Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Бекап?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори

Бекап-бекап.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

перенесу на пізніший час :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому належать коментарі та фото авторами яких є учасники форуму? Ніде не зустрічав цього в правилах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Кому належать коментарі та фото авторами яких є учасники форуму? Ніде не зустрічав цього в правилах.

Перефразирую вопрос: А кому принадлежат права на надписи и графитти (читай фото) на заборе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу знайти настройку "Кількість постів на одній сторінці теми" ну чи якось так.

Суть в тому, що раніше на сторінці теми було 50 постів, а зараз стало 30 і якось не привично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому належать ... фото, авторами яких є учасники форуму?

А ти фото заливай не на борду, а на якийсь "інстаграм". А сюди просто лінк давай. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне проблема обведена червоним. Інколи таке випливає і при перегляді нових повідомлень. Вогнелис на різних платформах, Delicate Blue, Українська (бета).

hluk.png

перенесу на пізніший час

Раціональніше для всіх "опівнічників".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scabiosa, в мене таке теж буває. Але в мене Maxthon browser

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scabiosa, в мене таке теж буває. Але в мене Maxthon browser

Та і у мене, на Chrome проскакує :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрый день! Сегодня весь день при попытке открыть тему "Уматное картинкО №6" аваст определяет вирус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Добрый день! Сегодня весь день при попытке открыть тему "Уматное картинкО №6" аваст определяет вирус.

Убей Аваст. удачи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня Аваст, все открывается без ошибок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не заливається jpg на http://board.lutsk.ua/imgstore/ зі зменшенням розміру (вибирав ширину 800 для джипега шириною 2338 пікселів).

Це якось зі сторони imgstore лікується чи тре "по старінке" самому зменшувати і потім заливати на imgstore?

Питання-два. Чи можна прив'язати залиті в imgstore файли до профіля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Не заливається jpg на http://board.lutsk.ua/imgstore/ зі зменшенням розміру (вибирав ширину 800 для джипега шириною 2338 пікселів).

Це якось зі сторони imgstore лікується чи тре "по старінке" самому зменшувати і потім заливати на imgstore?

Питання-два. Чи можна прив'язати залиті в imgstore файли до профіля?

У меня залился без проблем. Оригинал был 2560 пикселей ширина.

http://board.lutsk.u.../2012081816.jpg

С imgstore фотки не привязываются к профилю, так как, imgstore отдельный сам по себе скрипт без пользователей и БД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

t0rik, я зразумєл! ))

Такий скрін виникає, коли намагаєшся залити файл більше заявлених в правому верхньому кутку imgstore 2МБ. А я заливав 2,05 МБ (2 152 609 байт). :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

t0rik, я зразумєл! ))

Такий скрін виникає, коли намагаєшся залити файл більше заявлених в правому верхньому кутку imgstore 2МБ. А я заливав 2,05 МБ (2 152 609 байт). :)

JPG PNG BMP GIF Max.5.0Mb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12xmx.jpg

Топік про дорожню обстановку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, топік про дорожню обстановку відкрився нормально. В мене Dr. Web. А йому я довіряю набагато більше ніж авасту :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever про ці речі, вже неодноразово, обговорювалось, і розжовувалось у цьому топі, просто перечитай уважно попередні пости...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

vetalforever, бобро пожаловать! ну все какбэ поняли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер я теж перейшов на сторону зла! Хех, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, хочеш скаржитися, жалітися на свавілля модераторів та власників борди - у флейм. Це вже було неодноразово пройдено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При спробі браузерним пошуком знайти на головній сторінці слово (підрозділ) "Кухня", воно не знаходиться. Але воно там є:

1qhq.jpg

Просто перша буква "К" введена не кирилицею, а латиницею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, хочеш скаржитися, жалітися на свавілля модераторів та власників борди - у флейм. Це вже було неодноразово пройдено.

Жень, а де ти бачив скарги? Я заслужив троля оскільки писав багато "брєдятіни" на борді. І я тут залишусь. Я гордий тим, чого досягнув в житті. Тепер мої пости стануть більш наповненими та змістовними. Хочу тільки подякувати тору за створення цієї групи. Це мене чомусь навчить.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...