Перейти до змісту

Квартира чи будинок за містом,що краще?

fermer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А що ж той собачка 5 днів їстиме? :_27:

як буде собачка - тоді щось й придумаємо :0004:

можу запропонувати Бецик - дворянин, їсть все а що не зїсть - закопає і потім зїсть

http://board.lutsk.ua/topic/91019-shenjata/page__pid__1052548302#entry1052548302

Опубліковано

А що ж той собачка 5 днів їстиме? :_27:

як буде собачка - тоді щось й придумаємо :0004:

можу запропонувати Бецик - дворянин, їсть все а що не зїсть - закопає і потім зїсть

http://board.lutsk.u...entry1052548302

Їсть все 2 рази на тиждень? Чи їсть все, хто попадає, і годувати не треба? :_02:

Опубліковано

це я в підтвердження того, що собака, яка живе в домі - дуже привязує господаря... Навіть поїздка на Світязь, не кажучи про багатоденне відлучення, створює проблему з годуванням собаки (будь-хто не зможе цього зробити, а тільки ті, кого пес знає)...

Опубліковано

А як щодо Таунхаусу?

5-7 двоповерхових будинків в одну лінію з гаражем та спільним пдвір,ям, майданчиками, городом-клумбами,

в Луцьку фактично.

Это тоже отличный вариант. Мы сейчас в таком живем, котеджне містечко "Фільварок", вроде как не в самом городе, но вокруг цивилизация, супермаркеты, школы, садики, маршруток много, которые отвезут в любую часть города. За окном нет шума машин, мама когда ко мне приходит, удивляется как у нас тихо. Ребенка не страшно отпускать одного в школу, на музыку. Cвоего дворика нет,но есть место для шашлыка, огороженное заборчиком)))Соседи хорошие и их мало))) Я всю жизнь до замужества прожила на 9 этаже и мне непривычно было перебираться даже в такой вариант)Муж всю жизнь жил в частном доме и в квартиру не хотел, ну вот и нашли "золотую"середину)Но он все равно о доме мечтает, но я бы не рискнула жить с детьми далеко от города, а без авто это вообще не вариант. И еще, что меня больше всего пугает в своем доме да еще и не в городе, это оставаться ночевать в нем одной с детьми, это стремно. Зато куча плюсов было перечислено выше) Успехов вам в принятии решения и пускай оно порадует вас обоих и ваших деток!

Опубліковано

В мене просто є задум зібрати 5-6 однодумців і побудувати таке житло, де кожен зможе зпланувати свій дім та спільний двір.

Коли будинки стоятимуь один до одного, економиться місце ,тепло та будматеріали.

Опубліковано

В мене просто є задум зібрати 5-6 однодумців і побудувати таке житло, де кожен зможе зпланувати свій дім та спільний двір.

анріал

Де багато господинь, то ту хату хоч покинь.

Опубліковано

Так мова йде просто про сусідні будинки, в кожному своя хазяйка!

Так мова йде про спільно облаштоване подвір"я)

Опубліковано

В різноманітних таунхаусах та й звичайних багатоповерхівках теж більшій чи меншій мірі спільні двори, прибудинкові території і нічого уживаються якось люди, завжди можна знайти компроміс і порозуміння!

Опубліковано

Тому й кажу про людей близького характеру.

Це Ваша точка зору, поки з цим не зіткнулись.

Жінки до цього ставляться прискіпливіше. Чоловікам переважно пох..

Маю практично спільне подвір"я з свекрухою. Вона любить квіти, яких я терпіти не можу. Чоловік хоче завести собаку, якої не терпить свекруха. Їй треба паркан-сітка, щоб видно було ЩО на дорозі робиться. Ми ж хочемо високий глухий паркан, щоб заховатися від зовнішнього світу. І т.п. )))

Наскільки б близькими не були по життю - кожен буде відчувати себе господарем і старатись зробити по своєму.

Опубліковано

В спільному дврі можна розмістити нормальну баньку, бесідку з шашличницею, клумбу , город, навіть і басейн.

Опубліковано

В різноманітних таунхаусах та й звичайних багатоповерхівках теж більшій чи меншій мірі спільні двори, прибудинкові території і нічого уживаються якось люди, завжди можна знайти компроміс і порозуміння!

Там пристосовуєшся, бо це завєдомо (не знаю як ураїнською) спільне.

А тут - інакше.

В спільному дврі можна розмістити нормальну баньку, бесідку з шашличницею, клумбу , город, навіть і басейн.

Та хіба ж я проти???

Дай Бог, щоб у Вас все вийшло.

Опубліковано

Так слава богу живу окремо від батьків з обох сторін, але якщо б жив би разом думаю домовлявся б якось. Як і в повсякденному житті вирішував би все розмовами та переговорами, десь вони мені уступили, десь я їм от і все. Треба вміти домовлятися і не "ставати в позу".

Опубліковано

Так слава богу живу окремо від батьків з обох сторін, але якщо б жив би разом думаю домовлявся б якось. Як і в повсякденному житті вирішував би все розмовами та переговорами, десь вони мені уступили, десь я їм от і все. Треба вміти домовлятися і не "ставати в позу".

Так і в нас на різні сторони, але вихід на дорогу - один.

Звичайно, що ми не сваримось і не б"ємось. Ми вирішили, що наша ділянка стане значно меншою від запланованого (бо свекруха тут все-таки довше живе), але з глухим парканом , без квітів і з собакою)))))

Опубліковано

І

Який розір землі має бути для 5-6-ти будиночків + хоз. споруди? Мабуть не малий, і не набагато буде дешевше ніж купувати кожному окрему.

В такому випадку може краще будувати к-лька поверхівку?

Опубліковано

А на якій площі розміщена Коста Брава,139 квартир?

Зверніться до архітектора - думаю він порахує скільки треба:)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ми обрали будинок за містом.Хоча є певні незручності їздити на роботу в зимовий період,але це порівняно ніщо із усіма перевагами власного будинку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...