alexbasf Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:23 #26 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:23 Кароче , не надо жаловаться , барыги - они и в африке барыги - не наубут , день зря ! Купил за 5 , продал за 500 (и в этом они соревнуются и хвастаются, обзывая покупателей лохами - это природа жидов) . Кто ТС мешал проверить телефон , вставив карту, проверить камеру и т.д. Ну прям как дети... Найти и обьяснить ! конкретно ! Я похожий телефон , только не 8-ми гиговый , взял на базаре с рук за 180 грн.
Vadimm Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:24 #27 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:24 Ну якщо вони знайомі чи друзі то сумніваюсь що дадуть його справжній номер. jeck - в групі "power users", сумніваюсь що він, маючи можливість, не надасть координати. Ттут звичайно нічого не доведеш, але наскільки мені відомо репутація в нього хороша, хіба поморозиться (в чому я дуже сумніваюсь) - але ми про це ніколи не дізнаємось. Залишається сподіватись лише на його сумління (звісно, якщо є можливість). За спрос не б"ють в нос, спробуй, а вдруг? Врешті-решт якщо дійсно друзі - то треба за них відповідати, так сказать тримати марку.
MANJAK11 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:31 #28 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:31 Кароче , не надо жаловаться , барыги - они и в африке барыги - не наубут , день зря ! Купил за 5 , продал за 500 (и в этом они соревнуются и хвастаются, обзывая покупателей лохами - это природа жидов) . Кто ТС мешал проверить телефон , вставив карту, проверить камеру и т.д. Ну прям как дети... Найти и обяснить ! не треба тут всiх пiд одну гребiнку гребсти, бо назвете, наприклад, свою професiю i зi старту вам з десяток негативних нюансiв носiiв вашоi професii назвуть, а якщо нема професii то ще з двадцять штук нюансiв про ледарiв та нероб
alexbasf Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:48 #29 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:48 Это вы про барыг или честных продавцов. Вот в чём разница - один продавая обманывает , "да бы втулить" , а другой практически выложит дело так как есть и предоставит выбор покупателю. Если сказал "манибэк" - значит "манибэк" . Я тоже могу дурить , но этого не делаю - зная , что обман может и вернуться На то я и специалист , что б оперировать реальными фактами...
Zevs_Isver Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:57 #30 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 15:57 если я говорю "манибек 7 дней" то это значит что покупатель может вернуть мне товар и попросить обратно деньги в течении 7 дней без объяснения причинну а если уж что то не работает как оговорено - то вообще слов нет
invited Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 18:55 #31 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 18:55 колись цьому ТС продавав телефон Nokia, пориюсь в памяті мо знайду номер
Jack Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:16 #32 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:16 Так шо може хто має справжній номер продавця trifoz,(Ігор) буду дуже вдячний.Є така. Віддам -дзвоніть 066 933 9666спробував сам перезвонити з цим номером галяк абонент не абонент іншого номера його не знаюпередивився всю переписку ПП там пусто соррі ((
EleKtrik Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:50 #33 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:50 если я говорю "манибек 7 дней" то это значит что покупатель может вернуть мне товар и попросить обратно деньги в течении 7 дней без объяснения причинну а если уж что то не работает как оговорено - то вообще слов нетА хіба манібек це повернення без пояснення причини? Завше думав, що він можливий лише за находженням покупцем в придбаному товарі якихось дефектів, проблем з функціоналом, характеристик, що невідповідають заявленим, тощо?
Sharp Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:23 #34 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:23 если я говорю "манибек 7 дней" то это значит что покупатель может вернуть мне товар и попросить обратно деньги в течении 7 дней без объяснения причинну а если уж что то не работает как оговорено - то вообще слов нетЯк будеш авто продавати, пиши в ПП!!!
Zevs_Isver Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:27 #35 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:27 А хіба манібек це повернення без пояснення причини? Завше думав, що він можливий лише за находженням покупцем в придбаному товарі якихось дефектів, проблем з функціоналом, характеристик, що невідповідають заявленим, тощо?не понравился - достаточная причина, нечего человека насиловатьесли я говорю "манибек 7 дней" то это значит что покупатель может вернуть мне товар и попросить обратно деньги в течении 7 дней без объяснения причинну а если уж что то не работает как оговорено - то вообще слов нетЯк будеш авто продавати, пиши в ПП!!!что бы продать что то не нужное - нужно сначала купить что не нужное (с)Матроскин
Zub Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:30 Автор #36 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:30 Так шо може хто має справжній номер продавця trifoz,(Ігор) буду дуже вдячний.Є така. Віддам -дзвоніть 066 933 9666спробував сам перезвонити з цим номером галяк абонент не абонент іншого номера його не знаюпередивився всю переписку ПП там пусто соррі ((дякую за старання.
