Перейти до змісту

Візор: Історія "Олег і Візор"

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підключився до світлану (www.svitlan.lutsk.ua). Подумав - "накінець то буде стабільний нормальний інет з яким можна і в лінейку і в КС пошпілити на малюньких пінгах..."

не тут то було...

Кабель проложив сам аж до свіча.. Прийшли, глянули шо конектор обжатий не так як у них прийнято, відкусили переобжали (про це дізнався уже пізніше)...

Я тим часом заключив контрак і привалив додому. вставляю кабель - інета нема...

Звоню - сказали приїдуть завтра. приїхали післязавтра. Оказується що ще я винен що неправильно все зробив і пощітали цей приїзд як виклик спеціаліста за що заплатити прийшлось 50 грн (ну звичайно я конектори з обох сторін зажав в певному порядку, а вони пережали і відповідно лінка уже така мережа не давала).

Все настроїли інет. З горем пополам.

Провіряю пінг - до шлюза 50-80 мс. (!!!!) Хоча у мого друга 1мс стабільно.

Запитав у них кажуть - сєтєвушка мол. Поставив другу сєтєвушку - так само. Дістав Серверну хардварну сєтєвушку - так само. Взяв у друга сєтєвушку (на якій у нього 1мс) - так само.... І де тут сервіс???

Сьогодні 11 число. у візора система автоматом виключає тих хто не заплатив за інет.

Сижу я тихо мирно в Асі, і тут бах - обрізало.

Звоню на Візор:

- Доброго дня. У мене на світлані пропав інет. Чому??

- Зараз переключу вас на адміна.

А: - Доброго дня. слухаю

Я: - у мене на світлані пропав інет. чому?

А: - Логін

Я: - ****** (читачам ФК не обов"язково знати мій логін)

А(норовисто): - Заплатите гроші - появиться.

Я: - Я контракт заключив 3го числа поточного місяця і одразу заплатив. яка може бути неуплата?????

А: - Перезвоніть ще раз дєвочкам. хай вияснять чому у мене в базі ви числитесь як неоплачені.

Звоню знову:

- Доброго дня, сис адмін сказав що мене вирубило через неулпату. я склав контракт 3го числа. як це так?

- зараз перевірю. прізвище?

- У вас все заплачено. не знаю чому він так сказав. зараз включу його.

Адмін: - Слухаю

я: - Дєвушки сказали, що у мене все заплачено.

А: - Якщо заплачено то чому вас внесли до оплачених щойно?

Я: - хз....

А: - Чекайте годину. наша система обновляється раз на годину і відкриє вам доступ в інет.

Добре що у мене є 2 інета. і я оце поки чекаю Візорівський інет вирішив запостити цю всю ситуацію на розсуд Луцьких жителів ( і не тільки) з іншого провайдера.

Якщо інет о 13-00 не появиться я буду писати продовження історії "Олег і Візор"

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Прийшла 13 година. інтернет не з"явився.

Я, чомусь, не дивуюсь.

Позвонив на візор. Один з адмінів помарозився сказавши, що людини яка займається статистикою немає. перезвоніть через 20 хвилин

Опубліковано

ЫЫ, говорил те дядя Оушен :blush: не жлоби и сделай се отдельную линию укртела...

Хоть у госконторы и бюрократия с совковыми законами, но если уже все достало, гргргррр, то пару телефонных звонков чуть выше и все проблемы решены :blush:.

Опубліковано

Найогидніше те - що культури спілкування з людьми - ніякої !!

таке враження що до них "корєш" з яким вчора пили пиво під горілку подзвонив.

інтернет пропадає регулярно - видно по асі (в мене стоїть тестовий пакет що 30 секунд) пропадає без причин.

сторінки - тормознуто.

з оплатою - в них жесть :)

Опубліковано

ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ:

13-40 з"явився накінець потрібний мені спеціаліст на роботі. сказав що тепер він мусить вручну залізти в систему (через мене) і включити мені інет...

Але коли я його пригрузив - згодився, що це все через секретарок які бабло не внесли а не через мене. Сервіс...

На форум світлана пиши не пиши, пох. Я на ньому даже зарегатись не можу. Е-мейл з паролем не приходить...

Опубліковано
АДНАЗНАЧНА !!!

Візор рулить :)

так чого ти поліз на Візор приходь на Аверс і підключайся з інетом провалів нема так само в мене було з Візором поки до їх директора не перезвонив толку не було 2 дні не включали :):) Візор

Опубліковано

Укртелеком адназначно круче)))

От у мну перший раз за рік світло пропало, завдяки 14 кілограмам батарей в УПСі сижу в неті. Думав шо АДСЛка вирубиться но все паше гуд.

Опубліковано

На аверс не хочу. нахрен я платив около 200 грн за підключення до візора? щоб перелізти на аверс і знову заплатити 100 за підключення?

Продовження історії: Сказали буде інет в 14-00 точно. уже поставили.

14-20: Інета й досі немає. звоню на Візор. кажу так і так. кажуть ну я зараз вручну включу і з"явиться скоро.

Опубліковано

14-40 ще кілька раз позвонив на візор.

Пообіцяли що в 15-00 з"явиться точно.

І справді, не обманули..... ))))))))))))))))))))

в 15-00 справді з"явився. оце сервіс!

• Адміністратори
Опубліковано

На езернеті таких пінгів як 80мс небуде, навіть на 10 мегабіт.

Думаю включений твій будинок задопомогою якоїсь другої технології. Може радіо, чи адсл в dgmt.

Опубліковано

мдя, какой же у тя пинг на инет, в частности на игровые сервера с России или на зарубеж, если до провайдера 80 :sm128:

Опубліковано
мдя, какой же у тя пинг на инет, в частности на игровые сервера с России или на зарубеж, если до провайдера 80 :sm128:
Провіряю пінг - до шлюза 50-80 мс
Опубліковано

Тут їх не зрозумієш - то вони всьо норм роблять, то не роблять.

Я в одного знайомого нет настраював Візоровський, качнув файліг з сайту нокії, 500 КБайт( не біт)/с, в мене аж слюні пішли. Думаю якби стабільняк така швидкість була - було б жир.

З їхньою службою підтримки - жость. Поштову скриньку три раза звонив, щоб активували. Як була гроза згоріла сєтєвуха, поставили нову, клієнт сам мусив собі все налаштовувати, від них можна було до нового року чекати - сцуко.

Більші матюки чув тільки на Укртелеком, в них там тоже з техпідтримкою повна п**, якшо сам своїм мозгом не настроїш все як треба, толку не буде.

Нафіга ваще такі підтримки, писали б відразу у нас самообслуговування і не морочили людям голову

Опубліковано

Давайте небудемо тут рекламу фотакому робити. Я якось тоже 5 днів без інета сидів і можу неменше байок росказати!

• Адміністратори
Опубліковано

Езернет він і в африці езернет.

То піщані, бурі то сука грози. Фтопку нах.

Опубліковано

Грози в моїй ситуації непричому були. Я так само неміг добитись інету як і Олег. Просто я на роботі був, тому і звонив менше. Але як взяв відгул до дійшов до того моменту коли інет появився!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...