Перейти до змісту

Як заробити студенту в нинішні важкі часи?

Микола Тарасенко

Рекомендовані повідомлення

Студентові першого курсу важко буде щось знайти за профілем.

Попробуйте щось типу: поклейка оголошень, розповсюдження преси, рекламні послуги...

Не хочу тут бути популістом..

Я почав працювати десь з другого курсу в компанії, в котрій потім зайняв керівну посаду. Планети у всіх по різному складаються.

А на оце от - я думаю буде важко, майже неможливо і т.д.. а кому зараз легко? Той хто шукає, завжди знайде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Студентові першого курсу важко буде щось знайти за профілем.

Попробуйте щось типу: поклейка оголошень, розповсюдження преси, рекламні послуги...

так це і пробуємо :)

думав, може ще які варіанти знайдуться. однак все-одно дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти, главно, профільом не обмежуйся -

я от наприклад, коли був маленьким теж на філології вчився,

і того філолога до себе приміряв-приміряв, а він шось ніяк ото не примірився.

нє, воно конєчно доларів 50 за жизнь я цією філологію всьо таки заробив,

може даже цілих 100 - за десяток років-то; но ми не про то -

поперла мене зовсім інша фігня, яка до філології навіть опосередкованого стосунку немає.

так шо профіль профільом, а ти всьо равно шукай у собі те, що ти справді хочеш робити,

що тобі справді цікаво, і не замарачуйся наскільки воно стосується чи не стосується профіля.

от.

Але й бути профільованим, то також гуд. Чим ти сильніший спец в якомусь одному напрямку, тим легше знайти роботу. Бо моя різноплановість (з десяток різних робіт в 34 роки і тільки дві однакового напрямку, вони ж і по моїй освіті) вже починає лякати наступних роботодавців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повір мені, це все таки буває не тоді, коли профіль - філологія.

Вірю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про філологію то точно 100% :)

шукаємо, шукаємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро буду знову ЗНО здавати) побачу наскільки я знаю українську мову :D

дай п"ять))) мене в травнi чекає та сама доля)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

респект вам, мужики. це просто так, з інтересу здаєте, чи з конкретною практичною метою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато хто зараз шукає роботу, і плаче: "немає роботи і т.д.".

А роботи ж насправді ВАЛОМ, от тільки у 95% то вона нам не підходить то ми їй. Хоча вона нам набагато частіше, ніж ми їй.

У пошуку роботи все залежить від того які критерії відбору ми для себе ставимо. Наприклад, не піду на ту роботу бо там мало платять, чи то далеко їхати, чи то назва фірми якась підозріла. Так що, якщо хочеш заробити на кусок хліба - підеш розвантажувати вагони, підеш пляшки збирати... А якщо ні - будеш сидіти і нити "немає роботи, немає за що жити... ".

Р.S. Пропоную роботу по пошуку клієнтів. Оплата - %. Вільний графік ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато хто зараз шукає роботу, і плаче: "немає роботи і т.д.".

А роботи ж насправді ВАЛОМ, от тільки у 95% то вона нам не підходить то ми їй. Хоча вона нам набагато частіше, ніж ми їй.

У пошуку роботи все залежить від того які критерії відбору ми для себе ставимо. Наприклад, не піду на ту роботу бо там мало платять, чи то далеко їхати, чи то назва фірми якась підозріла. Так що, якщо хочеш заробити на кусок хліба - підеш розвантажувати вагони, підеш пляшки збирати... А якщо ні - будеш сидіти і нити "немає роботи, немає за що жити... ".

Р.S. Пропоную роботу по пошуку клієнтів. Оплата - %. Вільний графік

почалося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почалося...

Воно не закінчувалось!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

респект вам, мужики. це просто так, з інтересу здаєте, чи з конкретною практичною метою?

з конкретною практичною метою) закінчую одинадцятий клас, і для вступу у ВУЗ потрібно здати ці екзамени..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...ти, главно, профільом ... нє, воно конєчно доларів 50 за жизнь я цією філологію всьо таки заробив,...но ми не про то... профільом, а ти всьо равно ... замарачуйся...
;) ти точно філологію вчив? ;) чи це дійсно було в дууууже далекому дитинстві? ;)

А для топікстартера - вантажники завжди потрібні були. Ні знань ніяких не потрібно, ні освіти... І необов'язково для цього бути купою м'язів, вантажі є різні, та й сили в нас таяться приховані ;) Швидко, розрахунок в той же день і т.д.

