adebt Опубліковано 1 Березня, 2012 в 10:44 #1 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 10:44 В зв’язку з тим, що на ПАТ «Волинь-АВТО» знову звільняється вакансія системного адміністратора відкрито пошук нової кандидатури. Вимоги: вік від 23 років досвід роботи порядність відповідальність (якщо не вдається вирішити проблему зходу — не ховати голову в пісок, і казати що проблеми немає) комунікабельність (колектив великий і спілкуватися доведеться з різними людьми) та чемність налаштованість на довготривалу співпрацю — громадяни, які хочуть десь пересидіти 3-6 місяців, можуть не турбуватися і спокійно продовжувати займатися своїми справами вміння швиденько в’їжджати в ті задачі, які ставить керівництво не мати страху ставити уточнюючі питання, щоб не доводилось потім червоніти вміння коректно розставляти пріорітети задачам Чим доведеться займатись: ну перш за все адмінити машини і сервера — трохи більше 50 машин (на робочих машинах ХР профешнл, на серверах 2003 та FreeBSD) проблеми можуть бути різні: від глючного специфічного софта до "а в мене такого раніше не було-о-о-о" і “а в мене прінтер не друкує” і т.п. ставити і налаштовувати специфічний софт (знання хоча б базової англійської/неміецької мови згодиться) тримати в порядку мережеве обладнання і серверну кабелі ніхто тягати не буде — для цього є підрядчик, головне вміти поставити задачу телефонія — на рівні вміння перезагрузити АТС для любих проблем з телефонією є підрядчик (той самий, що займається прокладкою кабелів) периферія — з тонерами і картріджами колупатися не доведеться. Десь щось закінчилось - поставив підміну, а картрідж потарабанив на заправку. Фірма, яка нас обслуговує, в курсі що там і як ремонт периферії виконує та сама фірма, що й заправляє картріджі закупка та ремонт техніки — фірма-постачальник теж присутня і на всі заявки реагує досить швидко. Їздити за товаром не доведеться, все підвозять під офіс. знання 1С:ТіС (торгівля і склад) на зачаточному рівні. Доведеться тільки виконувати самі примітивні процедури. слідкування за поштовим, веб та фтп-сервером, нарізати на болванки бекапи баз і т.д. підтримувати в робочому стані філії (раз в місяць-два з’їздити глянути, що там і як) Більш детально про фронт робіт розповім на співбесіді. Умови праці: біла зарплата (орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати), яка точно буде зарплата залежить від вашої співбесіди з директором або головним інженером робочий день з 9.00 до 18.00 (бажано не спізнюватись і не стояти в 16.55 в низькому старті на виході ), в розпорядку роботи можуть бути зміни окремий кабінет нормальні меблі нормальна машина мобільний телефон з передоплаченою сумою кондішн сервера не стоять під вухом, а в окремому приміщенні література (що потрібно, то все докупляється без проблем) всі соціальні радості: відрядні, лікарняні, відпускні, дикретні і т.д. Нюанси: резюме бажане, але живої розмови воно не замінить 100% будуть 2 співбесіди при прийомі: 1 зі мною, 2 з керівництвом наявність трудової книжки (або її копії) на співбесіді — обов’язкова якщо за останній рік ви вже 2 рази міняли роботу, то думаю, що писати/дзвонити не варто змога вийти на роботу за 2 тижні — обов’язкова “пріходящій” начальник відділу (тобто я ) Я маю на увазі, шо чим краще ви будете виконувати свою роботу, то тим менше в мене буде причин з’являтися в офісі і капати вам на мізки якщо маєте права, то це стане вам в пригоді дискримінації по статі претендента не буде Контакти: писати на [email protected] дзвонити: +380 67 334-31-92 або +380 95 26-26-897 Велике прохання: всіх бажаючих пофлеймити і розказати, що хтось неправильно живе — проходьте в розділ ”Флейм”. Дякую. P.S. Женя, послідкуй, за порядком в цій темі, будь-ласка. Дякую.
Barugan Опубліковано 1 Березня, 2012 в 12:05 #2 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 12:05 адміни самі йдуть? Чи ви їх звільняєте? Бо за короткий час, це не перше оголошення про вакансію...
adebt Опубліковано 1 Березня, 2012 в 12:39 Автор #3 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 12:39 адміни самі йдуть? Чи ви їх звільняєте? Бо за короткий час, це не перше оголошення про вакансію...Важко назвати 4 роки коротким часом. Системні адміністратори звільняються самі. Перший сис. адмін вирішив викладати в ЛНТУ і повернувся на рідну кафедру. Женя, маючи величезний досвід, пішов (про що я шкодую) на вищу заробітню плату, останній працівник набравшись за рік досвіду знайшов роботу в столиці і переїжджає туди.От і все.
