Перейти до змісту

Зміна місця роботи, перехід до конкурентів

KILLER

Рекомендовані повідомлення

звернись із скаргою в інспекцію праці, на перевірку приходять оперативно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернись із скаргою в інспекцію праці, на перевірку приходять оперативно

От так різко)))

Для початку треба попередити, типу я звернусь в інспекцію... В вас 15ть хв, щоб віддати мені трудову)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та суд і затягування часу - мені не підходить. Заява на звільнення давно написана і пройшло більше 14 днів. трудову не віддають, тому що я не підписав бумажку про нерозголошення. Тому й питаю, як можна її обійти, або якщо підпишу, то яка відповідальність передбачена законом.

Якщо були свідки того, що ви подали заяву на звільнення і пройшов визначений строк можете не приходити на роботу. До того часу, коли вам не видадуть на руки трудову книжку, вам зобовязані плати зарплату.

Прошу вибачення, я не звернув увагу на те, що схожі поради вже давали.

Тому ще така порада. Зробіть так, що б керівництво почитало цю тему. Як показує практика розділу "Скарги", написане на Борді досить швидко доходить до мізків адресатів і ситуація у більшості випадків швидко і успішно вирішується.

А зі "зливанням" інформації конкурентам я б не грався. Зрадників ніколи і ніде не шанували. Використають і викинують. Та ще й крайніми зроблять у випадку, якщо справа набуде судової перспективи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз такі круті у вас фірми, і ви такий "перець" що так багато знаєете, то вас простіше в "раптовий серцевий напад", чи "напад наркоманів під кайфом", а так то все маячня реальна.

І як правило раз ви так можете "насолити" фірмі А, то вам просто дають заробітну плату таку високу з тим, що ви за пару місяців "зільєте всю інфу" далі ви не будете цікаві фірмі Б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада №1 - поставте до відома компанію А, що Вам пропонують роботу в компанії-контуренті. Якщо Ваші керівники не барани - піднімуть зепе і питання само собою вирішиться.

Моя порада № 2 - якщо Ви так багато знаєте - відкривайте свою справу і гребіть-гребіть бабло)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 232. Розголошення комерційної або банківської таємниці. Умисне розголошення комерційної або банківської таємниці без згоди її власника особою, якій ця таємниця відома у зв'язку з професійною або службовою діяльністю, якщо воно вчинене з корисливих чи інших особистих мотивів і завдало істотної шкоди суб'єкту господарської діяльності, - карається штрафом від однієї тисячі (17 000грн) до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 000грн) з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, MOTOROLLLA

1. Багато знати в тому, чим займаюся кільканадцять років і багато заробляти - це різні речі.

2. Фірма "Б" дуже потужна фінансово, може запросто усунути як конкурента фірму "А". але це не значить, що і в мене стільки фінансів, щоб викупити частину бізнесу, яка оцінюється цифрою з 6 нулями.

3. Я не збираюсь вам конкретно щось пояснювати чи доказувати, свій сарказм залиште собі.

Pr0ektant, спасибі

Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ця ситуація сильно змахує на ситуацію в футболі. Але там вирішили проблему — цінних "працівників" купляють клуби один в одного.

Певне, тут також може бути щось схоже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо Ви так багато знаєте - відкривайте свою справу і гребіть-гребіть бабло)))))

Прочитав цей пост, а потім глянув на нік ТС і відразу суть змінилася :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо були свідки того, що ви подали заяву на звільнення і пройшов визначений строк можете не приходити на роботу.

свідки не катять. можна свідчити, що заява була подана, але що було в цій заяві - це інше питання

п.с. згадала випадок з практики: позивач стверджував, що в грудні 2005 року позичив моєму клієнту гроші, но свідки були погано підготовлені: в один голос стверджували, що бачили, як позивач передавав, а клієнт брав ці гроші, на запитання: "а якими купюрами?" відповідали: 500-гривневими...

но був нюанс: 500-гривневі купюри введені в обіг лише в вересні 2006 року))

нєдоработка вражескіх адвокатів))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топік скочується у флейм. Найрозумніші думки вже висловлені, натомість починається "А що буде, якщо то-то і то-то?" і "А якщо я от так - то що тоді?"

На жаль, дозволити писати тут лише юристам, і заборонити писати просто бажаючим "развинуть тему" я не можу (та й не хочу). У ситуації, що склалася - багато невідомих, і чимало різних можливих наслідків та розгалуджень.

З огляду на це переконливо раджу топікстартеру знайти серед своїх знайомих юриста, який шарить в трудовому праві, і проконсультуватися в нього. При цьому не забути показати йому бумажку, яку було підписано.

Крім того, можливо, не варто відразу офіційно працевлаштовуватися до конкурента?

Або, можливо, варто вчверити щось, аби звільнили по статті вже й негайно?

Зрештою, а чому б не розглянути варіант сумісництва і двох трудових книжок?

:)

Коротше. Варіантів може бути чимало, але фабула є неповною.

Посєму закриваю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна 5 коп. вставлю. Хотів таке риторичне питання озвучити:

Якщо конфіденційну інфу фірми "А", згідно підписаної бумажки, не розголосите Ви (ТС), то що завадить фірмі "Б" "змусити", розголосити її когось іншого, хто працює на фірмі "А", і не підписував ніяких бумажок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...