Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація така (інформація від інсайдера):

В пакетах підключених з 20 вересня абонплати нема

Хто підключався раніше зможуть позбавивтись абонплати з 1 листопада

Халява... Я це люблю :)

Тицьніть на офсайт, а то щось не бачу такого...

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Пашпорт і 35 грн, в цент обслуговування абонентів там мають допомогти.

Типу дають новий пакет але номер зберігають старий , кажись так.

Опубліковано

Цей МТС це така ....... що нема сили,

Глюків в мережі вагон, буває кудись дзвониш а з протилежної сторони то булькотіння то піск-хрип замість голосу(передзвонюєш і все ок)

то буває говориш і тут бац : пі-пі-пі-пі і роз"єднало не ясно чого(може розєднати на 5хв розмови а може і на 15 секунді)

і чим далі тим більше таких глюків.

А десь щойно на днях нова фішка: дзвониш до абонента а тобі тьотка каже "в вас немає права здійснювати вихідних дзвінків,поповніть будь-ласка рахунок" ,але ще одна спроба і вуаля вже все дзвонть( і це при тому що на рахунку 10-15грн).

Такий от МТС. Да щей тарифи гуано...

Цілком підтримую,покриття просто ла..но!А глючить так що навіть нормально поговорити не можна.Сиджу на діджусі і повністю задоволений.Знімає щодня 35коп 100хвилин на Київстар,діджус і білайн дається безкоштовних+50мегабайт інтернету!Глюків вже протягом 4-ох років жодного!

Замовте послугу «Інтернет за копійку»

Для замовлення послуги наберіть *101*87#1946848703.gif. Протягом доби Вам буде підключено 1500 Mb для користування послугою. Вартість активації - 15 грн.

Для перевірки залишку пакетних Mb наберіть *101*88#1946848703.gif.

У діджусі 1500мегабайт за 12.5грн і + 100хвилин на Київстар,діджус і білайн!І не глючить так як у МТСи....

Опубліковано

Перечитав темку, зробив висновок що мтси просто вирішили лишити самих фінансово жирних клієнтів,а бідоту яка раз на рік поповнюєця відшити заганяючи рахунок в мінус , а далі абонет не абонент.

Так би мовити Струсимо лишніх, розгрузимо мережу і будемо кричати про супер якість звязку, а на бідових клієнтів ложим ту штуку.

думаю що витратити 41 копійку в день на 100 мтс-хвилин - це не дуже багато... ваучера сороковки вистачить майже на 100 днів, якщо не дзвонити на інші мережі)

на китайські айфони чось нашим людям грошей не шкода, а от рахунок поповнити нема грошей?)

А чим тобі китайські айфони не подобаються?Я користуюся вже 2роки працює відмінно,на відміну від орга який постійно глючив і накрився через пів року.....А коштує китайський побратим у 8 разів дешевше.Звичайно що люди економлять і правильно роблять!

Опубліковано

Тут кому як зручно, мені з Діджуса прийшлось перейти автоматично на МТС так як переважна більшість (90%) дзвінків на МТС. А Діджус стоїть тільки на прийом.

Опубліковано

Пашпорт і 35 грн, в цент обслуговування абонентів там мають допомогти.

Типу дають новий пакет але номер зберігають старий , кажись так.

Хтось так перейшов на тариф???

Опубліковано

До речі, ніхто не помітив, що якість зв'язку від цього оператора стала взагалі гамняна? Чи то тольки в мене...

• +1 2
Опубліковано

До речі, ніхто не помітив, що якість зв'язку від цього оператора стала взагалі гамняна? Чи то тольки в мене...

Як купив новий пакет +35 на всі (десь з 3 тижні тому) то почались проблеми з звязком кілька разів на день пропадае мережа.Хоча на телефоні повна антена.Пішовши до оператора пр.Волі то вони підтвердили що нові сімкі мають дефект з антеною.Дали нову сімку і те саме.Ось і подумую взяти запилену свою сімку стару мтс енержі і розмовляти по ній.Хоча хтівби перейти на більш вигідніший пакет.На старій сімці незамічаю проблем з мережею.Да забув додати телефони 4шт перепробував те саме.

Опубліковано

Як купив новий пакет +35 на всі (десь з 3 тижні тому) то почались проблеми з звязком кілька разів на день пропадае мережа.Хоча на телефоні повна антена.Пішовши до оператора пр.Волі то вони підтвердили що нові сімкі мають дефект з антеною.Дали нову сімку і те саме.Ось і подумую взяти запилену свою сімку стару мтс енержі і розмовляти по ній.Хоча хтівби перейти на більш вигідніший пакет.На старій сімці незамічаю проблем з мережею.Да забув додати телефони 4шт перепробував те саме.

Офтопік.

podboripi.jpg

Опубліковано

Ого! навіть від сімки залежить... Вже й стартові неякісні втюхують :0155:

Опубліковано

Нормальний тариф. з 2009 р на МТС і ніяких глюків. так що не нада позорить МТС.

То тільки в тебе

Опубліковано

Це не тільки в Паші.

Зв'язок в МТС'а вже давно став гавняний.

Я був грішив на свій телефон, купив новий - ситуація така ж.

Те саме і в дружини, і в брата, і в батьків.