yuraa Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:42 #37 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 20:42 097 87 455 97 всі дружно дзвонимо на цей номерплюс зацепка єсть тут, на форумі модераторhttp://forum.lutska....ser/102-trifoz/
Zub Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:27 Автор #38 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:27 097 87 455 97 всі дружно дзвонимо на цей номер плюс зацепка єсть тут, на форумі модератор http://forum.lutska....ser/102-trifoz/ опа! а за це велике дякую! тількі якшо зараз дзвонити і сказати хто дзвонить то буде не абонент ше й цей номер, мені так здається, тут треба шось придумати...
alexbasf Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:31 #39 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:31 Активность горе-продавца поражает - игры и развлечения ! Так он с Вами играет и прикалывается видимо....
Zevs_Isver Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:35 #40 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 21:35 097 87 455 97 всі дружно дзвонимо на цей номерплюс зацепка єсть тут, на форумі модераторhttp://forum.lutska....ser/102-trifoz/на том форуме выдают модератора всем кто захочет..13 відвідувачів (за останні 15 хвилин)1 користувачів, 12 гостей, 0 скритих користувачів | Полный список по: останній дії або іменам користувачів
MANJAK11 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 22:30 #41 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 22:30 на том форуме выдают модератора всем кто захочет.. на те вiн, мабуть, i вiльний
Zub Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 07:33 Автор #42 Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 07:33 Ось його сторінка вкОсь в Однокласниках
Anonyme Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 18:00 #43 Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 18:00 він ще є на червоному форумі )
trifoz Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 12:51 #44 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 12:51 Ей харе перти на мене (не мій це телефон)..Zub -см. лічку
Zheny@ Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 13:27 #45 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 13:27 Ей харе перти на мене (не мій це телефон)..Zub -см. лічкуПоясни людям ситуацію, щоб всеп прояснити з "перших вуст". Скажи що і як.
Vadimm Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 14:52 #46 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 14:52 Поясни людям ситуацію, щоб всеп прояснити з "перших вуст". Скажи що і як. Щоб про тебе, як продавця, склалося правильне враження.
trifoz Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:56 #47 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:56 Насправді тему створив я (так мене попросили). І телефоном користувався я (все було в порядку, і ніяких глюків не замічав), так як в своєму тел. дав тріщину екран і сенсор не реагує на дотик (це не важливо). Телефон справді прислали моєму товаришу з Італії, і так він дав мені ним користуватись, щоб не лежав в нього без діла, а я на той час був без трубки..Два тижні тому, він сказав мені, що хоче телефон продати -запитав чи я не хочу? на ,що я відповів, -мій зараз в ремонті скоро мають зробити, тому навіщо мені викидати гроші.. Він запитався а за скільки його можна продати так щоб швидше, бо потрібні гроші? на ,що я відповів -600-700грн, на Борді.. Розмістив я оголошення і як завжди дав свій номер (хоч це було не правильно з мого боку), подзвонили покупці (я сказав що телефон не я продаю) вони, поставили в резерв і домовились про зустріч. На зустріч прийшов я з тим самим товаришем, чий телефон, він і каже -говори ти, тиж ним користувався, тай краще вмієш говорити з людьми! Я відповів -ладно як хочеш, але кажу є ще така штука як (гроші повертаюця), то щоб потім ти знав у випадку чого, він сказав , що йому зрозуміло, бо перед тим ще продавав він ноутбук, теж я допоміг із ствоенням теми на Борді, тоді все було добре, ніяких проблем зі сторони покупця.. (От і зараз я подумав ,що все буде так само- марно надіявся я). З покупцями зустрілись, ніби все їх влаштувало, ми погодились на манібек, товариш підтвердив, що телефон його і дійсно привезений із за кордону, вони поїхали і я з товаришем розійшлися, я по справах, а він до-дому так як мені сказав.. Гроші він забрав, так як телефон йому належав..