Перейти до змісту

фарбування автомобілів

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт всім

Пропоную повне та часткове

фарбування автомобілів. Є

фарбувальна камера. Вартість

фарбування однієї деталі від

820грн. В цiну входить:

підготовка до фарбування,

фарбування, поліровка,всі

необхідні матеріали крім

фарби. Також виконую

антикорозійну обробку,

ремонт бамперів та захисну

поліровку кузова.

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вибачте, за адресу забула...

Мій тел. 0999086252. Дзвоніть, якщо потрібно.

адреса майстерні

луцький р-н.

С. Воротнів

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Повне фарбування авто виробництва СССР за 4200грн з матеріалами та полїровкою. Власникам волги невеличкі скидки)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Повне фарбування авто виробництва СССР за 4200грн з матеріалами та полїровкою. Власникам волги невеличкі скидки)))

А если я люблю волги но езжу на дэу? :)

Машина 2007 года. за это время покрылась паутинками, сколько будет стоить полировка что бы дать краске первоначальный вид? Лучше в личку ответить.

з.ы. 24ки нравятся

Опубліковано

На капоті на самому краї відколюється фарба, вже відкололась десь 5х5 см, яка ціна буде локалізувати проблему і пофарбувати ?

Опубліковано

потрібно дивитись машину, може там з всього капота знімати прийдеться. Якщо ні то вам обійдеться в 470грн зі всіма матеріалами й поліровкою включно

• 2 тижня потому...
Опубліковано

прийшла весна, пора приводити своє авто в порядок. Пропоную абразивно-захисну поліровку за 950грн, та захисну за 700грн.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

з першого листопада ціни на фарбування знижуються.

1 деталь, акрил-450-550грн плюс фарба

1 деталь, металік-500-650грн плюс фарба

точкове та часткове фарбування деталі-100-300грн плюс фарба

решта необхідних матеріалів входить в ціну.

Поліровка-60-90грн деталь

антикор днища-450грн,

антикор арки,4шт- 120грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

заз 965 повна покраска і поліровка??? коли можна і скількі коштує.... відповідь в пп...

• 5 місяців потому...
Опубліковано

розпочинаємо новий фарбувальний сезон. Ціни минулорічні. Оскільки існує черга на місяць, прошу звертатись заздалегідь.

Опубліковано

нічого нового))) вирізати, вварити, зашпаклювати, покрасити. По цінах тільки приблизно: від 900 до 1400 за роботу та матеріали крім фарби одна арка. Може там манюсінька дірочка, а може добрячий шмат прийдеться вирізати

• 3 місяця потому...
Опубліковано

займаэмось вирівнюваням вмятин на авто без пошкодження фарби у луцьку.кого цікавить пишіть дзвоніть тел в контактах.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Добрий день!!! Скільки буде коштувати пофарбувати 4 титани в сірий металік??? Можливо їх треба бде ще трохи зачистити!!!

post-9410-0-89150800-1377689537_thumb.jp

• 5 тижнів потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

а власник Жигуля залишився не зовсім довольний!!!!!!!!!!

а власники Жигулів завше не зовсім довольні - прижене убрати вмятинки/ржавчинки/царапинки і освіжити фарбу, а потім докулупується чого зазорів немає, чого двері не як в Мерседесі закриваються....

Опубліковано

А власник жигуля мав під'їхати)))) звісно не все вийшло ідеально. Я мала необережність порадити підбір. Фарба, яку привезли виявилась бракованою. Й замість частково підфарбувати прийшлося перекрасити жигуля по вікна. Витратити додатково матеріали,час. Збитися з графіка. Й все за ту саму суму про яку домовлялися. Хоча могла спокійно сказати "це ваші проблеми, доплачуйте" . Але це не в моїх правилах. Та й власники настільки хороші люди, настільки бережуть своє авто, що мені хотілося зробити якнайкраще, навіть собі у збиток.

В результаті власник жигуля за2000грн отримав майже повністю пофарбоване авто,крім криші й багажника й повністю відполіроване. Й це за роботу та матеріали. Так що гріх жалітися.

Й шановні власники жигулів, москвичів,таврій й інших коритець надцятого року випуску. Ціна 3000грн, яку я беру за підготовку й повне фарбування вашого авто не космічна. Й не повинна відполіровувати все авто, бо там кілька пилин або кратерів, якщо попередньо про це не домовлялися.

Будь-ласка, точно формулюйте, що саме ви хочете. Коли кажете"по версі покрасити" не кажіть потім" чого біля мотора не покрасила?" або" ще разом пройоми й багажник красьнеш" це ж море додаткової роботи.Й зовсім інша ціна.

я не завод виробник. Я не можу зробити деталі рівнішими,ніж їх на заводі зробили.Взагалі то можу, але ж кожного разу чую" тільки шпаклівки поменше" . Й матеріали,щоб були подешевше. Але щоб машина після фарбування років 5 щонайменше блищала й не ржавіла. Ну не буває так!

Й останнє. Коли женете авто на покраску будь-ласочка, помийте його! Кожного разу я витрачаю на це пів дня. Жигуль,що зверху на фото був єдиним,господарі якого зробили все, щоб мені було зручно працювати, за що їм дуже дякую.

Я не супер пупер майстер, в мене теж не завжди все виходить,прошу поставитися до цьго з розумінням.

Вибачте,якщо трохи грубо...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...