Перейти до змісту

Гонка Гаразджа-весна (обсуждение)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не против, но не хочется устраивать гонку для 3-5 людей. Отписывайтесь активнее, а в среду-четверг примем окончательное решение.

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Їхати треба однозначно, треба спробувати і такі примхи погоди і катати не дивлячись ні на що. Я тільки за!!!

Опубліковано

Ну по такой, а иногда и худшей погоде во Львове NM проходит (а это 6 часов ночью) - и ничего ;)

Опубліковано

Конечно мое мнение ничего не значит в этом случае, но если б не работа, я бы поехала на гонку в любом случае. Если только не буря и шторм, или снега пол метра.

Опубліковано

Вважаю, що не варто їхати місити болото, ІМХО від цього кайфу ніякого. особисто я в болото непоїду, велосипеда жаль. у спортсменів є календар і вони його дотримуються, а любителі катаються для задоволення, тому варто перенести гонку, якщо буде нельотна погода. думаю, в гарну погоду приємніше буде їхати. ІМХО для кращого розподілу категорій їх треба просто назвати по суті: Еліта, Чайники, Дівчата. мабуть соромно буде отримати грамоту в категорії Чайники :) і хто себе до якого класу відносить - туди і регається. ІМХО.

Опубліковано

А я пропоную.. таки зібратися... Якщо не будемо ганяти... то можна поїхати в лісок.. на той самий косогір.. чи в Воротнів.. там навіс є.. запалити вонище.. поситдіти погворити..а то збираємось маленькими групками і катаємо собі в різних напрямках. Давайте зберемось шоблом і разом проведем цей день. :0123:

Опубліковано

Так, народ буде ганяти за будь-якої погоди. Хоча, це може вплинути на кількість учасників...

І на байкпорталі гонку так і не анонсували :( Пізно вже... Треба переносити.

Остаточно визначитись з датою, вивісити оголошення на байкпорталі та дружніх форумах - потрібно старатись залучати побільше іногородніх учасників ;)

Lexx_Giant, зібратись можна і треба, але до чого тут гонка?

Опубліковано

Я на ривело и веломакс анонсы вывешивал. Да и количество предварительно зарегестрированых впечатляет;)

Опубліковано

Да уж, погодка обещает быть довольно экстремальной. 99% что подкорректируем количество кругов в больменьшую сторону. Ориентируйтесь на 3\5 кругов.

Опубліковано

Экстремально - это когда гейзеры посреди тропы плеваться начинают :)

А погода как бы вполне человечная прогнозируется ;)

weathexox.jpg

Опубліковано

Да и количество предварительно зарегестрированых впечатляет ;)

К сожалению из Ровенской делигации -2 участника :(

Хотели приехать, но...

Опубліковано

І я не буду, вел без колес їхати відмовляється(

Бодя, не відмазуйся, їдь на РЦЗ. Він вже ж у тебе на ходу ;)

Опубліковано

І я не буду, вел без колес їхати відмовляється(

Бодя, не відмазуйся, їдь на РЦЗ. Він вже ж у тебе на ходу ;)

Ага, і колінами вуха черкати?

Я на ньому вже пробував їхати, не мій розмір явно)))

Опубліковано

Ага, і колінами вуха черкати?

Я на ньому вже пробував їхати, не мій розмір явно)))

Колеса з нього зніми ;) Не відмазуйся, короче.

Опубліковано

Колеса з нього зніми ;) Не відмазуйся, короче.

Ага, і поїхати на гонку без передніх гальм і з хреновими задніми? Вот уж нє)))

Опубліковано

РОТА ПІДЙОМ!!! :0164:

Всі на гонку!!! :0155:

Те шо зараз на вулиці то пусте, погодка буде шептать, а траса співать :0155: .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...