Користуюся МТС'ом 7 років, але такої поганої якості зв'язку як останнім часом не було ніколи.

Наприклад, такий глюк - поступає мені дзвінок, піднімаю, тиша. Я говорю - мене чують. Передзвонюю - чути все нормально.

Може ще бути, що говориш, починає булькати, попердувати і розмова просто розривається, передзвонюєш - говориш далі.

Дзвониш - "абонент поза зоною", на другий-третій раз набираєш - починаються виклики.

Це мене вже так задовбало, що подумую із з/п накупляти стартових Київстара і роздати всім своїм...

• +1 3
Опубліковано

Це не тільки в Паші.

Користуюся МТС'ом 7 років, але такої поганої якості зв'язку як останнім часом не було ніколи.

Наприклад, такий глюк - поступає мені дзвінок, піднімаю, тиша. Я говорю - мене чують. Передзвонюю - чути все нормально.

Може ще бути, що говориш, починає булькати, попердувати і розмова просто розривається, передзвонюєш - говориш далі.

Дзвониш - "абонент поза зоною", на другий-третій раз набираєш - починаються виклики.

Це мене вже так задовбало, що подумую із з/п накупляти стартових Київстара і роздати всім своїм...

А яка ціна(приблизно) стартового "Київстар"з мінімальним тарифом?Тоже думаю переходити.

Опубліковано

А яка ціна(приблизно) стартового "Київстар"з мінімальним тарифом?Тоже думаю переходити.

Цей самий привабливий в них тариф!:) Десь тут, на Борді продавали "Свої люди", сам таким користуюсь - непогано! :_08:

Опубліковано

«МТС Украина» заменит сеть

Телекоммуникационная компания «МТС-Украина» затевает масштабный проект –постройку новой транспортной сети и переход на нее со старой, которую впоследствии выключит. Об этом рассказал «proIT» генеральный директор компании Иван Золочевский

По оценкам менеджера, на такой «ремонт» понадобится от $700 млн до $1 млрд

Как говорит Золочевский, старая сеть в будущем уже не будет справляться с услугами по передаче данных. Ведь через несколько лет, по его словам, большая часть абонентов будет пользоваться смартфонами.

В рамках проекта МТС также заменит все существующие базовые станции на новые, которые поддерживают технологию Single Ran. Заключается она в том, что оператор сможет в любой момент с помощью специального программного обеспечения переключить сеть, например с 2G на 3G или 4G. Само радиооборудование при этом менять уже не придется.

Речь идет о модернизации около 15 тысяч базових станций. Иван Золочевский отметил, что скоро завершится тендер по выбору поставщика оборудования. Уже сейчас в некоторых регионах (например, в Крыму) компания сделала тестовые зоны на базе станций китайского поставщика Huawei.

Опубліковано

Це не тільки в Паші.

А я от лайфом користуюсь 7 років, таких глюків, як на МТС ніколи не було, хоча нарікань вистачало свого часу... Але зараз взяв ще один номер і якщо зрівняти цих операторів - земля і небо. Звісно, київстар поза конкуренцією. Не розумію, чому люди масово поприсідали на цей глючений зв'язок, тим самим змушуючи користуватись ним інших :sm128:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто недавно підключався до тарифу «ТАРИФ СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+ »?

Є інформація, що щоденна абонплата з нових абонентів не стягується, в той час як зі старих стягується (0,35 грн. в день без ПФ). На їхньому сайті про щоденну плату нічого не знайшов.

Хтось може підтвердити/спростувати інформацію?

Опубліковано

Хтось може підтвердити/спростувати інформацію?

Информация от оператора - можно будет отключить абонплату с 1/11/2012.

З.Ы. Качество связи - на "3-" по пятибальной шкале, и то с большой натяжкой.

З.Ы.Ы. Прошлое своё сообщение отредактировать не получается.

Опубліковано

у мене на тому тарифі абонплати вже немає. і є можливість підключити інте 1500 Мб за 15 грн і дзвінки за кордон по 15\75 копійок на стаціонарні\мобільні

БЛ***** новим клієнтам всі найкращі розклади, а старим клієнтам котрі з десяток років окрмлять їх всіх - повна ЖЖ, лише одираловка.

сьогодні плюнув і замовив мобільний інтернет у лайфа, за ті ж 15 грн..

ще трішки і телефон переведу у режим прийому дзвінків

Опубліковано

У мене дружина перевелась на початку місяця, в «ТАРИФ СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З'ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+ » - абонплату не знімає.

А от мені ніяк не перейти на цей ТП. Дійсно, про старих абонентів МТС не думає. Нових тільки заманює. ех...

Опубліковано (змінено)

В останні 2 дні зіткунувся з такою проблемкою: знімається з рахунка абонплата в розмірі десь 1,5 грн в день і це на тарифі 0-35+! На це оператор сказала, що ще додатково до абонплати 0,39 грн., знімлась плата за використання послуги Смарт.NET - 1,06 грн., яку я навіть не замовляв і в інтернеті не лазив!!! На це вона відповіла щось там про автоматичні налаштування!!!! :0156: Люди пишуть що і на інших тарифах є такі проблеми! Короче кажучи - перевіряйте рахунок, відключайте послугу, а то в мене вже номер в мінусі :smile3:

Змінено користувачем Baldek

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...