну і в кого є гроші на милих та на авто, і хто хоче, щоб його не бачили, той може і купити.

Тільки паркан треба 3 метра доставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня прокатился посмотреть. посмотрел. понравилось. думаю где взять денег...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однако ж вижу, что аберрации в голове не всем позволяют адекватно реагировать... не говоря уже об УВАЖЕНИИ ЧУЖОЙ СОБСТВЕННОСТИ!!!

Неповага до чужого майна була б тоді, коли на ганку Вашої "вілли" наклали купу лайна, а те, що написав я, це звичайна констатація фактів. Просто треба називати речі своїми іменами,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однако ж вижу, что аберрации в голове не всем позволяют адекватно реагировать... не говоря уже об УВАЖЕНИИ ЧУЖОЙ СОБСТВЕННОСТИ!!!

Неповага до чужого майна була б тоді, коли на ганку Вашої "вілли" наклали купу лайна, а те, що написав я, це звичайна констатація фактів. Просто треба називати речі своїми іменами,

тогда по другому предлагаю попробовать...

можно ли увидеть идеал дачного участка со строением или хотя бы описание и за какие деньги он был бы комфортен для приобретения в личную собственность в вашем понимании! :D

прошу простить, что разочаровал в представлении "райского местечка" за 25000$ :0153:

P.S. ..."коли на ганку Вашої "вілли" наклали купу лайна..." это уже личное, прошу не путать!!!! там и ответственность другая... :0098:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я там купував свій перший участок, він вартував десь 100 у.о. На ті часи 250 - 300 грн. Десь у той же час був придбаний той самий участок, про який говориться у 1-му пості. Може й раніше. Навіть не придбаний - а наданий певною структурою (аля Пластмасовий завод) нахаляву :)

Далі. Більшість із тих, хто там щось будував - не витратили таких грошей за ці ті "будинки" які там побудовані.

Взагалі, ціна на нерухомість та землю в нашій країні висмоктана з х*я пальця. І нічим не обґрунтована!

Більшість тих, хто побудував там не вагончики а будинки, побудували їх не зовсім своїм коштом.. :) Поцікавтеся, як будували начальники підприємств СРСР будь-що у ті часи. 2 машини щебня. 1 на підприємство - інша мені на участок. Хто проти - звільнений. Або, ось тобі пляшка і мовчи.

Це все я до того, що ціна як мінімум завищена. Принаймні, якби я хотів 25 000 у.о. витратити на будинок, то витрачені вони були б явно не на такий.

Зараз усі хочуть заробити на усьому "пользуясь мамєнтам" (не клеєм :) ).

Да, і забув сказати. 6 соток для будівництва ЖИТЛОВОГО будинку - мало. Потрібно як мінімум 7. А цей будинок - завеликий для дачного, і ніякий для житлового. Та й фоток мало, щоб оцінити його. А може там грибок на стінах, чи в підвалі вода стоїть ? Це поверхнева ціна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я там купував свій перший участок, він вартував десь 100 у.о. На ті часи 250 - 300 грн. Десь у той же час був придбаний той самий участок, про який говориться у 1-му пості. Може й раніше. Навіть не придбаний - а наданий певною структурою (аля Пластмасовий завод) нахаляву :)

Далі. Більшість із тих, хто там щось будував - не витратили таких грошей за ці ті "будинки" які там побудовані.

Взагалі, ціна на нерухомість та землю в нашій країні висмоктана з х*я пальця. І нічим не обґрунтована!

Більшість тих, хто побудував там не вагончики а будинки, побудували їх не зовсім своїм коштом.. :) Поцікавтеся, як будували начальники підприємств СРСР будь-що у ті часи. 2 машини щебня. 1 на підприємство - інша мені на участок. Хто проти - звільнений. Або, ось тобі пляшка і мовчи.

Це все я до того, що ціна як мінімум завищена. Принаймні, якби я хотів 25 000 у.о. витратити на будинок, то витрачені вони були б явно не на такий.

Зараз усі хочуть заробити на усьому "пользуясь мамєнтам" (не клеєм :) ).

Да, і забув сказати. 6 соток для будівництва ЖИТЛОВОГО будинку - мало. Потрібно як мінімум 7. А цей будинок - завеликий для дачного, і ніякий для житлового. Та й фоток мало, щоб оцінити його. А може там грибок на стінах, чи в підвалі вода стоїть ? Це поверхнева ціна.

Интересная точка зрения!!! :0003:

Получается, следуя такой логике, что все вторичное жилье тоже ничего не стоит ибо было получено на халяву в эпоху СССР?

И как быть с тем, что приобреталась эта недвижимость 5 лет назад за 35000$? :0005:

Ну и крайний акцент, про гадание, типа "если бы да кабы да во рту росли грибы"- это про воду в подвале и грибок на стенах, все очень просто проверяется при личном осмотре. :0014:

Так же добавлю о размерах дачного домика, тут как говорится на вкус и цвет... потому как факторов влияющих на размер на самом деле масса, начиная от количества друзей и семьи до уровня дохода и это только в первом приближении!!! :0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И как быть с тем, что приобреталась эта недвижимость 5 лет назад за 35000$? :0005:

це називається "попандос" :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банальний приклад - пристойна по площі та розташуванню ділянка на Липинському масиві.

До початку "масового психозу" глобальної забудови, була продана людиною А - людині Б за $15K.

Згодом новий власник, в пік того самого вищеописаного процесу, коли попит злетів до небес - продав її за $70К.

Один кусав лікті - другий потирав пузо.

Хтось пролітає - хтось ловить удачу.

Закон збереження енергії обороту бабла :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стара дача з невеликим клаптиком землі , без ремонту і Ви правите 25 тисяч зелених? :_07:

у вас є шанс спекатися свого райського шматочка лише в тому випадку,якщо знайдете якогось лоха .

розумну людину лише гарною назвою не купиш,ой не купиш ! :g26:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стара дача з невеликим клаптиком землі , без ремонту і Ви правите 25 тисяч зелених? :_07:

у вас є шанс спекатися свого райського шматочка лише в тому випадку,якщо знайдете якогось лоха .

розумну людину лише гарною назвою не купиш,ой не купиш ! :g26:

Сколько людей - столько мнений! У многих ведь есть свои предпочтения и представления о дачном рае! ;)

Однако по какой то причине все же интерес очень живой, а причины понять не могу... тут вроде как негативное отношение к соотношению цена качество, а звонят очень много и смотреть ездят. :ohmy:

До денег пока не дошло, но движение есть!!! :ok:

Всем огромное спасибо за свои мнения, всем очень благодарен! :0153:

Думаю придется поляну накрыть всем участникам ветки в случае успешного предприятия!!! :_26:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...