Так, непристижно, деколи соромно, але якщо мова йде про необхідний підзаробіток - це вихід.

Є інший варіант (якщо руки ростуть з потрібного місця і в голові не порожньо) - завжди в якихось бабусь, незаміжніх ( ;) ) жіночок і т.д. перегорають лампочки, переломуються шнури в прасках і фенах, горять розетки, течуть крани і т.д. - ВПЕРЕД! Даєш безкоштовні об'яви і замовлення будуть!

Інша справа, якщо ти хочеш займатись роботою САМЕ ТІЄЮ, якою ХОЧЕТЬСЯ! Ну тоді вибачай, так всі хочуть. Тільки для цього потрібно багато вчитись і багато працювати ;)

А саморозвиток, про який говорять вище, - це 100% - Маєш вільний час - розвивайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для топікстартера - вантажники завжди потрібні були.

Так, непристижно, деколи соромно, але якщо мова йде про необхідний підзаробіток - це вихід.

Соромно - красти, чи висіти в когось на шиї.

Заробляти гроші (незалежно від сфери діяльності) - НЕ соромно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для топікстартера - вантажники завжди потрібні були.

Соромно - красти, чи висіти в когось на шиї.

Заробляти гроші (незалежно від сфери діяльності) - НЕ соромно.

так, з оцим згоден на всі сто.

працювати не соромно, соромно не працювати.

щодо вантажників - якщо чесно, не цікавився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі ту філософію розводять, а я дам невеличкий, а все ж заробіток, якщо не цураєшся розповсюдити рекламу, відпиши в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...точно, в університеті, а що викликає подив?
:) ти ще перепитуєш?! Подив викликає кількість помилок в тексті :) Сумніви беруть про "філолога" ;)

P.S. Не хтів розвивати тему (тим більше, що не стосується топіка) але ж ти перепитав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...точно, в університеті, а що викликає подив?
:) ти ще перепитуєш?! Подив викликає кількість помилок в тексті :) Сумніви беруть про "філолога" ;)

P.S. Не хтів розвивати тему (тим більше, що не стосується топіка) але ж ти перепитав :)

ніхто так як філологи не любить суржик!

що тут непонятного? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш знайти роботу пов'язану з філологією, то можеш спробувати фрілансинг: редагувати статті, перекладати, наповнювати сайти і т.д. Погугли, знайдеш потрібні сайти. Можливо, знайдеш щось підходяще ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш знайти роботу пов'язану з філологією, то можеш спробувати фрілансинг: редагувати статті, перекладати, наповнювати сайти і т.д. Погугли, знайдеш потрібні сайти. Можливо, знайдеш щось підходяще ;)

пройдений етап!

гуглив і шукав, одні вимагають досвід роботи і повну зайнятість, інші пропозиції пахнуть лохотроном, бо вимагають гроші наперед нібито на необхідні матеріали, пересилку і т.і.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гроші наперед - 100% лохотрон! завжди і всюди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так а я про що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пройдений етап!

гуглив і шукав, одні вимагають досвід роботи і повну зайнятість, інші пропозиції пахнуть лохотроном, бо вимагають гроші наперед нібито на необхідні матеріали, пересилку і т.і.

Значить не там шукав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може і так. але з усіх тих, з ким я зв'язувався (писав на імейл чи дзвонив) нікому потрібним не був.

врешті-решт, я і далі не припиняю пошуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може і так. але з усіх тих, з ким я зв'язувався (писав на імейл чи дзвонив) нікому потрібним не був.

Можливо, ти саме той, хто їм потрібен. Треба ще правильно себе подати, висвітлити свої найкращі якості. Спробуй позалишати на фріланс-сайтах оголошення зі своїми контактами, колись може і позвонять)) І для початку було б піти на стажування: отримаєш необхідний досвід. Спробуй наголосити, що головне для тебе не гроші, а отримати знання.

І ти казав, що твоя професія - "філологія", а от для мене це дуже розмите поняття. Я не розумію чи ти вчишся на вчителя укр. мови, чи ти вивчаєш іноземні мови і взагалі, що ти конкретного можеш робити по спеціальності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...