Перейти до змісту

kangoo или scudo

gyry

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Kangoo.

Аргумент - вона не ламається :) По роботі ізджу на Кенго 1,5 2007 р.в. 70 кВт

Тільки в Україні вже пробігу 170 000. За цей період робили (в женіка на Мамсурова) тільки відновлення наконечників по підвісці і заміна колодок + масло фільтри.

Саме головне "поїти" машину хорошим пальним. Заправляємо свою тільки на ОККО.

За скудо нічого хорошого\паганого сказати не можу.

Опубліковано

В мене Пежо Експерт 2,0 HDi 2001 р.в. вже рік - після універсалів дуже задоволений. За рік нічого зламалось, не згнило. На сотню в середньому бере 7-8 л (дивлячись що і скільки возити). Підвіска порівняно м'яка, дороги тримається, салон добре обезшумлений, пічка "кочегарить" добре. По критерію ціна-якість саме те. Десь на тижні буду робити підвіску, якщо не забуду, відпишусь в скільки обійдеться.

Дивлячись для чого потрібне авто: якщо трохи більші габарити і більша вантажопідємність - Скудо/Експерт/Джампі.

Як для мене, то Кангу трохи малий ;)

Опубліковано

Kangoo.

Тільки в Україні вже пробігу 170 000. За цей період робили (в женіка на Мамсурова) тільки відновлення наконечників по підвісці і заміна колодок + масло фільтри.

їздака їздиш на свому Кенго і не знаєш що 70 не кВт а всього коней П,С, Приганяв Кенго І Скудо(зараз є на продаж) скажу що Кенго то є гамно. в мене від нього боліла спина ноги(проїхав 1750км) і сидиш як в ланосі низько і якесь воно не комфортне в середині ці металеві двері на любітеля.мій совет бири скудо в максі базі 2.0JTD і будеш ганяти.

Опубліковано

Kangoo.

їздака їздиш на свому Кенго і не знаєш що 70 не кВт а всього коней П,С, Приганяв Кенго І Скудо(зараз є на продаж) скажу що Кенго то є гамно. в мене від нього боліла спина ноги(проїхав 1750км) і сидиш як в ланосі низько і якесь воно не комфортне в середині ці металеві двері на любітеля.мій совет бири скудо в максі базі 2.0JTD і будеш ганяти.

Їжджу на Кенго пів року. Сидіння нормальне - чого спина має боліти? А до Ланоса і немає чого прирівнювати. П.С Не знаю як там Скудо, а до Кенго немає притензій абсолютно.

Опубліковано

В мене пежо експерт (аналог фіата скудо) вже 6 рік. Враження лише позитивні. У двох моїх сусідів кенго. В одного без проблем, а інший вже кругленьку суму вклав у ремонт. Моя думка така: якщо стан авто одинаковий - вибирай скудо (комфорт, об'єм багажника, надійність)

Опубліковано

Kangoo.

Їжджу на Кенго пів року. Сидіння нормальне - чого спина має боліти? А до Ланоса і немає чого прирівнювати. П.С Не знаю як там Скудо, а до Кенго немає притензій абсолютно.

друзі давайте хай дають поради ті хто їздив за кермом одного і другого авто.а то і так ясно що кожна жаба своє болото хвалить.особливо в кого оригінальна жаба.

Опубліковано

мда.... ще більше нічого не ясно :) але все одно всім дякую.... ще є власники цих машин?

Опубліковано

Їздив на Скудо пару разів, якось не прикол=) все таке старе в середині ИМХО...Хотя по надійності хороша машина!!

Опубліковано

Скудо - більша колесна база у всі боки , 15 дюймів колеса (205х65х15) проти 14 відповідно, машина тяжча і м`якша за кенго, вплані комфорту на трасі , кенго табуретка на колесах (да простять мене щасливі власники кенгів))) імхо. Скудо 2,0 джетеде - 7 літрів траса , кенго 1,5 хадеі - 5 траса і їй цього двигуна з головою вистачає) по ремонту як повезе з машиною і до яких майстрів їздити) як на мене меньше слухай радників і купуй ту машину до якої душа лежить, бо скількі водіїв стільки і точок зору, а своя "ласточка" завжди була краща інших!))

Опубліковано

Kangoo.

переганяв кенго багато з німечіни, машина як на свої гроші нормальна, обслуговування не дуже дешеве, порівняно з скудо наприклад...! проїхав на кенго 1800 км .. і нечого спина не болить!