А наступного дня я телефоную до нього щоб повідомити, про те що телефон хочуть повернути і гроші забрати, на що він мені відповів, я зараз в поїзді біля Української границі їду на -СанктПетербург, на роботу, ато вже два тижні як я мав бути там.. я приїду і розрулимо ситуацію!! заявив він.І тут я оху..їв, зрозумійте мене правильно, тому, що я не був в курсі, щодо того, що він їде на роботу!! І що тепер мені робити? Виходить, що я зробив добро своєму товаришу, а він мене під..ісрав, а я під..ісрав хороших людей, бо рахував, що буде все добре і розчитував на порядність товариша (хоч після цього який він вже мені товариш).. Ось так і виходить , що я ніби посрєднік-чи як? і спрос іде з мене.. Хоч не вперше щось продаю на Борді, і не тільки.. Всі задоволені, ніяких проблем. Тепер розумію, що краще перестрахуватись, і давати номер телефону реального продавця а не свій, менше дьоргати будуть, і відповідальності ніякої..Порадьте, що робити в такій ситуації? (хоч розумію що вчомусь і я не додивився)
Zub Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:06 Автор #48 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:06 Насправді тему створив я (так мене попросили). І телефоном користувався я (все було в порядку, і ніяких глюків не замічав), так як в своєму тел. дав тріщину екран і сенсор не реагує на дотик (це не важливо). Телефон справді прислали моєму товаришу з Італії, і так він дав мені ним користуватись, щоб не лежав в нього без діла, а я на той час був без трубки..Два тижні тому, він сказав мені, що хоче телефон продати -запитав чи я не хочу? на ,що я відповів, -мій зараз в ремонті скоро мають зробити, тому навіщо мені викидати гроші.. Він запитався а за скільки його можна продати так щоб швидше, бо потрібні гроші? на ,що я відповів -600-700грн, на Борді.. Розмістив я оголошення і як завжди дав свій номер (хоч це було не правильно з мого боку), подзвонили покупці (я сказав що телефон не я продаю) вони, поставили в резерв і домовились про зустріч. На зустріч прийшов я з тим самим товаришем, чий телефон, він і каже -говори ти, тиж ним користувався, тай краще вмієш говорити з людьми! Я відповів -ладно як хочеш, але кажу є ще така штука як (гроші повертаюця), то щоб потім ти знав у випадку чого, він сказав , що йому зрозуміло, бо перед тим ще продавав він ноутбук, теж я допоміг із ствоенням теми на Борді, тоді все було добре, ніяких проблем зі сторони покупця.. (От і зараз я подумав ,що все буде так само- марно надіявся я). З покупцями зустрілись, ніби все їх влаштувало, ми погодились на манібек, товариш підтвердив, що телефон його і дійсно привезений із за кордону, вони поїхали і я з товаришем розійшлися, я по справах, а він до-дому так як мені сказав.. Гроші він забрав, так як телефон йому належав..А наступного дня я телефоную до нього щоб повідомити, про те що телефон хочуть повернути і гроші забрати, на що він мені відповів, я зараз в поїзді біля Української границі їду на -СанктПетербург, на роботу, ато вже два тижні як я мав бути там.. я приїду і розрулимо ситуацію!! заявив він.І тут я оху..їв, зрозумійте мене правильно, тому, що я не був в курсі, щодо того, що він їде на роботу!! І що тепер мені робити? Виходить, що я зробив добро своєму товаришу, а він мене під..ісрав, а я під..ісрав хороших людей, бо рахував, що буде все добре і розчитував на порядність товариша (хоч після цього який він вже мені товариш).. Ось так і виходить , що я ніби посрєднік-чи як? і спрос іде з мене.. Хоч не вперше щось продаю на Борді, і не тільки.. Всі задоволені, ніяких проблем. Тепер розумію, що краще перестрахуватись, і давати номер телефону реального продавця а не свій, менше дьоргати будуть, і відповідальності ніякої..Порадьте, що робити в такій ситуації? (хоч розумію що вчомусь і я не додивився)закласти свої гроші, друг приїде віддасть, так як про глюкия повідомив зразу же через годину після покупки, додзвонитись до тебе не можна було, ждав 3 дні, на третій написав тут. як би ти був на звязку теми не було б.
trifoz Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:15 #49 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:15 На звязку не буду ще до 05.3.2012, бо тел. в ремонті. До 5-го обіцяли зробиити!
Zub Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:21 Автор #50 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 16:21 На звязку не буду ще до 05.3.2012, бо тел. в ремонті. До 5-го обіцяли зробиити! то давай через лічку якось домовимось про зустріч.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.