Adeon Опубліковано 2 Березня, 2012 в 08:21 #4 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 08:21 Как первый админ, добавлю, что условия работы действительно хорошие. Большой плюс, что полностью оплачиваются не только командировки, но и обучение, которое проводится регулярно и вы сами выбираете на какие курсы, из предложенных, можете поехать, но не свыше лимита за год (в мое время это было не менее 5 тренингов за год, по 2-5 дней на каждое занятие).P.S. Я ушел по собственному желанию, так как предложили работать в ЛНТУ и на то время за более высокую заработную плату.
santa11 Опубліковано 6 Березня, 2012 в 21:48 #5 Опубліковано 6 Березня, 2012 в 21:48 Почитав... описано гарно... і доступноОсобливих навиків не потрібно що не знаєш за місяць-два можна подоганяти...шкода що малувата зарплата (якраз на описаний об"єм роботи)...можна було б потроїти нагрузку і підняти з/п.
adebt Опубліковано 7 Березня, 2012 в 10:44 Автор #6 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 10:44 Почитав... описано гарно... і доступноОсобливих навиків не потрібно що не знаєш за місяць-два можна подоганяти...шкода що малувата зарплата (якраз на описаний об"єм роботи)...можна було б потроїти нагрузку і підняти з/п.Срочно побіг піднімати нагрузку і зарплату. Дитсадок якийсь бляха-муха.По темі: всім дякую за увагу, системного адміністратора зайнято. Вакансія закрита.
reaktor88 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:20 #7 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:20 100% кидалово,очевидно кидки відбуваються в плані з/п,читайте уважно те що вони шкрабають,а отже "біла зарплата (орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати), яка точно буде зарплата залежить від вашої співбесіди з директором або головним інженером" виходить обовязки ви матимете ті ж а з/п може бути в рази нижчою...вот тут і подвох, аби вас не киданули,раджу на такі "горе вакансії" не звертати уваги взагалі!вакансія реально попахує кидаловом....
CosmoPilot Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:24 #8 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:24 Хтось піде в баню...По темі, я б пішов і на 1000грн., просто щоб навчитись деяким вищеописаним пунктам. Прошу вибачення за флуд
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:33 #9 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 13:33 шкода що не берете нікого в помічники. досвід ніколи нікому не був лишній
adebt Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:28 Автор #10 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:28 100% кидалово,очевидно кидки відбуваються в плані з/п… В тебе там як, з головою все нормально? Прийшов тут, панімаєш, і вивів всіх на чисту воду. Я балдєю. Тут на форумі сидять 2 з 3-х останніх адмінів. Розпитай в них про зарплату, умови роботи і кидки, Шерлок Холмс, ти наш. Новий адмін, доречі, теж тут часто сидить, так що через місяць і в нього можеш поцікавитися про з/п. Хтось піде в баню... По темі, я б пішов і на 1000грн., просто щоб навчитись деяким вищеописаним пунктам. Прошу вибачення за флуд Повір, 1000 грн. це дуже мало, щоб проводити фактично місяць безвилазно в офісі з 9 до 18. Ну і, до того всього, людина треба, яка вже щось вміє. В мене просто реально немає часу, щоб когось вчити. В офісі буваю рідко. шкода що не берете нікого в помічники. досвід ніколи нікому не був лишній Це так, але можна на це глянути і з іншої сторони. Ніхто не захоче в помічниках ходити задарма, хоч якусь оплату людині дати треба. А зараз не ті часи, коли є лишні фінанси. Тим більше, що штатний розпис затверджений в головному офісі корпорації, а незареєстровану людину ніхто в офісі тримати не буде, бо фірма “біла”.
Zheny@ Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:55 #11 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:55 reaktor88, відправляється в РО за флуд. а 14 днів. Всім іншим попередження на майбутнє. Без флуду. Бо відправитеся вслід за ним. Я, як попередній адмін вищеописаної фірми заявляю. 10 000% ніякого кидалова немає. Повірте сидіти в кабінеті і слідкувати, щоб все працювало - не потрібно мега знань і супер здібностей. Так, ЗП, можливо, не така висока, як хотілося б. Яле на той рівень, що необхідний - цілком гідна. Великий плюс - біла. Як і всі соц. блага. Так кабінет окремий. Так із Кондішеном. Так дають мобілку із передплаченою на місяць сумою. Виговорив більше - утримали з ЗП. Все просто. Є своя специфіка. Якщо потрібно вийти у вихідний (підприємство буває працює в черговому режимі) - не морозитися. А приїхати - і вирішити проблему. Щодо "ЗП залежить від співбесіди". То тут усе просто. Чим вищий Ваш рівень знань - тим більше шансів отримати вищу ЗП. Звісно, якщо ви вмієте ставити вінду зі ZVER DVD. То ваша ЗП вище 1500 не оціниться. Якщо ж ви ще й маєте навики роботи в 1С. То плюс вам в карму і 1000 до ЗП. Якось так За темою слідкую я особисто. пости почищу.
adebt Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:58 Автор #12 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 14:58 Я, як попередній адмін вищеописаної фірми заявляю. 10 000% ніякого кидалова немає…Дякую, Женя.P.S. Заодно тему можна закрити. Працівник знайдений. Всім дякую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.