надійніше скудо 1.9TD і дешевше потім буде в ремонті... 2.0JTD краще не бери ... ! а вот від скудо спина болить!

Опубліковано

А що скажете про двигуни 2.0 HDI? Те, що обслуговування дорожче, то зрозуміло. На скільки вони проблемні? Чи є якісь типові болячки?

Опубліковано

В мене 2,0 ХДі 370000 км пробігу - проблем немає. На сотню 7,5-7,8 л по місту, заправляюсь на дорожчих заправках. Доволі донамічний на трасі і в місті. В неті пишуть, що клапан високого тиску виходить зі строю, паливна апаратура може накритись від неякісної соляри, але це вже лотерея... Ремені ГРМ і генератора міняв сам, особливих проблем нема, хоча прийдеться трохи помучитись.

Опубліковано

А що скажете про двигуни 2.0 HDI? Те, що обслуговування дорожче, то зрозуміло. На скільки вони проблемні? Чи є якісь типові болячки?

пьять років на такому двигуні.. а яке саме "обслуговування" дорожче???

писи: Шрот на Глушець, кілька років тому, власник дивлячись на мою машину казав - "страшний двігатєль"!! - проходить трохи часу і він приганяє собі довгу базу з таким самим двигуном. На моє запитання - тож типу "страшний двігатєль" отримую відповідь, що за весь час поки є шрот до цього двигуна не шукали нічого, а до д та тд постіно. Вот какось так) а байку про двигун зародили кулібіни наші гаражні, у них відітє лі пальці в нові технології погано влазять. Своєчасна заміна фільтрів та заміна масла і все ок!

а да) типова болячка у нас одна - криві руки псевдо дизелістів.

Опубліковано

В нас звикли боятися нового. Хоча яке там вже воно нове?

1.9D i TD - старі, перевірені часом агрегати. От багато людей їх і купує, а потім ота старість, зношеність дається в знаки.

Сам у виборі схиляюся до 2.0HDi. Головне не попасти на в'їзджений геть.

Опубліковано

пьять років на такому двигуні.. а яке саме "обслуговування" дорожче???

писи: Шрот на Глушець, кілька років тому, власник дивлячись на мою машину казав - "страшний двігатєль"!! - проходить трохи часу і він приганяє собі довгу базу з таким самим двигуном. На моє запитання - тож типу "страшний двігатєль" отримую відповідь, що за весь час поки є шрот до цього двигуна не шукали нічого, а до д та тд постіно. Вот какось так) а байку про двигун зародили кулібіни наші гаражні, у них відітє лі пальці в нові технології погано влазять. Своєчасна заміна фільтрів та заміна масла і все ок!

а да) типова болячка у нас одна - криві руки псевдо дизелістів.

Можу багато-багато розповісти про той Фіат))) Взагалі - машинко непогана попалася, але є певні "гімори". Клапан на паливному насосі - здох, і я його як АК-47 на час вже збирав/розбирав))) Зо 5 раз. Двічі чи тричі шків колінвала - трохи болячка в 2.0, Демпферний маховик, цапфи (посадка під шарову, але це болячка для всіх Скудо/Експерт/Джампі). Ну і так, по дрібничках... Але всеодно, ІМХО, Скудо краще за Кенго. Хоча б тому що на трасі впевненіше, місця більше....

Опубліковано

Самомо цікаво. В неті знайшов, що автомобілі Fiat Scudo, Peugeot Expert та Citroёn Jumpy випускаються на одному й тому ж заводі SEVEL на півдні Франції. Відрізняються зовнішнім оформленням. Пишуть, що на вантажному Scudo встановлювалося спарене переднє пасажирське сидіння. Конструктивно всі три автомобілі однакові, але є й відмінності. Причому треба зважати на роки випуску. Автомобілі з такими назвами випускаються вже більше 20 років, назбиралося чимало модифікацій. Одне покоління змінило інше, було кілька фейсліфтингів. Деякі моделі двигунів доступні лише для автомобілів певного бренду, а не інші не встановлювалися. Наприклад, 1,9 турбодизель 90 к.с. ставився на Fiat Scudo, але не встановлювався на "французів".

Опубліковано

Зробив підвіску (всі сайлентблоки, пильники, опори, наконечники і т.д...) і це все обійшлось у 2150 грн. Зробили за день, роботою задоволений, побачим скільки поїздить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...