Перейти до змісту

Вибір ПК на основі mini/micro ITX.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так. Хотів купити дитині компа. Не хочу великого копуса і мега потужностей.

Хотів таку штуку, щоб вчепити на монітор. Вчепити туди безпровідне все, що можна (клава, миша, мережа).

Цікавить готове рішення. Або ж по комплектуючим:

мамка+проц

память

і т.д.

ну і відгуки тих, хто має.

Опубліковано

Якщо не потрібно мега потужностей - мій вибір за мобільними рішеннями.

Можливо не зовсім те, але є такий досвід:

Нетбук (комплектація на свій смак і статок, ВТ обовязково) + клава, миша, монітор (в мене по суміснитву '22 Монітор+ТВ).

Результат - розвиваючі прогами та ігри при помірному дозуванні (про "весселу ферма" мовчу). Дитина 8 років - політ нормальний.

Опубліковано

Нет/ноутбук не піде. Малий може десь ненароком скинути чи забрати. потягнути. А у варіанті Неттопа - прикрутив до моніка - і все. Монітор можна і вище десь поставити.

Опубліковано

Дитині нетбук, і ноутбук не радив би взагалі, тому що очі це головне, тому потрібний якісний і великий монітор, щоб дитина правильно сиділа за ним, а то деякі ноутбуки поларять і дитина лежачи за компаом сидіть чи в позі "зю".

Але нет топ. то все єрунда як на мене, не апгрейтиться і ціна "кусаюча", можна скласти компа по типу мініATX тоді і системник буде маленьким, такі є HP

друг такий собі купив, і задоволений (маленький, безшумний і потужний) http://www.ebay.com/itm/HP-dc5750-SFF-PC-80GB-1024MB-AMD-2-40Ghz-Vista-Business-Installed-COA-/330687922201?pt=Desktop_PCs&hash=item4cfe894019

Ссилка просто як приклад.

Опубліковано

Щодо процесора - то не апгрейдиться. память доставляється/міняється (в межах материнки).

Відео доставляється РСІ-Е. .

Опубліковано

ну, от я дивлюся саме на цей варіант.

1700 + 250 грн (память 2 Гб) + 600 грн вінт ( 250-320 Гб) + 250 грн (безпровідна клава/мишка ) і того = 2800 грн за все.

Цілком прийнятне рішення. Можна здешевити за рахунок мишка/клава. І втиснутися в 100 (чи в 50 грн) за клаву=мишку.

Якщо взяти НЕ новиі вінт та память - то в 2100-2200 можна вкластися.

Навіть за 2 000. Для перегляду навіть HD 1080p відео та ігор типу "Веселая ферма" чи "пошук предметів" від Алавар - за голову.

Опубліковано

Можливо зацікавить ... в темі Dell SX270 або GX 745, 6 місяців гарантії, гарантую відмінну якість, контакти в темі

Опубліковано

А чому б самому не зібрати?

Вийде:

а) дещо потужніший (D525 Atom відпочиває)

б) по фінансах дешевшим.

в)1080р потягне аж бігом, в т.ч. прості ігри, на вбудованому адаптері Radeon 6310

г) простота і зручність заміни комплектухи\апгейда

Цілком файний варіант отакий:

msi%20E350IA-E45%202.jpg

CFI%20CBI%20A8989BR%20150W%20Mini%20ITX%20Matted%20black%20Red%205.2%20ODD%203.5%20HDD%201%2080%20FAN%202%20USB%20Audio.jpg

RAM HDD, DVD - можна легко поставити ті що є під рукою

Вцілому буде тиха, шустренька машинка з малим споживанням електроенергії

20090609111109196407000000.jpg

Опубліковано

Цікаво, але не хотів корпуса такого, хотілося саме таке, щоб сховати за монітором. :)

Я вже рахував. Там можна і ДУЖЕ потужну машинку зібрати. (Відповідно і дорогу).

Приклад:

1) Процесор Intel Core i3-2100 3.10GHz LGA1155 BOX - 900-1000 грн.

2) Материнська плата Intel Socket1155 iH67 BLKDH67CFB3 Mini-ITX - 1100 грн.

3) Модуль пам'яті DDR III 2048MB PC3-10600 G.SKILL Original (1333MHz) (2 шт) - 220 грн

4) Корпус Logicpower S605BK Black 400W Mini ITX Build-in Card reader(MS/MMC/SD) - 400 грн

5) Вінт під рукою. любий.

6) Крім того, можнв доставити відяху.

Але базова (без вінта) конфігурація буде десь - 2700 грн. Так, туди навіть 2600К стане :) І GeForce GTX570 with CUDA MSI N570GTX також.

Але я хотів маленький, зручненький і готовий. Я вже буду думати собі над заміною корпуса та материнки. Десь через рік. Хай-но вийдуть дешевші моделі 2011 сокета.

Опубліковано

Тай той же AMD e350\Atom based nettop можна впакувати і в такий корпус

:)

top.jpg

rear.jpg

Блок живлення прийдеться ставити типу Pico PSU

picoPSU.jpg

Зате в результаті - ультракомпакт, який можна пристроїти ззаду на Vesa\сховати\перенести на балкон :)

Правда це варіант для тих - хто хоче отримати хендмейд продукт\ не боїться попрацювати руцями.

Опубліковано

Руцями працювати не боюся. навіть цікаво. Немає часу :( Я б залюбки.

Я навіть принципово готових зборок не качаю (типу All-in-One, вінда офіс, і т.д.). Ставлю все по порядку. Як книжка пише. Отримую моральне задоволення.

Про зборку ПК вже й казати годі. то цілий ритуал.

Але наразі, час каже - бігом.

Опубліковано

Deemon, не зрозуміло як всередині відбуватиметься рух повітря - ніде не бачу отворів. Можливо через погану аеродинаміку корпуса виникатиме додатковий шум.

Опубліковано

Тепловиділення того ж AMD - TDP=18w, ну ще трохи графічний адаптер, тихі та холодні :)

Ну нічого не заважає насвердлити дірок, як наприклад от тут:

4.jpg

Чи зробити корпус з полосочок акрилу чи оргскла, котрі збираються поперемінно (як на наступній фотці)

3.jpg

Обмеження : товщина гаманця, фантазія, прямота рук

Варіант сугубо дівчачого кастом-НТРС з добре відомим віртуальним персонажем :)

it1017971009.jpg

it1151030336.jpg

it1276522090.jpg

it1116873432.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...