Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Багато кому з знайомих та рідних, та і мені теж прийшла така смс від мтс :

"Мережу оновлено! Просто користуйтесь якісним мобільним інтернетом та звязком від "МТС Україна" Дякуюємо що ви з нами, деталі на бла бла бла, мтсюа"

Що то значить?

На сайті мтс я щось інфи не знайшов...

Волинь отримала оновлену мережу МТС і тут

Змінено користувачем Panek
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

АКЦІЯ «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!» в тарифах Смартфон 3G

Приєднуйтесь до високих швидкостей Інтернету з акцією «Гігабайти 3G у подарунок» і гарантовано отримуйте свої 4 Гігабайти швидкісного мобільного Інтернету 3G. Слухайте музику, дивіться фільми і мобільне телебачення в режимі он-лайн, здійснюйте відео-дзвінки, грайте в он-лайн ігри, скачуйте цікаву інформацію на швидкості до 42 Мбіт/c. Використовуйте свої Гігабайти без щоденних обмежень швидкості і додаткових платежів у вашому тарифі.

В акції автоматично приймають участь усі абоненти передплаченого сервісу МТС Україна. В межах акції з 01.10.2015 до 29.02.2016 гарантовано отримайте 4 ГБ 3G Інтернету на швидкості до 42 Мбіт/с без додаткових платежів! Акційні гігабайти нараховуються автоматично з 01.10.2015, або з дати активації номеру, а надалі кожного 1-го числа місяця. Після використання 4ГБ швидкість Інтернету складе до 150 Кбіт/с. Акційні гігабайти використовуються в 3G та 2G мережі МТС Україна.

По факту використання 4 ГБ Вам надійде SMS повідомлення.

Для того, щоб отримати додатковий обсяг Інтернету на максимальній швидкості до кінця місяця, замовляйте 1 Гігабайт мобільного Інтернету 3G за 10 грн. Комбінація для замовлення: * 101 * 1000 # і клавіша виклику.

Звертаємо Вашу увагу, що останнє нарахування акційних 4 Гігабайт відбудеться 1 лютого 2016 року. Після закінчення акційного періоду Ви зможете надалі користуватися Інтернетом згідно з умовами діючого тарифного плану.

Змінено користувачем Panek
  • +1 1
Опубліковано

Волинь отримала оновлену мережу МТС і тут

Швидкість передачі даних зросла удвічі !

Бгг. Да канєшно! Скорость ох@євающа! © Лесь Подерв'янський

PQb3Qsc.jpg

Опубліковано

Швидкість передачі даних зросла удвічі !

Бгг. Да канєшно! Скорость ох@євающа! © Лесь Подерв'янський

Налаштування міняв? Мені прийшла смс:

... В "Налаштуваннях" в полі "Точка доступу" або "APN" пропишіть слово "internet" ...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Я за останній тиждень помітив, що едж дійсно став стабільніший, сторінки завантажуються швидше...

тобто швидкість та ж сама, але так ніби пінг менший, все шустріше реагує та швидше відкривається

SunSeth,

що в вас за телефон)) :_07:

post-6412-0-35657400-1443769220_thumb.pn

Змінено користувачем Story
Опубліковано

... В "Налаштуваннях" в полі "Точка доступу" або "APN" пропишіть слово "internet" ...

Так, зараз в мене саме така АПН. Думаєш, на щось впливає?

Опубліковано

Так, зараз в мене саме така АПН. Думаєш, на щось впливає?

хз, прислали смс, з словами "для подальшого користування".

• +1 1
Опубліковано

Я змінив чисто випадково, бо вставив картку в інший телефон, до того завжди АПН був www.umc.ua - різниці ніякої, просто, мабуть, Яйце видавлює все, що з UMC пов'язане.

Опубліковано

чисто з цікавості перемикнув з трімоб на яйки – трохи виросло, так. було десь 11-13кб/сек, зараз 22-23. для скайпа вистачить, тим більше покриття тримоб є далеко не всюди, а доповнювати його ніби не збираються. про "справжній" 3G на MTS єссно брехня. як був EDGE, так і залишився. підняли кількість одночасно працюючих каналів

UPD. спизд$в.. все залишилось як було. вийшов в центр – швидкість EDGE не більше 1-2кб/сек :dont:

Опубліковано

Підключив Київстар регіональний. 10-15 мегабіт ловить, правда періодично відключається на хвилину

Турбуються про тебе, дають охолонути, щоб твій смартфон не задимів.

Опубліковано (змінено)

Буде 3ж в мтс до кінця цього року в Луцьку.

Змінено користувачем @leg
Опубліковано

Буде 3ж в мтс до кінця цього року в Луцьку.

10 літ мак не родив і голоду не було.

Мені це нагадує часи появи GSM зв'язку у Луцьку. Першими були УМЗ, а потім типу наглухо пропали їхні стартові пакети в продажі на кілька місяців, в той час як КСівських у продажу було вдосталь.

Опубліковано

На МТСних БС зявились нові трубостійки готуються до власного 3ж. на обладнані ZTE.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...