Перейти до змісту

ЛУЦЕНКУ ДАЛИ 4 РОКИ

drap

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я тобі не про "гості" писав. Ти прекрасно розумієш, про що я. Коли людина в процесі і перебуває у відчаї, то плюнути - це найменше в такій ситуації, що він може зробити. Особливо, коли будь-які законні засоби згідно КПК не діють. Або ці засоби суд просто не "помічає".

На рахунок цього:

ну а якщо я троль - соррі, але ти точнісінько такий самісінький троль, тільки кон'юнктурний :D
- бачу, що ти майстер по роздаванню "ярликів", ти їх тут, на борді, багато пороздавав. Це багато про що говорить і характеризує тебе. Ну да ладно. Засім і покончім.
  • Відповідей 154
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Smith, я пропоную брейк наступним формулюванням - "коли людина у відчаї з неї лізе її внутрішнє нутро", згідний? Не всі ж плюються, образний ряд далі продовжувати не буду, занадто тема хитка.. Так от ти розумієш його відчай, а Енді висміює його внутрішнє нутро.

На Соломона не тяну, але спір "ніачом"..

А хочете помахатися шашками словоблудства є багато достойніших тем))

Опубліковано

От читаю-читаю цю словесну дуель і чогось мені казка згадалася.Пам'ятаю був в молодшій групі і няня на сон читала.А казка про двох цапів,один чорний,інший білий.Як зійшлися на кладці і не могли розійтися.Ще хтось пам'ятає її?

Опубліковано
Smith, я пропоную брейк наступним формулюванням - "коли людина у відчає з неї лізе її внутрішнє нутро", згідний? Не всі ж плюються, образний ряд далі продовжувати не буду, занадто тема хитка.. Так от ти розумієш його відчай, а Енді висміює його внутрішнє нутро.
Гарно сказав. +500!!!

На рахунок "відчаю". Був в мене клієнт - мав 7 ходок, які тягнулись ще з часів СРСР. Він прекрасно розумів, що "сяде" і восьмий раз. Питання було тільки в санкції, тобто скільки років він реально отримає - це питання його найбільше непокоїло і, можна сказати, дійсно доводило до відчаю, бо ще були питання і на досудовому слідстві. Я з ним переговорив на цю тему, і ми зійшлись на деяких питаннях та лінії захисту. Перед початком процесу, що б якось "розрядитись", він почав "прикалуватись" над прокурором, і до речі, досить смішно. Але я все одно його попросив цього не робити. Він каже, що не дивлячись на всі його попередні "отсідкі", він все одно хвилюється і доведений фактично до відчаю, бо справа була не дуже серйозна і він розуміє весь ідіотизм ситуації. І як його знайомі на "зоні" на це прореагують. Що б не засміяли.

Це я про те, що кожен реагує по своєму на кожну певну ситуацію.

А хочете помахатися шашками словоблудства є багато достойніших тем))

Zeuss, так я вже і написав:

Засім і покончім.
Опубліковано
Ko3bMa, хватить тролити і оффтопити, вже аж занадто.

"аж занадто" це срач і фалометрію розводити на рівному місці <_<

Опубліковано

Проблема що він і цього разу не зрозумів. Тобто "відчай" відбувся, але винить він зовсім не себе :)

Суть уцього цього кардєбалєту зовсім в іншій площині. Багатоходівка з самого початку прорахована фігово + я так думаю косяки з обіцянками (які не були дотримані).

Мало того, партійна каса апазіцонерів зараз в руках таких людей, яким не вигідний "герой-мученик".

"И падал он вниз стремительным домкратом"

Ну і відкрию тобі страшну тайну - для усіх без винятку (навіть махровеньких) біомаса то електорат, а не народ і піпл должен хавать)

Опубліковано
Ну і відкрию тобі страшну тайну - для усіх без винятку (навіть махровеньких) біомаса то електорат, а не народ і піпл должен хавать)

але тільки біомаса з правом голосу ;)

Опубліковано

Якесь, прямо, НЛП через рядки часопису "2000" пройшло :)

Або якась особиста злоба.

Енівей, спорити не буду.. тим паче в питанні демократії, бяка рідкістна. Ми зрозуміли що ти детально ознайомлений з біо Югчика і можеш апелювати цим. Фініта.

Опубліковано

Хрущов стукав черевиком по трибуні в ООН,Єльцин грав німцям на балалайці(тверезий?),Клінтон взагалі вишивав по дорослому., вони люди і нічого людське їм не чуже.

Зате Луценко на засіданні кабміну міг відкрито заперечити тодішньому президенту (хотів би я побачити це зараз).І при ньому не булр нальотів на банки з 5ма вбитими та штурмів терористів загонами по півтисячі міліції.Про маскишоу на бізнес взагалі мовчу.

Звісно він не ангел, але зараз більше зло осудило менше зло і це очевидно всім.

Окрім тих, хто читає 2000 та пише Україна з маленької букви.

Опубліковано

і таких прикладів можна знайти тисячі і сотні тисяч -

тим часом тільки в одній країні світу - живуть дибіли, для яких це є показником.

Це просто по Фрейду, хто як до країни ставиться, з такої літери і пише...

Опубліковано
ці вибори він курить бамбук, а потім за 5 років динозавром піде в хісторі.

Погодьте, не торопите события, ему ведь только 47 лет... понятно, что сегодня совсем другие времена и другие политические приёмы, чем, допустим, лет 30 - 40 назад, но всё таки исторические факты на лицо: были случаи, когда политзаключенные и через 10 - 15 лет отсидки если даже и не возвращались в элиту политического котла, то, по крайней мере значительное влияние имели..

я не историк, и могу ошибаться, просто моё имхо..

Опубліковано

Не викручуйся, одне діло лого, а друге письмовий текст..Вся твоя внутрішня свобода закінчується обємом протигаза на голові.

Цвяхів дісно нема, випали.

Опубліковано

Енді, а глянь-но, хто підтримав глибокозмістовний пост № 76?

який тонкий англійський гумор, Ви не знаходите?)))

Опубліковано

і, визнаю, ти таки цією свобою якраз користуєшся на повну -

війна гостроконечників з тупоконечниками.

Чую, брате, шо буде війна

Холодна і мокра, довга і зла

Квадратні на круглих будуть іти

За то шо ті рівні, як їх не крути

(с) Скрябін

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Європейський суд визнав незаконним утримання екс-голови МВС України під вартою й фактично назвав його політичним в'язнем

http://news.liga.net...eyskomu_sud.htm

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...